Aslında bu konuları fazla dert ediyoruz ben de aynıyım. Fakat rabbim bizim için en doğru zamanı tarihi zaten kararladı boşuna kendimizi düşünüp üzüyoruz.
yahu, 1-2 seneden ne olacak? evlendikten sonra ilk 2 hafta mutluluğunu yaşayıp 3. hafta borç harç derdine düşme merakınız mı var? bırakın uzasın. şimdi uzaması demek, eğer gerçekten birikim içinse, sizin faydanıza olacaktıır....
Bz 6 senelk svgliyiz agustosta istememiz oldu. Onun kiskancliklari yüzünden ayrilmstk ama dayanamayip barstik o suan askerde kisa donem yapio 3ay snra burda. Ama evlilige ancak 1bucuk 2sene var daha dio. Buda bana cok uzun bir zmn gelio. Hmn glnce is bulamam dio 4senlk univrsite mezunu. Para brktrcm esyalar icin dio. Bnde clsmiorum onun yuzunden izinde vermio. Kizlar cook uzun bir sure degilmi ya kavglyz bu yuzden (
Bence hakli esya alirsiniz borcsiz daha iyi olur benim bu yaz yapcaklardi ben uni son sinfaa gecicem yapmadi ailem ise grsin kizimiz dediler nisanlimlada knustum esya taksidine girce bir yil bekleriz rahat yasariz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.