Tecrübeli bi insan olarak yine ilk yorumu ben yapıyım :) Anlattığın kadarıyla sen önceden onu aşırı kıskanıp sıkılmasına sebep olmuşsun sanırım. Çiftler zamanla birbirine benzer sen onu ne kadar kısıtladıysan o da sana aynısını yapmaya başlamış.. Kıskanılmak güzel şey ama aşırısı baya baya zararlı ben bu yüzden düğünüme 2 ay kala nişan atmıştım biliyosun :)
Diğer konunda da bahsetmiştim canım erkekleri değiştirmek hayli zor.Değiştirmek için çabalayabilecek gücün varsa çık bu yola eğer kaldıramıyacağını düşünüyosan hem kendine hem çevrene zarar verirsin. Ben bi kere başardım ama şimdi bi daha yapabilirmisin diye sorsan yüreğim kaldırmaz..
Herşeyin fazlası zarardır.Kıskançlığın da...
Dozu bir kaçtı mı ilişkiye mutsuzluktan başka birşey katmaz.
Onun da öyle davranmaya başlaması misilleme yaptığı fikrini getirdi aklıma.
Al ben de kıskanayım da nasıl birşey olduğunu anla bakalım demek istiyor bir nevi
Sen ne mi yapacaksın.Sık boğaz etmeyeceksin rahat bırakacaksın .Kıskançlık çıtanı az aşağı indireceksin
İş ciddiye binince,her erkek sevdiği insanı daha çok kıskanıyor..
Yaklaşık 4 senelik bir birlikteliğiniz var.
İlişkinizin başında nişanlınız tarafından bu gibi tavırlar , tripler , kıskanmalar görmediğiniz için , onun şuan ki durumu size biraz garip gelebilir..
Herşeyin fazlası zarardır.Kıskançlığın da...
Dozu bir kaçtı mı ilişkiye mutsuzluktan başka birşey katmaz.
Onun da öyle davranmaya başlaması misilleme yaptığı fikrini getirdi aklıma.
Al ben de kıskanayım da nasıl birşey olduğunu anla bakalım demek istiyor bir nevi
Sen ne mi yapacaksın.Sık boğaz etmeyeceksin rahat bırakacaksın .Kıskançlık çıtanı az aşağı indireceksin
nişanlın balık burcu mu :44: genelde balık burcu erkekleri böyle olur ne zaman neye küsüceği neye darılıcağı neyi kıskanıcağı belli olmuyo bazen çok ufak bişey de bile küsebiliyolar en ufak şeyde kıskanabiliyolar
boga brcu canım onu tanıdgım gunden berı boyle olsa sasrmam kendım yaptım kendım kabul ettım derım bastan boleydı derım ama o gunden gune degısıyr hergun bıraz daha artıyor trıplerı kıskanclıkları bırakamıyrm da onu ama hayattn sgudum ınan cok zorluyr benı bu kadar sabırlı oldgmu dusunmuyrdum hıc.
kızlar 21 yasındayım nısanlıyım 3 4 sendır beraber sayılırız aralarda bosluklarda var ama son 2 senedır tam anlmıyla brabrz nısnlım gunden gune daha kıskanc daha trıplı bırı olmaaya basladı bazen duzelıyor tamam dıyrum oldu ama sonra ortada hıcbısey yokken degısıyr yuzu asılıyor trıp yapıyor olur olmaz seye onceden boyle degıldı hatta bı ayrılıgımzda bna senın kadar kısknc bı ınsanla kımse yapamaz demıstı ama suanda kendısı hstlık derecesınde kısknc trıplı bırı oldu bugun cokıyıdık dugune gdıcektık aksm ustume bsey almam greklıydı gıdene kadr htta arabadan ınene kdr hıcbsey yok gayet neselıydı aldık arabya bındık baktım surtı beş karıs ortada hıcbırsey yokkken sordm nedenını bseyde solemedı anlamıyrum bu cok basıt bı ornek ndenboyle oldu ne yapmam gerekıyor ?
o zaman canım şöyle söyliyim seni kaybetmekten korktuğu için böyle yapıyo ben kendimden biliyorum bende çok kıskancım ama başkası ona baksın biri aklına girsin diye çok korkarım ama malesef neyden korkarsan o başına geliyo ve artık çok fazla kıskanç olmamaya karar verdim yani seni seviyo seni kaybetmek istemiyo ve seni sevdiği için kendince sahiplendiğini gösteriyo seni kaybetmiceğini bi şekilde ona dolaylı yollardan anlat direk söyleme
2 yıllık bir ilişkim var henüz aileler işin içine girmediler eskiden sevgilim de beni çok kıskanmazdı ben daha kıskançtım ama artık o benden daha çok kıskanıyor ve bu benim çok hoşuma gidiyor geçen bi olay oldu sen bu kadar kıskanmazdın beni dedim o öncedendi daha da çok sevdim dedi yani eğer konuşma yoluyla bişeyler hallolursa iyi bir şeydir ben trip atarsam o benm neye trip attığımı anlar ya da o yaparsa ben anlarım bu etkili bir şekilde iletişime bağlı bence tatlı dil her zaman işe yarar diyorum :)
canım hersey dozunda gzel bence fazla tavız verme sonra benım gıbı hyttan sgutr senı walla :) saka bır yana gercekten her dedıgını yapa bnden sana solemesı baslarda hos gelıyor ama sonralarda cok ıgrenc bırsey dıkkat et.
aynen oyle canım gecmıste yasadıgımız seylerın etkısı var bırazda aslında ama yınede bu kadar deıldı zamnında ayrıldgmzda pesımden cok kostu o kostukca ben kactım sgudum hatta adını duymaya tahamml edemedım bska ınslr oldu hytmda bunu onun yuzune karsda soledım bırksın pesımı dıe ama o ozamn oste yalan soluyrsun senın gbı kısknc bırıyle kımse brlıkte olmaz demıstı snra tekrr pesımdn kstu vs bı gun baktım kı bırkmıs pesımı ozaman bı garıp oldumkacan balık tatlı olur derler ya o bırknca o tatlı oldu bu sfer neyse bı sure sonra brstık uzerınden cok zaman gctı brstıktan snrda boyle kısknc deıldı ama ınan gunden dune bıraz dha artyor ne yapsam acaba kybetmektn korkutgu cok bellı ama surklı onunla konsyrum senı sevmesem bu kdr seye katlanmam dıyrum cnku yptıklrı ktlnılck trden deıl (kısknclı knusunda) tamam dıyı bır ıkı gun dzelıyr snra yıne aynı anlmdm gtti
canım zamanında sen de ona oyle yaptığın için sıktığın için onu oyle dawranıyooo olabilir ama anladığım dakikası dakikasını tutmuyor sanırım dimi?kendi haline bırak biliyorum gercekten asırıya kacınca insan bunalır madem sewiyorum diyosun çözüm senin elinde bu durumu zorlastırmadan ilişkiyi bozmadan tartısmadan cözmeye çalısın baktın hala aynı ya wazgeciceksin ya da sen de tekrar onun sana yaptklarnn aynısını yapp ne cektiğini göstercksin cnm:)sıkma canını inş düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?