nişanlanmak demek; ortak zevklere sahip insanların,
evlilik yolunda geçirdikleri kısa süre ( öyle olması taraftarıyım)
evliliğe alışmaları için geçen süreç,birbirlerini daha yakında tanımak
için harcadıkları zaman..vs. değil midir?bana göre öyledir..
yani sevmişimdir, ortak ilgi alanlarımızın olacağına kanaat getirmişimdir,
birlikte güzel zaman harcayabiliriz...eğer bunlar yoksa neden nişanlanılır?
bir diğer husus ve genelde gördüğüm bir durum; evlilikten sonra değişir
düşüncesi...ASLA değişlik beklemeyin..ha olmaz diyemem ama olursa bunu
bir hediye olarak algılayın çünkü belirli bir yaşa gelmiş bireylerin değiştiğini
ben görmedim...güvercin sevdası çok ciddi bir boyuttur..hastalıktır,zamanının
tamamını orda geçirmesi demektir...gözardı edilen bir tehlikedir..ilerde sorun yaratmasın..:26:
sabah sabah karamsar bir tablo çizdim üzgünüm..ama siz şu aşamada sorunlarınızı
görmezden gelirseniz ,ne yazık ki mutlu bir evlilik için ilk adımı attım sanırken
mutsuz bir evliliğin temellerini atmış olacaksınız...yineliyorum...
erkek ya da kadın; EVLENDİKTEN SONRA ONU DEĞİŞTİRİRİM düşüncesi,
insanın sadece akıl yanılgısıdır....
valla canım gidelim gezelim diceksin bugunleri birdaha yaşayamayacağız sonuçta. bende nişanlıyım haftasonu birgun mutlaka dışardayız. hep plan yaparız o söyleyecek olsa "size geleyim" diye "pazar gununu evde mi geçireceğiz yok artık" derim sende de. çıkın gezin
o zaman şöyle söyleyimm,evlendikten sonra hiç dışarı
çıkmazsın..her yeni bir adım sizi eve bağlamış anlaşılan
o ki...hayvan sevgisi? güvercin olayı hayvan sevgisinin
önünde bir duygu..bizzat akrdeşimde yaşadığımız için
bu kadar net söylüyorum...onları sattırmadıkça, o
sevdadan vazgeçmedikçe sizde huzur kalmaz...
Oseni ne yapsın? Güvercinleri ile mutlu seninle cinsel ihtiyacı yüzünden evleniyordur,bu tipler asla değişmez,sosyallik yok buna razı ol yada yüzüğü at
hastalık derecesinde güvercin tutkunları eviyle pek bağlantısı olmuyor. sana satarım der, evlendikten sonra satarım der. sonrada nasılsa evlendim satmaya gerek yok der çıkar.
mesela eşimde işkolik, evlendikten sonra belki değişir dedim. değişmedi. hatta ilk sevgililer gününde çiçek aldı, sonra durmadan çalıştı. şimdilerde duruldu biraz. ama en ufak iş getirdiğinde deliriyorum, o nedenle duruldu.
merhaba bayanşar ben 2 aylık nişanlıyım nişanlım gezmeyi pek sevmiyor anneside hep der.Mesela birgün görüşürüz aradan hafta geçer bundan ses yok ben demesem seslenmez bazen ben şuraya gidelim şunu yapalım dediğimdede bahane uyduruyor sonra gidelim diyor sonuçta gidemiyoruz görüşemiyoruz...Nişan olduktan sonra bizim eve daha rahat geldiği için hiç gitmez olduk bir yerelere haaa bu arada güvercinleri var pazar günleri zamanının çoğunu onlarla geçiriyor bana yardım edin ne yapmalıyım bu hep böyle gidermi yoksa değişirmi
NOT:arkadaşlarıylada öyle gezmesi yoktur
canım bu adam nısanlanmadan once de aynı kısıydı .
yanı belırttıgınıze gore nısanlanmadan once de gezmezmıs .
sız de bunu bıle bıle nısanlanma kararı almıs oluyorsunuz.
hos nısanlılık surecı de cıftlerın bırbırını daha yakından tanıma surecıdır .
eger yasam tarzınıza uymuyor ıse nısanı atabılırsınız de .
ama bır de soyle dusun ; nısanlandıgınız ıcın sorumluklarınız daha da fazla .
yanı evlılık ıcın bırıkım de yapıyor olabılır .
emrivaki yapacaksın nişan kadar güzel bir dönem yok tadını cıkarttır
merhaba bayanşar ben 2 aylık nişanlıyım nişanlım gezmeyi pek sevmiyor anneside hep der.Mesela birgün görüşürüz aradan hafta geçer bundan ses yok ben demesem seslenmez bazen ben şuraya gidelim şunu yapalım dediğimdede bahane uyduruyor sonra gidelim diyor sonuçta gidemiyoruz görüşemiyoruz...Nişan olduktan sonra bizim eve daha rahat geldiği için hiç gitmez olduk bir yerelere haaa bu arada güvercinleri var pazar günleri zamanının çoğunu onlarla geçiriyor bana yardım edin ne yapmalıyım bu hep böyle gidermi yoksa değişirmi
NOT:arkadaşlarıylada öyle gezmesi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?