Nişanlım internette chat yapıyor ne yapmalıyım.

Çok çemkiriyorsunuz çokkaydirigubbakcemile3
Sizin yüzünüzden okuncak konu kalmadı kaydirigubbakcemile3
Açan kaçıyo,kaçmayan doğduğuna pişmankaydirigubbakcemile3

Komik olanda etiketler amakaydirigubbakcemile3
Bu konununkini görmemiştim şimdi gördümkaydirigubbakcemile3
Çılgınsınız yemin ediyorum,güldürdünüz beni akşam akşamkaydirigubbakcemile3

Sen konuyu ayrıntılı inceliyon bakıyom da etiket metiket :delphin:

Ben yorumumu yapar geçerim anlamam etiket neyimden ,

senin gibi ayrıntıya takılmıyom hem ben :dilcikar:

Sen konuyu ayrıntılı inceliyon bakıyom da etiket metiket :delphin:

Ben yorumumu yapar geçerim anlamam etiket neyimden ,

senin gibi ayrıntıya takılmıyom hem ben :dilcikar:

Ruh durumuma göre takılırım ben
Bugünkü ruh durumum etiketleri görmek istedi:delphin:
Neyse konuyu dağıtmıyım
Gelir belki konu sahibi
Kaldığı yerden devam eder action:hulya:

Etiketler en büyük cevap olmuş zati.

Ayrılırsa ben biterim, erkektir yapar, her erkek aldatır, ihanete katlanmalıyım.kaydirigubbakcemile3

Ortalik kaynamis yine..
Konu sahibi arkadasim, öncelikle Allah hakkinda hayirlisini nasip eylesin.
Konuyu acmaktaki amacini tam olarak anlayamadim acikcasi. Yardim istedigin bariz ama ne tür seyler duymak istiyorsun bilmiyorum.
Kaybetme korkunu anliyorum, insan elbetteki aldatilmaktan sevdigini kaybetmekten korkar, bu cok dogal bir his ve bir cogumuzda olan birsey.
Ama sen "herkes yapiyordur" dersen, ve baska kizlarla chatlestigini sineye cekersen, senin suan ki kaybetme korkun her gecen gün dahada cogalacaktir.
"Acaba suan nerde, kimle, napiyor?" sorulari olusur kafanda sürekli. Güven kirilmis cünkü bi kere. Bir daha yerine gelmesi cok zor, tam olarakta gelmez zaten.

Karari sen vereceksin canim. Gururunu bi kenara birakip, kabul edip süphe icinde yasamak mi, yoksa gururunuda alip gitmek mi?
Elbette ayrilmak cok zor.. Seni anliyorum.. Ama sen sineye cektikce, ezileceksin. Nisanlinin sana olan saygisida ister istemez azalacak. Ilk basta yalvarmalar, geri dön cagrilari olacak tabi ama sonralari yine ayni hatalari yapabilir.. Kendinide düsün biraz.. o olsa kabul edermiydi seni? bunlari düsün..

Karar senin canim.. En bastada dedigim gibi, Rabbim hakkinda hayirlisini versin.

Ayrica birseyi daha eklemek istedim..
Sevgiliyken ayrilmak zor.
Nisanlandiktan sonra ayrilmak dahada zor (isin icine aileler giriyor cünkü)
Evlendikten sonra eminim dahada bir zordur.

Ölc tart herseyi. Iyi düsün. Ilerde sana yapilan bu hata aklini kurcalamayacaksa, her hareketinden süphelenmeyeceksen, ve yeniden ayni hatalari yapabilme olasiligini görmezden geleceksen hayli hayli yürür evliligin.
Ama aksi takdirde, hayatini kendi ellerinle zindana cevirirsin.

Hep diyorum, hepte diyecegim; Rabbim kimseyi hayat arkadasiyla sinamasin. (AMIN)

Böylesini de ilk defa gördüm gercektenn allah askına ne muhtaclıgın var kii? Burda insanlar neleri göze alarak evliliklerini bitiriyorlar.Sen yanlısını gördügün halde adamdan ayrılmak istemiyorsun..En cok böyle bir seyi nasıl kabullendigini merak ediyorum dogrusu??CADIARZU

İlerde ne mi olacak?? Sen göz yumdukca bu adam bunu yapmaya devam edecekk..Sen o fırsatı susarak veriyorsun cünkü..Sen kendine deger ver ki karsındaki de versiin..:1closedeyes:

Tamam anlıyorum seviyorsun haliyle üzüleceksinn ama birbirini seven insanların ne hayallerle evlendiklerini düsün bii,sonra bir bakıyorsun ki ayrılıyorlar cünkü onlar icin en dogrusu oymus megersee..

Ask sevgi bi yerden sonra yetmiyor gercekten baskalırıyla chat yapan bir erkek seni gercekten seviyormudur önce bu soruyu sor kendinee..Seviyorsa neden baskalarıyla konusma ihtiyacı duyuyor??

Sonra sen baskasıyla chat yapsan nisanlını,esini vs.gercekten seviyormusundur..Seven kisi baskalarına gercekten ihtiyac duymazz!!:delphin:

canımmm aklını basına topla hergun ıcın ıcını yıyecegıne bır defada konsursun hale yola gelırse gelır gelmezsede sen kendıne yenı bır yol cızersın ama sunuda sakın unutma tatlım eger bunu ona soylersen dahada akıllı olup senın anlamaycagın sekılde yapabılır cunku buna potansıyelı var kendını uzme uc gunuk dunyada

bunu yapmayan kim var bir düşünün . gerçekçi olun ben sakin kalarak en doğruyu yapmaya çalışıyorum

Bunu görmemisim..kafamçokkarıştı

O zaman sende yap güzelim ortadan sorun falan kalmaz..Madem sorun yok dogal yapmayan insan yok..Sizde yapın..Erkeklere özgü birsey de bizim neden haberimiz yokk? Madem erkeklerin elinin kiri böyle kabul et nisanlını yapmayan erkek yok neden kafa yoruyorsun kii..:oklava::1closedeyes:

nişanlım benden gizli chat yapicak ve ben ne yapıyım diye sorucam?ve yine ben bunu bile bile o adamla evlenicem..
ben böyle bir şey yapmam..
ha sen yapıyorsan,bı de ne yapıyım diyorsan o zaman sus ve hayatına devam et..
bu durum senin için problem olsaydı zaten ne yapıyım diye sormazdin,yapılması gereken şey belli zaten..ama sen bı de herkes böyle diye kendince bir genelleme yapıp icini rahatlatmaya çalışıyorsun..buraya konu acıyorsun ne yapıyım diye sormana rağmen cevapları beğenmiyorsun..
sana duymak istediklerini söyleyelim,yalan söyleyelim,seni kandıralım istiyorsan..buyur o zaman sana istediğin gibi bir yorum;
amaaaan be güzelim bosver,kiminki sütten çıkmış ak kasık ki,seviyorsun hem nişanlısında..bosver görmezden gel..iliskine boş yere gölge düşürme..yabaci kadınlarla konuşması bunu senden gizlemesi önemli değil..bosveeeeer
oldu mu?

Back
X