• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım Eski Erkek Arkadaşıma Mail Atmış

hem çok ayıp hemde nişanlınız sizinle ilgili eski sevgiliniz. "çok iyi kızdır kendisi biz mutlu olamadık sen çok mutlu olursun" demesini mi? sempatiksalakcinni ne demesini bekliyor. öğrenmek istediği şey malum gibi :kedi: sizin korkunuz bu anlamda ise ona gerçeği söyleyeceksiniz. yoksa neden korkacaksınız ki! siz sevmedikten sonra nişanlınıza bağlıysanız korkmamanız lazım

sizde haklıbınız ama bence önemli olan sorunun neyi ima ettiği veya cevabın ne olacağı değildir. önemli olan nişanlı birinin nişanlısının eski sevgilisine mesaj atıp soru sormasıdır, benim mantığım bunu almıyor, yomsa sorunun neyi ima ettiği veya bu kişinin neden korktuğunu herkes anlamıştar heralde

ışte bu yüzden bir ilişkiye başlarken şeffaf olmaktan yanayım!

Eşime ilk bu işe baş koyduğumuz anda anlattım yaşadıklarımı. Bunlar bunlar dedim.
Oda bana Benden öncesi beni ilgilendirmez, önemli olan benimleyken ne yaptığındır. dedi.
Sizede tavsiye ederim.

korkum eski sevgilim değil yada onunla bişey yapmadım ki korkayım

Yapmış da olabilirsiniz, bu nişanlınız da olsa kimseyi ilgilendirmez ki.

Ayrıca her ne yapmış olursanız olun geçmişte, bu ona sizinle konuşmak ve dürüstlüğünüze güvenmek yerine, bu tip çirkin oyunlara başvurup sizi küçük düşürme hakkını vermez.

Ne yani, eski sevgili.. aman aman çok rezil bir insan dese.. onun sözüne güvenerek mi hareket edecek? Çok ama çok saygısızca gerçekten...

Pardonda konuyu açmışsın ama bizden beklediğin nedir.sen bu adamı seviyon ayrılmakta istemiyon korkuyonda eeee? biz napabiliriz?

ben olsam bitirirdim.
korkun var sanırım ve tatile gittikten sonra korkun olduğunu farketti ve acabalar oluştu kafasında ama bana nedense hiç normal gelmedi ya gerçekten erkek arkadaşınız psikopat yada hayatında olan insana süpheyle yaklaşan ve hakkında konuşulanlara inanan birisi herseyi sana yapabilir.yarın öbür gün evlenirsin dayak yersin içindeki şüpheler yüzünden iyi düşün.

Herkesin yaşantısı yaşama biçimi farklı oluyor o yüzden bizim sana ancak tavsiyemiz olabilir... Tedirgin olur insan tabi bir anlamda.
Ama bu kadar yanlış bir şey yapmış ki.. o yüzden senin eskiye ait sıkıntılarını dertlerini paylaştığın insanın sana yardım etmesi lazım. karşında ki . odunsa ona bir çözüm olmaz. su katarsan şişer :))) o yüzden kendi haline bırak ...
yada sende ona aynısını yap tüm bayan arkadaşlarnı mesaj at. siz nasıl bilirsiniz diye.... kana kan dişe diş. :D

ortada gerçekten bir nişan var mı?

biriyle nişanlanmak o kişiden emin olmak ve emin olduğun kişiyle evliliğin ilk adımını atmaktır diye biliyorum. sizin nişan ne amaçla yapıldı, başkasını ikinizden birine göz koymasın diye mi?

sözlenmekten sonra nişanlanmanında cılkı çıktı:1shok:

Nişanlı olunca size yapılan saygısızlığa rağmen silip atamıyorsanız evlenince artık şikayet etme hakkınız da kalmayacak...sengözlerimebaksanab
Kızlar kendini bu kadar hiçe sayarsa erkekler neden saygı duysun ki..
Şimdi aileler öğrenir,erkeğin kulağı çekilir; "hımmm ne ayıp, oğlum bir daha yapma:olmaz:" denir O da 3 damla yaş döker,herşey çözülür..:lepi:
Çok kolay ilişkiler yaşıyoruz ve hiç bir kıymetimiz olmuyor işte...:delphin:

Ayy ablacım idölümsün bayadır astlıoum senin yorumlarına gerçekten çok aklı başında ve en önemlisi mantıgınla hareket edıosun ben duygularımla hareket edıorum :( umarım bende mantgmla hareket edıcek duruma gelırım seni gerçekten örnek alıorum :kedi::nazar:

:ecrin_bebek: onun hakkında bilmek için siz eski sevgililerine mesaj atsaydınız nişanlınız sizi şimdiye terketmişti..
netlog bildiğim kadarıyla sevgili arayanların takıldığı bir siteohaoldumsmile
nişanlınızın o sitede ne işi var anlayamadım...
kendinize haksızlık etmeyin bence..sizi siz olduğu için kabul etmek zorunda geçmişi kurcalayıp sizin sabrınızı deniyo olabilir..o değil de siz ayrılmayı isteyin çabasında olabilir yada aşırı takıntılı biri de olabilir..durduk yere böyle birşey yapmaz heralde kimse eyvahedigeldismile

hayatıma giren kişi geçmişimde hayatıma giren birine benden habersiz mesaj atsa kıyameti koparırdım heralde bana güvenmeyen yol alsın gitsin mantığıyla..bana güvenmeyen biriyle bi ömrü nasıl geçirebilirim ki..kim geçirebilir ki....

çook şanslısın.. şanslısın ki mesajı okudun.. ya Ben ? nişanlımdan ayrıldıktan sonra öğrendim, Bütün eski erkek arkadaşlarımı arayıp Burcuyla aranızda ne geçti demiş :delphin: Biri " sanane " dedi diye ne küfürler etmiş.. Diğerine msj atmış, o da "Burcu Bu msj ı attığını duymasın ! duyarsa kayBedersin onu, Böyle Bi soru da ne sen sormuş ol ne de Ben duymuş olayım erkekliğe yakışmaz" demiş. .. ikisi de ayrıldığımızı ortak arkadaşlarımızdan öğrenmiş, geçmiş olsun iyi ki ayrıldın dedi.. hatta 2. Bahsettiğim insan "Beni terkettin kıskancım diye,gittin Böyle Bi adamla mı nişanlandın neyseki dönmüşsün Bu yanlış yoldan" diye msj atmıştı.. ama ikisine de kırgınım ! Direk Bana söyleyeceklerdi.. hayatta Bundan Büyük saygısızlık olamaz.. asla affedemem.. öğrenseydim ayrılma seBeBim Bu olurdu... çoook yazık çoook...

nasıl iş bu ya? bu kadar güveni yoksa nikahına almasın ! hayatını zindan eder böylesi kıskançlıkla ...hayırlısı olsun...

ay böyle bir adamla ömür nasıl geçer? kısacası GEÇMEZ TABıı Kı.....lütfen otur düşün....valla sinir oldum yaaa.......evlendikten sonrasını düşün bir de zehir eder hayatı,,,

yapacağın şey belli ahlayıp,üzülüp durma ailenede anlatacaksın böyle böyle diye sonra vereceksin yolu a.s

şimdi yorum yapsam...
ben böyle nişanlıya nişanlı demem
nişanlılıktan istifa etmesini isterim
matıklı bi açıklama yapsın sana nişalın
neden mesaj atmış
nedemek nasıl tanıosun diye sormak
madem nişanlanmışın kızı yada erkeği kabul etmişsin yeteri kadar tanımışsın demektir
bu şekilde abuk subuk harekete den ilerde de yapar
siz korkup ona güç verceğinize
biraz kaybetme duygusunu öğrenmesini sağlayın
illa ayrılın demiyorum buna karar verecek sizsiniz
ama en azından
karşısında pısacağınıza
yaptığının anlamını sorup haddini bildirin

Bu gerçek mi ? akannehir
Allah yardımcınız olsun.
Yaptığı büyük bir terbiyesizlik, ne demek yahu 'peşindeyim' ??
Siz nişanlısınız kötü ayrılmış iki sevgili değilsiniz.
Nişanlı olan çiftler her an birbirlerinin yanında olurlar,
sizinkisi gibi gidipte eski defterleri açmaya çalışmaz,
destek olur köstek olmaz.

Hayır anlamadığım, madem bu kadar güvensiz size karşı,
ne diye nişanlanıyor?

Yazık.

Bu olay karşısında hala nişanlı kalmayı mı düşünüyorsunuz o kişiyle eğer böyle bir düşünceniz varsa kendinize yazık edersiniz...

Back
X