Ewt zmn biseyleri tüketio kesnlikle haklısın ama sn istediğin içn diil o istedii içn olsn bazı şeeler...yoksa inan bi kiymeti olmas duygusal dusnme derim bn hm belki işini gücünü yoluna sokup gelmesi daa ii olur ewlilik ztn yipratici bi d o dönemde iş stresi binmesin tepenize....
ßůr@
Ailesi n düşünüyo pki düğüne eşyalara fln destek olmucklar mı snin d calişmani istemiomuş nasi yetiseblcek ki hersee...keşke aile biraz destek olsa geriye sdce iş bulması kalirdi...gerçekten zor bi durum ama asilmiicak bi sorun diil gbi görünüyo bu kadar uzun ilişkiden snra kaybetme korkusu war mi pki nisanlinda yani denemk adına resti cek dicem ama...
ßůr@
Haksız sayilmaz ewt grcktn toz pembe diil olsa n güzel olrdu ama maalesef ya berabr olduktan sonra hrsein üstesinden geliriz msji wersen sk sk hr konuda ona destek olcgni anlamali yani. .. kafası karışık olablir askerlik psikolojisi başka olr derler glene kdr sn bu konuda çok tartışma derim. ..
ßůr@
bence normal bu sürenin nasıl geçtiğini dahi anlayamacaksın
bence önce işe girip para kazanması daha mantıklı geldi bana. zaten nişanlısınız sonrasında da evlilik.
Kizlarrrr yokmu cvp vericek olannnnn
Bz 6 senelk svgliyiz agustosta istememiz oldu. Onun kiskancliklari yüzünden ayrilmstk ama dayanamayip barstik o suan askerde kisa donem yapio 3ay snra burda. Ama evlilige ancak 1bucuk 2sene var daha dio. Buda bana cok uzun bir zmn gelio. Hmn glnce is bulamam dio 4senlk univrsite mezunu. Para brktrcm esyalar icin dio. Bnde clsmiorum onun yuzunden izinde vermio. Kizlar cook uzun bir sure degilmi ya kavglyz bu yuzden(
neye cevap arıyorsun canım... kaç yaşındasınız ikinizde? 2 yıl nişanlılık uzun bi zaman değil bende iki yıl nişanlı kalanlardanım şartlarımız bunu gerektirdi böyle yaptık ama inan gerçekten zaman çabuk geçiyor nasıl geçti anlamadım bunca zaman 5 ayım kaldı bak :) ancak kendini toparlarsın sende yavaştan çeyiz hazırlıklarına başla anca biter :)
6 yıllık bir sevgililiğin ardından hadi 2 yılda nişanlı kalalım demek insanın içini yakar acıtır.. seni en iyi ben anlarım sanırım.. 6 yıl zaten hasret çekmişsin beklemişsin 2 yıl daha gözünde büyüyor hiç bir şeye tahammülün yok .. ama sabret biraz daha bu kadar azim etmiş beklemişsin inşallah beklemene gerek kalmadan bir an önce evlenirsin .. birde tavsiyem 2 yıl bekleme durumun olacaksa kesinlikle bir işe girip çalış en azından paranı biriktirirsin evlendiğinizde bir nebze güvence olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?