- Konu Sahibi sevgiliask
pandora tek kelime ile harika ifde etmişşin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muhtaç mısınız allah aşkına sanki yaşam destek üniteniz adam! yabancı kadınlarla chat yapıyo siz kaybetme korkusundan konuşamıyosunuz bile !
azcık kendinize değer verin allah aşkına !
siz kendinize neyi layık görürseniz onu yaşamaya mahkumsunuz!
konuyu kapatmak istiyorum... yardımınızı istemek hataymış.. inanaın canım daha çok sıkıldı...
bunu yapmayan kim var bir düşünün . gerçekçi olun ben sakin kalarak en doğruyu yapmaya çalışıyorum
muhtaç mısınız allah aşkına sanki yaşam destek üniteniz adam! yabancı kadınlarla chat yapıyo siz kaybetme korkusundan konuşamıyosunuz bile !
azcık kendinize değer verin allah aşkına !
siz kendinize neyi layık görürseniz onu yaşamaya mahkumsunuz!
konuyu kapatmak istiyorum... yardımınızı istemek hataymış.. inanaın canım daha çok sıkıldı...
biz ne kadar konussakta nafile bayanlar bosuna ugrasmayin arkadas 28 yasinda 15 16 yasinda hicbiseyin farkinda olmayan bi bayan degil zaten ne soylersek soyleyelim kale bile almiyor sen bildigini egle arkadasim biz farkli acilardan bakamiyoruz tabi hepimizin acisi ayni bi seninki farkli bence farkli olan anormal dusunen sensin Allah kolaylik versin ne diyeyim
Arkadaşım hemen ayrıl diyenlere kulak asma.Ayrıldığında acı çekerken onlar merhem olmayacak. Hemen hemen her erkek chat yapar. (imkanı varsa)Sevgin gerçekse, nişanlın sana değer veriyor ve seviyorsa konuş. Bundan hoşlanmadığını söyle. Senin erkeklerle chat yapman konusunda onun tutumunun ne olduğunu sor. Belki bir alışkanlıktır. Bırakamıyordur. Bırakmasında yardımcı ol.
Yaptığını kesinlikle desteklemiyorum. Çok kırıcı birşey, ama benim nişanlım yapsa neler yapıcağımı anlattım sana. Ama kesinlikle sineye çekme. Ve hala devam ederse ayrılmaktan korkma.
Ne zaman bu genellemelerden kurtulucaz çok merak ediyorum....
Eşim işi gereği ayın 10-15 gününü şehirdışında geçiren biri....
Adamın elinin altında laptop var, e kaldığı otellerde wireless internet bağlantısı var...
Ama internete bağlanmıyor, sevmiyor... Chat falan da yapmıyor, ne internette ne telde ne de reelde...
Zaten bilgisayar konusunda çok bilgili değil... Bazen raporlarını bile bana hazırlattırıyor...
Yani yapıp silme falan gibi işlerden hiç anlamaz....
İlla herkes yapar eline fırsat geçse diye bir kural yok yani....
Seven adam yapmaz.... Haa belki meraktan bikez girip bakar ne oluyo ne bitiyo nası şeymiş diye... Ama 2. kez gene bakıyorsa gene giriyorsa o ortama o meraktan çıkar alışkanlığa döner....
O da bana gelmez.... İşim olmaz.... Asla da demem ki ay hangi erkek yapmıyorki benimki de yapmış çok mu???
Eyvallah der giderim arkama bile bakmam....
Tabii herkesin yetiştirilme tarzı hayat tarzı farklıdır, ben kendi fikrimi söyledim....
Ben böyle düşünüyorum, başkası da istediği gibi düşünmekte özgür....