• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım hiç romantik değil

mero811

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
56
0
16
Eskişehir
arkadaşlar 7 aydır nişanlıyım nişanlımla 3 ay çıktık ve sonra evlenmeye karar verdik çok seviyorum onu onun da beni çok sevdiğine eminim ama başlarda çok romantikti çiçekler hediyeler ummadığım anda ummadığım süprizleri yapıyordu ama artık eser kalmadı düğünümüze iki ay var çok stres oluyo tarih yaklaştıkça acaba stresten dolayı mı

Son düzenleme:
Tatlim 3 ay cikmis olmak tanimaya yeterli sure degil bence ama 7 ayda nisanlilik 10 ayda
fikrin ne onemli olan bu. Seni seviyor onemsiyor geleceginize yonelik planli gidiyorsa
sayiyosa bu onemli. Ama dugun telasi stresi masrafi derken romantizm beklemeye
zamanim olmuyo benim sahsen hatta kiziyorum cicek alinca evlenelim sonra surpriz
yapsin simdi masraf yapmasina sinir oluyorum. Bence sende boyle dusunmelisin.
Sevdigini soylemesi duygularini anlatmasi kucuk seyler yapmasi bence gayet romantik
yeterli bu telas icinde. Eger boyle dusunuyosan konus onunla diger hareketlerini de tartip
haksizlik etmeden gozunude kapamadan.

4 yıllık ilişki..4 ay nişan..

aile mı desem..stres mı desem..uzaksan arada mesafeden özlemmı desem..maddı durum mu desem..

merak etme adam aynı adam da..hayat yerınde saymıyor..

hangımız yorulmuyor bır mola vermıyoruz..ben buna yoruyor ve adama daha sıkı sarılıyorum..anlıyorum doğru yoldayım..ne verdıysem fazlasını alıyorum:nazar:

denemelisin..tam olarak ne olduğundan yoksa emın olamazsın..

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar içim biraz da olsa açıldı

sıkma canını bu kadar..

zaten az bır sure ıınsan ömrunde şu geçen..

eskısı gıbı romantık değil dedın..başka bır sorun yoksa,sıkıntılar sona erınce bu adam elbet özune doner..rol yapmadıysa sana..bunuda sen bılırsın zaten,anlarsın bunu..

sen ona eskısınden daha fazlasını verıp şımartma,bu şu ankı halınde kalmasınada neden olabılır..göreceli bu..

o ndenle ilk gunku adamı arıyorsan,sende ona o kızı vereceksın..ama sadece hal ve hareketle olmuyor tabı..anlat..bıze bu soyledığını ona açıkça anlatkı senı önemsıyorsa normale daha hızlı döner..

sende açılırsın o da:emir_bebek:

yapmaz olur muyum ondan daha çok yapmışımdır kesinliklee

bence karşına al ve gayet tatlı ama bi yandan da üzülmüşcesine konuş. aramızda bi problem mi var de yoksa nişan stresinden dolayı mı böyle oldugunu ögren.

Son düzenleme:
dün biraz konuyu açtım çıtlattım aslında kendisine bi cevap alamadım ama sabah bi umut ışığı gördüm bana çok güzel olmuşsun falan gibi iltifatlar etti devamını bekleyip görücez bakalım

dün biraz konuyu açtım çıtlattım aslında kendisine bi cevap alamadım ama sabah bi umut ışığı gördüm bana çok güzel olmuşsun falan gibi iltifatlar etti devamını bekleyip görücez bakalım

bence büyük ihtimal stres ve yorgunluktan olabilir canım. sadece romantik değil demişsin, dua et ki başka şeyler yok. eğer başka şeyler olsaydı sana karşı olan davranışları değişirdi, kötü davranırdı. hepimizin zaman zaman ilgisiz kaldığımız veya ilgisiz davrandgımız zamanlarımız olabiliyor, umarım uzun sürmez nişanlın yavaş yavaş toparlar kendisini :)

Back
X