Nişanlim hesap kitap yapıyor

Edihaz73

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2018
73
16
88
Arkadaşlar merhaba. Nisanlimla ev dizecegiz ve bana koltuk takimı vs alacagiz diyor. Ben de dedim ki ben de göreyim ona göre karar verelim dedim. O da tamam dedi ama hesabimiza gore alalim çok pahali olmasın diyor. Ben de dedim ki ben zaten çok uçuk fiyatlarda begenmem ki neden bana boyle söyledin dedim. Bunu soylemekten de çekindim dedi. Arkadaşlar zaten ben hesabimi bilen biriyim. Ona da belirttim zaten dedim butçemize göre alırız dedim. Bana diyor butün ev eşyasını tamamlamayalim evlendikten sonra tamamlarız dedi. Ben biraz kafaya takan biriyim bu yazdıklarımı sizin nişanlinız deseydi böyle bir diyalog yapsaydınız siz ne düşünürdünüz? Fikirleriniz benim için önemlidir! Teşekkür ediyorum şimdiden... arkadaşlar bana ne dedi ya bu konuda ne sen beni taniyorsun ne de ben seni dedi nasıl yani dedim maddi olarak mı bana evet dedi yaa

Son düzenleme:
Başlık tam benlik :)) benımki her zaman hesapçı.
Herşeyin uygununa kaçar.ama eşyada zor bela istedgmı aldırdım.sonra bana iyki bunları aldık dedı.
Ben anlatıyorum neden istedıgımı oda hak verir mantıklı bulursa kabul edıyor. Zaten para yönünden çok aşırı bişe bende ıstemedım ama yeni evlenıyoruz iysi olsun dedım o şekilde aldık.
Bi ara banada hesaplı olsun uygun olsun diye diye söylendı. Bıdaha söyleme şöyle ben zaten pahalıya kaçmıyorum dedım bıdaha lafını yapmadı.
Biraz da kısasa kısas yapıyorum. Sen iysini almazsan bende almam dedım ev eski eşyalarla dolar taşar dedım sustu.
Misal mobılyayı o alıcaktı beyaz eşyayı ben. Ben marka ıstedım almak ıstemedı.ozamn bende spotcuda alırım beyaz eşyayı dedım. Kendıme göre ikna yolları gelıştırıyorum vala yapcak bişe yok. Zamanla huyunu suyunu öğrenıp ona göre yol aldım.
Bu zamanda parasız hiç bişe olmuyor. Aşırı kaçmayıp hem uygun hemde içimize sineni alarak devam edıyoruz.

Başlık tam benlik :)) benımki her zaman hesapçı.
Herşeyin uygununa kaçar.ama eşyada zor bela istedgmı aldırdım.sonra bana iyki bunları aldık dedı.
Ben anlatıyorum neden istedıgımı oda hak verir mantıklı bulursa kabul edıyor. Zaten para yönünden çok aşırı bişe bende ıstemedım ama yeni evlenıyoruz iysi olsun dedım o şekilde aldık.
Bi ara banada hesaplı olsun uygun olsun diye diye söylendı. Bıdaha söyleme şöyle ben zaten pahalıya kaçmıyorum dedım bıdaha lafını yapmadı.
Biraz da kısasa kısas yapıyorum. Sen iysini almazsan bende almam dedım ev eski eşyalarla dolar taşar dedım sustu.
Misal mobılyayı o alıcaktı beyaz eşyayı ben. Ben marka ıstedım almak ıstemedı.ozamn bende spotcuda alırım beyaz eşyayı dedım. Kendıme göre ikna yolları gelıştırıyorum vala yapcak bişe yok. Zamanla huyunu suyunu öğrenıp ona göre yol aldım.
Bu zamanda parasız hiç bişe olmuyor. Aşırı kaçmayıp hem uygun hemde içimize sineni alarak devam edıyoruz.
Teşekkür ederim evet hikayeniz benimkime benziyor. Sizin taktiklerinizi ben de uygularım

Anlamadım ki ? Adam kötü bir şey mi demiş ..?. Doğru hesabınızı bilerek alış veriş yapacaksınız tabi.
Düğünden sonra gerdek odasında ,şimdi bu taksitler nasıl ödenecek diye düşünmek istemezsiniz bence
48-gif.1318287

Bütçenizi belirleyin üzerine çıkmayın,eksik asla bitmez zamanla ne gerekiyorsa alırsınız inşaALLAH.
amour053-gif.1318303

benim arkadaşım evlenirken tüm mobilyalarını 30 bin tl harcandı tabiki borçlarla vs. diğer giderlerden bahsetmiyorum bile. Hala borç ödüyorlar. 3 yıllık evliler ve çocuk düşünemiyorlar bile. Bende nişanlıyım biz aileden destek görmüyoruz sıfır yani mobilyalarımızzı alalım ödeyelim dedik enza homeda 15bin tlye herşeymizi hallettik 9 ay taksitte yaptılar zaten bu rakamın altına ev dizmek olanaksız.

Back
X