Nişanlım internette chat yapıyor ne yapmalıyım.

çoğu mesajını alıntılayıp hepsine cevap yazmayı düşünmüştüm ama sayfalar ilerleyince buna gerek olmadığını düşündüm..

sizi aldatan adamla evlenin siz.
eski alışkanlıkmış ya geçer elbet, hiiiiççç merak etmeyin.
ama dikkat edin sanal olan eski alışkanlık; yeni bir alışkanlık olarak reel'e sıçramasın :delphin:

muhtaç mısınız allah aşkına sanki yaşam destek üniteniz adam! yabancı kadınlarla chat yapıyo siz kaybetme korkusundan konuşamıyosunuz bile !
azcık kendinize değer verin allah aşkına !
siz kendinize neyi layık görürseniz onu yaşamaya mahkumsunuz!

Aynen katılıyorum...
Ne demek konuşursam ayrılmam gerekir diye konuşamıyorum...
Neden kendinize böyle birşey yaşatıyorsunuz?

zor bir durum allah yardımcın olsun ama senin üzüleceğini düşünmeyen kaybetme korkusu olmayan bi insana değer vermek kaybetmekten korkmek nedendir bilmem boooşşşveeerr o düşünsün şimdi yapan evlenince neleeerrrrrrr yapmazz dünyadaki tek erkek o değil

aynen.bence daha oncedende yazdigim gibi gerceklere dayanmaya gucun yok bunun icinde hayat her zorluk cikardiginda boyle konuyu kapatin diye yazacaksin

bunu yapmayan kim var bir düşünün . gerçekçi olun ben sakin kalarak en doğruyu yapmaya çalışıyorum

Oooo sne bu mantıkla eve kuma da alırsın..
Bu mantıktaki kadınlar yüzündne erkekler kendini bir mok sanıyor.
Madem bu kadar hazmediyorsun sen bul bari kızları bundan sonra kontrolünde olsun.

bunu yapmayan benim eşim var canım,yapmıyor yapadabilir garanti veremem ama senin gibi yapışmam adama aciz bir şekilde..

Son düzenleme:
muhtaç mısınız allah aşkına sanki yaşam destek üniteniz adam! yabancı kadınlarla chat yapıyo siz kaybetme korkusundan konuşamıyosunuz bile !
azcık kendinize değer verin allah aşkına !
siz kendinize neyi layık görürseniz onu yaşamaya mahkumsunuz!

daha da söyleyecek birşey yok.

Azıcık değer verin kendinize yaa:umursamaz:alsanaalsanasmile

konuyu kapatmak istiyorum... yardımınızı istemek hataymış.. inanaın canım daha çok sıkıldı...

E tabi bazı gerçekler insanın duymak istediği gibi olmayınca insanın canıda sıkılır, yüreğide daralır, haklısın kardeş canın sıkılır elbet.:umursamaz:

valla bence konuş böyle bişeyi kabullenemeyeceğini evlendikten sonra sanal değil normalde de beni aldatabileceğini düşünüyorum de zaten seni seviyorsa kaybetmeyi göze alamayacağı için kendini affettirmeye çalışacak ve bi çeki düzen verecektir ama eğer ki ayrılırsanız zaten seni sevmiyor demektir seni sevmeyen bi adamla da evlenirsen zaten ileride çok kötü günler yaşayabilirsin keşke evlenmeseydim diye kendi kendini yersin...

bu arada herkese kızmışşın da o herkes kendi kararını düşüncesini söylüyor ki,msenin aman boşver demesini bekleme bu ciddi bişey

Hanki erkek yapmıyorki diye saçma bir mantık geliştirip sevgilimn chatlerine sohbetlerine göz yummak yerine, beni seven adam yapmaz deyip kocama güveneyi tercih ettim... 4 yıl flört 2,5yıl evliliğin ardındanhiçbir falsosunu görmedim....
Görsem duysam bilsem basarım tekmeyi, karnımdaki çocuğu bile onu affetmemi sağlamaz...
Seven adam başkasıyla olmaz, başkasını aklından bile geçirmez....
Kusura bakmayın ama szin gibi hangi erkek yapmazki diyerek kendi acizliğime kendime güvensizliğime kılıf ayarlayacak bir kadın değilim ben....

Ama istediğiniz cevabı vereyim size...
Madem hangi erkek yapmazki mantığındasınız, o xzaman bu durumdan fazla etkilenmemelisiniz... malum kim yamaz ki, o da yapıvermiş işte... Biran önce unutun o mutlu siz mutlu yaşayıp gidin....

biz ne kadar konussakta nafile bayanlar bosuna ugrasmayin arkadas 28 yasinda 15 16 yasinda hicbiseyin farkinda olmayan bi bayan degil zaten ne soylersek soyleyelim kale bile almiyor sen bildigini egle arkadasim biz farkli acilardan bakamiyoruz tabi hepimizin acisi ayni bi seninki farkli bence farkli olan anormal dusunen sensin Allah kolaylik versin ne diyeyim

biz ne kadar konussakta nafile bayanlar bosuna ugrasmayin arkadas 28 yasinda 15 16 yasinda hicbiseyin farkinda olmayan bi bayan degil zaten ne soylersek soyleyelim kale bile almiyor sen bildigini egle arkadasim biz farkli acilardan bakamiyoruz tabi hepimizin acisi ayni bi seninki farkli bence farkli olan anormal dusunen sensin Allah kolaylik versin ne diyeyim

Yorumuna katılıyorum ...ayrıca bir söz geldi aklıma "Kimse görmek istemeyenler kadar kör ,duymak istemeyen kadar sağır değildir"

Arkadaşım hemen ayrıl diyenlere kulak asma.Ayrıldığında acı çekerken onlar merhem olmayacak. Hemen hemen her erkek chat yapar. (imkanı varsa)
Sevgin gerçekse, nişanlın sana değer veriyor ve seviyorsa konuş. Bundan hoşlanmadığını söyle. Senin erkeklerle chat yapman konusunda onun tutumunun ne olduğunu sor. Belki bir alışkanlıktır. Bırakamıyordur. Bırakmasında yardımcı ol.

Yaptığını kesinlikle desteklemiyorum. Çok kırıcı birşey, ama benim nişanlım yapsa neler yapıcağımı anlattım sana. Ama kesinlikle sineye çekme. Ve hala devam ederse ayrılmaktan korkma.

Affetmek için ne yapmalısın? ışte bu soru zor. Sen bunu karşıdakine söylemeye bile kalkışamıyorsun, kaybetme korkusundan. Ama ben şunu hiç anlayamıyorum, hatayı yapan karşıdaki, derdine düşen , kaybetme korkusu yaşayan biziz. Hesap yanlış.

Sen bu insanla yoluna devam etmek istiyorsan dahi, ona gereken dersi mutlaka vermelisin. Sen ona yetmiyor musun ki, nişanlın onunla , bununla konuşacak, çok acı. Böyle bir alışkanlık anlayışıda yok, o zaman evlendikten sonra da alışkanlıklarını sürdürmez umarım.

Bana göre çözüm, gereken tepkiyi vermek, kaybederim diye korkuyorsan, yolu açık olsun.

Buda yeni moda çıktı
Önce akıl danış
Farklı fikirler çıkınca,duymayı beklemediği şeyleri duyunca
Bas fırçayı
Kendi doğrunuz doğruysa,neden soruyorsunuz ozaman
Bildiğiniz yolda devam edin.
Sessiz kalmanın sizin için en doğrusu olduğunu söylemişsiniz
Sessiz kalın ozaman.

Arkadaşım hemen ayrıl diyenlere kulak asma.Ayrıldığında acı çekerken onlar merhem olmayacak. Hemen hemen her erkek chat yapar. (imkanı varsa)Sevgin gerçekse, nişanlın sana değer veriyor ve seviyorsa konuş. Bundan hoşlanmadığını söyle. Senin erkeklerle chat yapman konusunda onun tutumunun ne olduğunu sor. Belki bir alışkanlıktır. Bırakamıyordur. Bırakmasında yardımcı ol.

Yaptığını kesinlikle desteklemiyorum. Çok kırıcı birşey, ama benim nişanlım yapsa neler yapıcağımı anlattım sana. Ama kesinlikle sineye çekme. Ve hala devam ederse ayrılmaktan korkma.

Ne zaman bu genellemelerden kurtulucaz çok merak ediyorum....
Eşim işi gereği ayın 10-15 gününü şehirdışında geçiren biri....
Adamın elinin altında laptop var, e kaldığı otellerde wireless internet bağlantısı var...
Ama internete bağlanmıyor, sevmiyor... Chat falan da yapmıyor, ne internette ne telde ne de reelde...
Zaten bilgisayar konusunda çok bilgili değil... Bazen raporlarını bile bana hazırlattırıyor...
Yani yapıp silme falan gibi işlerden hiç anlamaz....
İlla herkes yapar eline fırsat geçse diye bir kural yok yani....
Seven adam yapmaz.... Haa belki meraktan bikez girip bakar ne oluyo ne bitiyo nası şeymiş diye... Ama 2. kez gene bakıyorsa gene giriyorsa o ortama o meraktan çıkar alışkanlığa döner....
O da bana gelmez.... İşim olmaz.... Asla da demem ki ay hangi erkek yapmıyorki benimki de yapmış çok mu???
Eyvallah der giderim arkama bile bakmam....
Tabii herkesin yetiştirilme tarzı hayat tarzı farklıdır, ben kendi fikrimi söyledim....
Ben böyle düşünüyorum, başkası da istediği gibi düşünmekte özgür....

Ne zaman bu genellemelerden kurtulucaz çok merak ediyorum....
Eşim işi gereği ayın 10-15 gününü şehirdışında geçiren biri....
Adamın elinin altında laptop var, e kaldığı otellerde wireless internet bağlantısı var...
Ama internete bağlanmıyor, sevmiyor... Chat falan da yapmıyor, ne internette ne telde ne de reelde...
Zaten bilgisayar konusunda çok bilgili değil... Bazen raporlarını bile bana hazırlattırıyor...
Yani yapıp silme falan gibi işlerden hiç anlamaz....
İlla herkes yapar eline fırsat geçse diye bir kural yok yani....
Seven adam yapmaz.... Haa belki meraktan bikez girip bakar ne oluyo ne bitiyo nası şeymiş diye... Ama 2. kez gene bakıyorsa gene giriyorsa o ortama o meraktan çıkar alışkanlığa döner....
O da bana gelmez.... İşim olmaz.... Asla da demem ki ay hangi erkek yapmıyorki benimki de yapmış çok mu???
Eyvallah der giderim arkama bile bakmam....
Tabii herkesin yetiştirilme tarzı hayat tarzı farklıdır, ben kendi fikrimi söyledim....
Ben böyle düşünüyorum, başkası da istediği gibi düşünmekte özgür....

Ben herkes yapar benim ki yapmış çok mu gibi bir tabir kullanmadım. Ayrıca herkes yapar da demedim. Hemen hemen herkes dedim.

Bi fıkra:
Farklı milletlerden kadınlara sormuşlar kocanız aldatsa ne yaparsınız?

İsveçli: Neyimi beğenmediğini sorarım.
Rus : Evi terk ederim.
Fransız : Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
İtalyan : Kadını vururum.
İspanyol: Kocamı vururum.
Yunanlı : Her ikisini de vururum.
Türk : Benim kocam yapmaz! kaydirigubbakcemile3

nısanlınızı karsınıza alıpda guzelce konusun..
nedenını sorun..
ona yetmıyomusunuz ona yaşatmıyomusunuz o duyguları dıye herseyı yatırın masaya..
ayrılmak ıstemıyosanız tatlı dılle konusup olayı aydınlatıp ıcınızdekılerı cıkartıcaksınız..
sımdı susmanız demek ılerde yaşancak en ufak bısıde aklınıza bunu getırcek hıc bı sorunu ustunu kapatıpda rafa kaldırmakdan yana degılım..

Back
X