nisanlim dugunu uzatiyo gibi gibi ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ofy

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
76
2
18
35
Manisa
Bz 6 senelk svgliyiz agustosta istememiz oldu. Onun kiskancliklari yüzünden ayrilmstk ama dayanamayip barstik o suan askerde kisa donem yapio 3ay snra burda. Ama evlilige ancak 1bucuk 2sene var daha dio. Buda bana cok uzun bir zmn gelio. Hmn glnce is bulamam dio 4senlk univrsite mezunu. Para brktrcm esyalar icin dio. Bnde clsmiorum onun yuzunden izinde vermio. Kizlar cook uzun bir sure degilmi ya kavglyz bu yuzden (

Bence ayrılıp tkrar barişmis olmaniz w kıskançlık durmlari sni biraz korkutmuş sanki...normalde bu süreyi sn ona ztn tanirsin 6 yil olmuş 1buck yl mi gecmicek ama sanırım tukenmktn korkuosun bnce bu konuda ona baskı yapma...

ßůšr@

Ewt zmn biseyleri tüketio kesnlikle haklısın ama sn istediğin içn diil o istedii içn olsn bazı şeeler...yoksa inan bi kiymeti olmas duygusal dusnme derim bn hm belki işini gücünü yoluna sokup gelmesi daa ii olur ewlilik ztn yipratici bi d o dönemde iş stresi binmesin tepenize....

ßůšr@

Evet yipranmktnda cok korkuorum cnm cnku uzadkca sorunlar oluo. O herseyi yoluna koyup rahat olsn istio bnse acele ediorm aslinda acele de sayilmaz dusunsene 3 yil nisanli kalmis olucaz. Bu agustosta 1 yil olms olacak nisanlanali. E 2yilda is guc toparlasn para durumunu drkn 3sene. Blmiorm bnmde kfm krsti cnm ya

Ailesi n düşünüyo pki düğüne eşyalara fln destek olmucklar mı snin d calişmani istemiomuş nasi yetiseblcek ki hersee...keşke aile biraz destek olsa geriye sdce iş bulması kalirdi...gerçekten zor bi durum ama asilmiicak bi sorun diil gbi görünüyo bu kadar uzun ilişkiden snra kaybetme korkusu war mi pki nisanlinda yani denemk adına resti cek dicem ama...

ßůšr@

Cnm zaten geldgnde is bulana kadr babasinin yaninda clscak o aradada para brktrir. Babasnn dukkandan geleni zaten bzm icin harcanir yani tabiki destek olurlar mesela baska bi ise grdgndee falan babasi dukkanindan gelen paryla tabiki destek olurda. Nisanlimda zaman lazm diyo evlenmk kolay deil sen toz pembe goruosun herseyi diyo bana.

Haksız sayilmaz ewt grcktn toz pembe diil olsa n güzel olrdu ama maalesef ya berabr olduktan sonra hrsein üstesinden geliriz msji wersen sk sk hr konuda ona destek olcgni anlamali yani. .. kafası karışık olablir askerlik psikolojisi başka olr derler glene kdr sn bu konuda çok tartışma derim. ..

ßůšr@

Reactions: ofy
bence normal bu sürenin nasıl geçtiğini dahi anlayamacaksın

Reactions: ofy

ya bnde hiç alttan almadım baya kavga ettik bana askerde bunları yaşatıosun dayanamıorum burda flan dedi bana cnm yaa.
evet dediğin gibi yapmamaı söyledi aslında bana destek vermiosun sen yaparsın demiosun dedi. of öyle davranmasamıydım keşke çok üzerine gtti baya bi. hç alttan almadm

bence önce işe girip para kazanması daha mantıklı geldi bana. zaten nişanlısınız sonrasında da evlilik.

Kizlarrrr yokmu cvp vericek olannnnn

neye cevap arıyorsun canım... kaç yaşındasınız ikinizde? 2 yıl nişanlılık uzun bi zaman değil bende iki yıl nişanlı kalanlardanım şartlarımız bunu gerektirdi böyle yaptık ama inan gerçekten zaman çabuk geçiyor nasıl geçti anlamadım bunca zaman 5 ayım kaldı bak :) ancak kendini toparlarsın sende yavaştan çeyiz hazırlıklarına başla anca biter :)

6 yıllık bir sevgililiğin ardından hadi 2 yılda nişanlı kalalım demek insanın içini yakar acıtır.. seni en iyi ben anlarım sanırım.. 6 yıl zaten hasret çekmişsin beklemişsin 2 yıl daha gözünde büyüyor hiç bir şeye tahammülün yok .. ama sabret biraz daha bu kadar azim etmiş beklemişsin inşallah beklemene gerek kalmadan bir an önce evlenirsin .. birde tavsiyem 2 yıl bekleme durumun olacaksa kesinlikle bir işe girip çalış en azından paranı biriktirirsin evlendiğinizde bir nebze güvence olur.

canımm aslında nişanlın mantıklı dusunuyr aılesıne yuk olmak ıstemıyr sanırım esyaları kendı alacagıı ıcınn..üni mezunu olsa bile iş bulmak artık hiçç kolay değil heryer üni mezunu kaynıyor artık malsfkııı hem bir iki yıl dedıgın su gıbı akar gıderr sende o arada yatırım yapmalısınn evlılık ıcınnn nısanlına keske evlenene kadar calısıpp para bırıktıreyım evlenınce ayrılırım deseydın boyle bır secenegede hayr dermı???

bn 23 o 24 cnm. ama toplam 3 sene olucak askerlikle beraber nişanlı kalma süremiz. ya cok uzun nişanlı kalınca sorunların çoğaldığına inanaıorum ben.

evet cnm galiba tahammülüm yok 2 seneye daha. hemde çoookk gözümde büyüyor ama galiba yapıcak bişe yok. mecburen beklicem şartlar onu gösterio malesef ((

Aslında bu konuları fazla dert ediyoruz ben de aynıyım. Fakat rabbim bizim için en doğru zamanı tarihi zaten kararladı boşuna kendimizi düşünüp üzüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…