nişanlımla her telefonla konuşmamızda kafamızda bi ton soru işareti oluşuyor. öncelikle askerlik olayı, 24 yaşında ünvrsite 1 de 2 yıllık okuyor. seneye evlilik düşünüyorz normalde ama askerlik hep aramızda engel gibi kalıyor bazen diyorum ki hemen gidip gelse, bazen diyorum ki 15 ay nasıl geçer. bazen korkuyorum evlendikten sonra daha zor olur diye. bazende diyorum ki hele bi evlenelim sonrada gider. ama hep düşünüyorum. çünkü oda çalışıyo şuan da bi işi var ve özel sektör olduğu için çıkarsa tekrar alınamaz gibi bi durum var ama işide rahat hafta sonu tatil. iyide maaşıı var yani üniversiteyide bitirmediği için yaşıda 24 olduğu için döndüğünde iş bulabilrmi evliliğimiz daha zor mu olr çünkü 1 yıl 3 ay çok büyük bi süre düşünsenize şimdi gitse taa 2013 ocak ta filan ancak gelebilcek
yani evlenince belki 4 yıla tamamlayıp kısa dönem yapar diyorum bazen ama snrada evlenince yalnız nasıl dayancam onsuzluğa. istersen ailenle kalırsın aklım sende kalmaz diyo diğer taraftan bilmiyorum yaa benim kafam sürekli karışıyo bugünlerde. her sorunumu buraya yazar oldum
lütfen yardımcı olur musunuz? sizce napmalıyım? evlendikten hemen sonra okula devam edip 4 yıla tamamlayarak yaklaşık 3-4 sene sonra mı askere gitmeli, yoksa şimdi nişanlıyken uzun dönem mi yapmalı? döndüğünde iş durumu nasl olur hiç bilemiyorum bide o var
haangisine katlanmamız daha kolay olur? ozaman evliliğimizde 2013 yazına klmış olur napmalıyım?