nişanlım günden güne degişiyor :(

bence tekrar konuş sen böyle yaptıkça üzülüyorum filan de baktın devam ediyo bu konuyu psikoloğa danışabilirsin o sana fikir verebilir

yaptıklarını anlatsam psıkolog bıle kosarak uzaklas der ama ıcımdekı sevgı oyle demıyor.

Son düzenleme:

yahu derdin bumuydu, ilgisizlikten yakin, aldatiliyorsan yakin ama bu tur nedenlerden dolayi yakinma bence..Ilerde Allah daha beterini getirir basina bu gunleri ozlersin..Biliyorum herseyin fazlasi zarar, kiskanmasi sikmasi bunaltabilir, ama beterin beteri var.Bence gayet sanslisin arkadasim..

ilginç gercekten de yani tamam seven kıskanır ama bu kadar da olmaz heralde:)canım o zaman gözdağı ver biraz ona bu şekilde dewam ederse yürümicek de cok bunaldım de bu durum yüzünden ilişkimizi bile yasayamıyoruz de ne biliyim işte korkut yani biraz düğün ne zaman düşünüyosunuz?

canım basına gelmemıs bılmıyrsun sanırım hytında sureklı bırseylerı kısıtlayan bır ınsan onu gyme bunu ypma orya gtme tek bıyere gtmıssın donup bı bakmıssınkı pesınden gelmıs uzun etek gıydgnde bıle bcklrınn arasına grıyor dıye kup takan bır ınsan onunla yasamak o kdr kolay deıl helede bıde hersye trıp yapıyrsa ılgszlık tbıkıde sorun ama bununda ondan asagı kalır yanı yok .

korktuyrm ama ıkı gun duzelıyr ucuncu un yın aynı en buyuk korkuyu aıleme bu drumu anltmstım bbmda onun yuzune krsı bu ıs yurumez boyle btrelım demıstı o zaman vermıstım ama en fzla bı hfta dzeldı sonra yıne aynı kendıne engel olamyr. dugun yaz sonu ınsallah zten yan yana bıseklde sorunlrı halledıyruz evlenınce duzelır umudyla yasıyorum.

yan yanayken eger çözebiliyosanız sorunları sıkıntı yok cnm , kafanı karıstrmak istemem asla ama yanlıs bişeyler varsa EVLENİNCE NASILSA DEĞİŞİR gözüyle bakma bence yaşamadan bilemezsin onunla aynı evi paylaşmadan bilemezsin ya ewlennce komple düzelicek ya da şimdiki halinden daha beter olucak o yüzden ewlenmeden çözmek lazım görmek lazım sıkıntıları

kesınlıkle haklısın canım. ılk once ndn boyle oldugunu cozmem lazım galıba cunku hep kısknc olsaydı kabul ederdım ama gunden gune nden arttgnı bulup bozum bulmam lazım yoksa ıkımızde ruh saglımızdan olucaz.

yaptıklarını anlatsam psıkolog bıle kosarak uzaklas der ama ıcımdekı sevgı oyle demıyor.

peki bu durumda ailesi ne diyo uyarmıyolar mı onu bu kadar kıskançlık iyi değil yapma diye seni gayet iyi anlıyorum kıskanılmakta kıskanmakta güzel bişey ama aşırı olunca her iki tarafta çok üzülüyo çok yıpranıyo belli bi süre sonra insan dayanamıyo artık inşallah en kısa zamanda herşey normale dönerde çok mutlu olursunuz

Boğa burcu mu diyecektim, buyur buradan yak. Deli gibi kıskanır, her halta trip yapar, ufacık şeyi büyütür, sinirlidir, paranoyaktır da. Bence biraz sıkılmış o yüzden abartmış şu sıralar. Hiç üstüne düşme bak nasıl tıpış tıpış kendi gelecek. Sorma bile ne oluyor sana diye, o sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davran.

aynen canım çözüm sizin elinizde ikinizde seviyosunuz soncta kaybetmemek adına vazgecilebilir kötü huylardan

amın canım ınsallah sagol guzl dıleklerın ıcın. herkes durumdan haberdar abılerı annesı babası sureklı onunla knusuyrlar duzelır gıbı oluyr ama yok duzelmıyr onlarda saskınlık ıcındeler ne yapıcklrını bılmıyrar bana sbret bız knusuak ınsllh dzelıcek dıyrlar yaptıklırını anlltgmda herkes cok sasryr annesı nazar mı degıyr sıze herkes sızı knusyr ondanmı olyr acba fln dıyr sence olablrmı ınanrmısın nazara vs (kendmı kandrma cabası ıcındeyım galıba nazar vs :):26: )

Boğa burcu mu diyecektim, buyur buradan yak. Deli gibi kıskanır, her halta trip yapar, ufacık şeyi büyütür, sinirlidir, paranoyaktır da. bu cumlelerınle resmen nısanlımı anlattın canım. ayrıca o hıc gıtmez kı gelsın kavga etsek bıle on kere arar sorar ole huyu yoktur kus kalamaz ama ıste bı kere yptıktn snra benı snır krızlerıne soktuktan sonra arasa sorsa ne fark eder

Yok tatlım küs kalmaktan bahsetmiyorum zaten. Boğa burcu erkeği küsmez de. Ben ilişkinizin genelinde bu tarz tavırlarını sorgulamadan benzer şekilde davranman taraftarıyım, buna vurgu yaptım.

Son düzenleme:
aynen canım çözüm sizin elinizde ikinizde seviyosunuz soncta kaybetmemek adına vazgecilebilir kötü huylardan

doktora gıdelım dedım ona kabul etmedı etmez de zten hıcbır sekılde ne yazık kı oda pskytrıye psıkolga gdıcek kdr sorun goremeyenlerden kendınde.ama o hasta ben bunun farkındayım o yuzden kendı vazgecmez ısım cok zor

evet canım ben nazara çok inanırım hatta nazar duaları vardır abdestinde namazında olan biri ikinizi sırayla okusun nazar varsa hafiflersiniz bi insana kendi nazarı bile değermiş

evet canım ben nazara çok inanırım hatta nazar duaları vardır abdestinde namazında olan biri ikinizi sırayla okusun nazar varsa hafiflersiniz bi insana kendi nazarı bile değermiş

kayınvalıdemsureklı her gelen sızı konusyr cok yakısyrlar soyleler boyleler daha yasları kucuk ama ıyı buldular bırbırlerını falan dıye sureklı her gttıgım erde konusyrlar dıyolar acaba nazar mı degdı bırı bıseymı yaptı fln dıyor aklıma takıldı bu konu canım :106:

canım büyü hakkında bişey diyemicem evet yapıyolar öyle şeyler bazen tutabiliyo ama büyü yapmakta yaptırmakta çok günah dediğin gibi nazar olabilir nazar sadece kötü gözle bakıldığı zaman değil iyi gözle bile baksan değebiliyo dediğim gibi birinin sizi okuması lazım

teskkur ederım canım yorumların ıcın. en kısa zamanda okutucam kendımızı :)

Son düzenleme:

mesajlarında da böyle bir türkçe kullanıyorsan aranızda iletişim kopukluğu olabilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…