nişanlım günden güne degişiyor :(

oneyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
249
2
96
47
İstanbul
kızlar 21 yasındayım nısanlıyım 3 4 sendır beraber sayılırız aralarda bosluklarda var ama son 2 senedır tam anlmıyla brabrz nısnlım gunden gune daha kıskanc daha trıplı bırı olmaaya basladı bazen duzelıyor tamam dıyrum oldu ama sonra ortada hıcbısey yokken degısıyr yuzu asılıyor trıp yapıyor olur olmaz seye onceden boyle degıldı hatta bı ayrılıgımzda bna senın kadar kısknc bı ınsanla kımse yapamaz demıstı ama suanda kendısı hstlık derecesınde kısknc trıplı bırı oldu bugun cokıyıdık dugune gdıcektık aksm ustume bsey almam greklıydı gıdene kadr htta arabadan ınene kdr hıcbsey yok gayet neselıydı aldık arabya bındık baktım surtı beş karıs ortada hıcbırsey yokkken sordm nedenını bseyde solemedı anlamıyrum bu cok basıt bı ornek ndenboyle oldu ne yapmam gerekıyor ?

Tecrübeli bi insan olarak yine ilk yorumu ben yapıyım :) Anlattığın kadarıyla sen önceden onu aşırı kıskanıp sıkılmasına sebep olmuşsun sanırım. Çiftler zamanla birbirine benzer sen onu ne kadar kısıtladıysan o da sana aynısını yapmaya başlamış.. Kıskanılmak güzel şey ama aşırısı baya baya zararlı ben bu yüzden düğünüme 2 ay kala nişan atmıştım biliyosun :)

Diğer konunda da bahsetmiştim canım erkekleri değiştirmek hayli zor.Değiştirmek için çabalayabilecek gücün varsa çık bu yola eğer kaldıramıyacağını düşünüyosan hem kendine hem çevrene zarar verirsin. Ben bi kere başardım ama şimdi bi daha yapabilirmisin diye sorsan yüreğim kaldırmaz..

ondan vazgecmek ıstemıyorum cok sevıyorum aılem onun aılesı hersey yolunda ama ona ara sıra bıseyler oluyor anlamıyorum sureklı aynı olsa tamam bu adam boyle degısmez dıycem ama anı anı tutmuyor bazen o yuzden napıcam bılmıyrum.

Herşeyin fazlası zarardır.Kıskançlığın da...

Dozu bir kaçtı mı ilişkiye mutsuzluktan başka birşey katmaz.

Onun da öyle davranmaya başlaması misilleme yaptığı fikrini getirdi aklıma.

Al ben de kıskanayım da nasıl birşey olduğunu anla bakalım demek istiyor bir nevi

Sen ne mi yapacaksın.Sık boğaz etmeyeceksin rahat bırakacaksın .Kıskançlık çıtanı az aşağı indireceksin

canım ben onu kıskanmaktan vazgecelı cok oldu ama ona bı haller oldu hadı kıskanclıgı gectım bazen cok ıyı 5 10 dk snra hıcbsey yok degısyr herysye trıp yapıyor.ıkıncı cumlene sonuna kadar katılıyorum ınan sadce mutsuzluk baska hıcbısey degıl.

İş ciddiye binince,her erkek sevdiği insanı daha çok kıskanıyor..

Yaklaşık 4 senelik bir birlikteliğiniz var.
İlişkinizin başında nişanlınız tarafından bu gibi tavırlar , tripler , kıskanmalar görmediğiniz için , onun şuan ki durumu size biraz garip gelebilir..

nişanlın balık burcu mu :44: genelde balık burcu erkekleri böyle olur ne zaman neye küsüceği neye darılıcağı neyi kıskanıcağı belli olmuyo bazen çok ufak bişey de bile küsebiliyolar en ufak şeyde kıskanabiliyolar

yok canım bı tek bana degıl cevremde kı bızı tanıyan ve bu durumu bılen herkese cok garıp gelıyor onun annesı ve benım annem basta olmak uzere annem daha 5 dk once gulup eglenıyrdunuz sımdı ne oldu dıyor cevap yok bnde cunku ortda hıcbsey yok onlar tabı nazarmı degdı bırı bıseymı yaptı (buyu fn ) ole dusnuyrlar ama ben sebebnı hala cozemdım

Aynen öyle resmen içimden geçenleri yazmışsınız. Gerçi ben eşimi hiç sıkmamıştım bu konuda ama en azından kıskançlığını yenmesini sağlarken bol bol örnek vermeme yaramıştı :) Mesela nişanlıyken tek başıma bi yere gitsem yok otobüse bindim yok indim yürüyorum üstümde şu şu var sürekli talimat veriyodum ayy yazarken bile yüreğim şişti
( Buarada tezim var 2 yıl konusunda bende dahil 2. yılın sonunda patlamıştım :) Tahammül süremiz 2 yıl sanırımm )

O zamanlar biz birbirimize yeteriz başka kimsede olmasa da olur derdi ki ben sosyal bi insanım her bayan gibi severim gezmeyi dolaşmayı. Hep derdim tamam biz çok iyi dost olabiliriz arkadaş olabiliriz ama bi bayan arkadaşımla paylaştığım konuyu sana anlatamam ki diye aynı şekilde sende bi erkek arkadaşınla yaptığın muhabbeti o rahatlıkla benimle paylaşamazsın diye o zamanlar anlamamıştı üstüne gitmedim aradan biraz zaman geçti aynı cümleyi o bana kurdu

Yani anlatmak istediğim kavgayla inatla çözmeye kalkmayın sakın ilişkinizin yıpranmasına sebep olursunuz.. Dedim ya çabalayabilecek gücün varsa ki seviyosun vardır sürekli konuşun birbirinizi dinleyin.
İllaki bi ortak yol bulunur canım.

boga brcu canım onu tanıdgım gunden berı boyle olsa sasrmam kendım yaptım kendım kabul ettım derım bastan boleydı derım ama o gunden gune degısıyr hergun bıraz daha artıyor trıplerı kıskanclıkları bırakamıyrm da onu ama hayattn sgudum ınan cok zorluyr benı bu kadar sabırlı oldgmu dusunmuyrdum hıc.

Son düzenleme:
Klavyeniz baya bir bozuk sanırım.

Neyse... Nişanlınız yavaş yavaş elde ettim tribine girmeye başlamış. Bir ara haddini bildirmeniz lazım...

o zaman canım şöyle söyliyim seni kaybetmekten korktuğu için böyle yapıyo ben kendimden biliyorum bende çok kıskancım ama başkası ona baksın biri aklına girsin diye çok korkarım ama malesef neyden korkarsan o başına geliyo ve artık çok fazla kıskanç olmamaya karar verdim yani seni seviyo seni kaybetmek istemiyo ve seni sevdiği için kendince sahiplendiğini gösteriyo seni kaybetmiceğini bi şekilde ona dolaylı yollardan anlat direk söyleme

2 yıllık bir ilişkim var henüz aileler işin içine girmediler eskiden sevgilim de beni çok kıskanmazdı ben daha kıskançtım ama artık o benden daha çok kıskanıyor ve bu benim çok hoşuma gidiyor geçen bi olay oldu sen bu kadar kıskanmazdın beni dedim o öncedendi daha da çok sevdim dedi yani eğer konuşma yoluyla bişeyler hallolursa iyi bir şeydir ben trip atarsam o benm neye trip attığımı anlar ya da o yaparsa ben anlarım bu etkili bir şekilde iletişime bağlı bence tatlı dil her zaman işe yarar diyorum :)

aynen oyle canım gecmıste yasadıgımız seylerın etkısı var bırazda aslında ama yınede bu kadar deıldı zamnında ayrıldgmzda pesımden cok kostu o kostukca ben kactım sgudum hatta adını duymaya tahamml edemedım bska ınslr oldu hytmda bunu onun yuzune karsda soledım bırksın pesımı dıe ama o ozamn oste yalan soluyrsun senın gbı kısknc bırıyle kımse brlıkte olmaz demıstı snra tekrr pesımdn kstu vs bı gun baktım kı bırkmıs pesımı ozaman bı garıp oldum kacan balık tatlı olur derler ya o bırknca o tatlı oldu bu sfer neyse bı sure sonra brstık uzerınden cok zaman gctı brstıktan snrda boyle kısknc deıldı ama ınan gunden dune bıraz dha artyor ne yapsam acaba kybetmektn korkutgu cok bellı ama surklı onunla konsyrum senı sevmesem bu kdr seye katlanmam dıyrum cnku yptıklrı ktlnılck trden deıl (kısknclı knusunda) tamam dıyı bır ıkı gun dzelıyr snra yıne aynı anlmdm gtti

canım hersey dozunda gzel bence fazla tavız verme sonra benım gıbı hyttan sgutr senı walla :) saka bır yana gercekten her dedıgını yapa bnden sana solemesı baslarda hos gelıyor ama sonralarda cok ıgrenc bırsey dıkkat et.

tabiki öyle herkes birbirnin hayatına saygı duymalı kıyafetlerime karışmaz nereye gittiğime de karışmaz ama bazı durumlarda baya kıskançtır umarım sizin probleminiz de çözülür yani bilmiyorum ama konuşmak işe yarar diye düşünüyorum mesela kendini onun yerine koyup neye kızmış olduğunu düşünebilrisin ya da bir sorun mu var demek yerine bu konuda hakkında şunu düşünüyorum sen ne diyorsun diyip fikrini alabilirsin aklıma gelenler bunlar

canım zamanında sen de ona oyle yaptığın için sıktığın için onu oyle dawranıyooo olabilir ama anladığım dakikası dakikasını tutmuyor sanırım dimi?kendi haline bırak biliyorum gercekten asırıya kacınca insan bunalır madem sewiyorum diyosun çözüm senin elinde bu durumu zorlastırmadan ilişkiyi bozmadan tartısmadan cözmeye çalısın baktın hala aynı ya wazgeciceksin ya da sen de tekrar onun sana yaptklarnn aynısını yapp ne cektiğini göstercksin cnm:)sıkma canını inş düzelir

bence tekrar konuş sen böyle yaptıkça üzülüyorum filan de baktın devam ediyo bu konuyu psikoloğa danışabilirsin o sana fikir verebilir

kendısı yaptıklarıma katlanıyor cnım valla zten cok sosyal bı ınsan deıgıl sreklı clısyr calısmadıgı zamanlrdada beraberız kıskncagım sıkıcagım durumlar olusmuyr ama ben kısknılmyck zamnlrda bıle sıksam onu bogsam vazgcermı acaba ? bıde soyle bırsey var bu yuzden o kdr tartısıyrz kı artık bırıne baksa bıle tartsma cıkrmak ıstemyrm yanı o kadar boguldum bunaldım bu konulardan.evet dakıkası dakıkasını tutmuyr canım ve bu durum gunden gune artarak devam edıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…