Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nişanlımla aynı iş yerinde çalışıyorduk ben herşeyime bitaneme abi diydum benden 7 yaş büyük, çok şeyler yaşayıp görmeme rağmen halada aşığım allah bozmasın mutlu sağlıklı huzurlu nice yıllara inşallah
mrb kızlar bana yardım ederseniz çok sevinirim ben nişanlıyım ve nişanlımla birlikte olduk ama benim şöle bi problemim var biz birlikte olurken karnımda bi acı hissi oluyor ve devamında gelen ağrı ilk önceleri böle bi problemim yoktu ama yeni yeni böle bi ağrım acım olmaya başladı bana yardım ederseniz çok sevinirim bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:1no2:
konuyu okurken çok üzüldüm gerçekten. bir kadın bu hale nasıl düşebilir Allahım sen koru! yani nasıl olur da kendiyle kedinin fareyle oynadığı gibi oynayan bir erkeğe hayatını teslim edebilir? adam ezecek yer arıyor resmen, arkadaş da ezilmeyi ilişki sanıyor.
ölünceye kadar takip mi edecekmiş.
Kıskançlık böyle olmaz... Karşı taraf ters bi şey söylese hakkınızda, o adama inanıp size karşı tavır alacak yani öyle mi.
Yok efendim, ben beğenmedim bu işi