• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım işsiz ayrılmalı mıyım?

Canim benim esimde calismiyordu evlwndigimizde sonra ilk buldugu ise girdi daha iyisini bulursam cikar oraya girerim diyo... caliskan bi insansa nisanlin nisanini bozma sakin biraz kafasini dinlesin yok tembel biriyse yol yakinken don...

Bi işin başı neyse odur yaşayan tanıyan sensin ölç tart sonuçta sevgi bi tarafa hayat kuracaksizinz yarın sorumsuz erkek çekilmez eğer düzelir diosan sabret bekle yoksa geçim sıkıntısı ve sorumsuzluk sevgiyi geçiyor unutma

Arkadaşım işi yok diye ayrilinmaz ama nasil işi yok heryere başvuruyor olmuyormu yoksa keyfe kedermi bekliyor bu onemli ki belirtmissin aslında yaza bırakmış nisanlin ben kendimden yola çıkarak diyorum ki kisin çalışmak zor geliyosa yazın hiç çalışmam kisin çalışmak daha kolay çünkü sicak bunaltmaz iki hareket ettinmi kan ter içinde kalmazsin daha kolay olur yazin daha zor hani demiyorumki yazın calisinmaz anlatmak istedigim kisin gönlü olmayan yaza nasıl olacak sorumluluk alması lazim neyi bekliyor esylari düğünü ailesi yapsın diyemi bikere daha oturup guzelce konusun beraber bakalım deyin esylarimizi alalim evlenirken borçlu olmayalim keyfimize bakalım diye baktınız yine içinde yok yol verin gitsin evlenince adama siz bakcak değilsiniz herhalde evlilikte sorumluluklar daha fazla o zaman ne olcak evlenip ayrılmak daha zor kvniz ile de konuşabilirsiniz ne olacak diye iş yapmak isteyen insan her türlü yolu bulur eşim nisanliyken 2 ışte calisti birinden 6 da çıktı yemek dahi yemeden diğerine gitti gece 3 lere kadar calisti evlendigimizde 4 milyar gibi borcumuz kalmıştı takilardan ödedik rahat ettik kimseye minnetimizde olmadı iyi düşün taşın keyfi issizlikse çekmek zorunda degilsin

Yahu anlamıyorum gerçekten, sadece başlığa bakarak mı yorum yapıyorsunuz? Eğer konuyu da okuduysanız ve ordan konu sahibinin hemen işsiz kalınca nişanlısını yüzüstü bırakmak istediği mesajını çıkarıyorsanız tamam, ne ala, istediğiniz yorumu yapın tabi ki de, konuyu okuma zahmetine bile girmeden sadece başlıktan yürüdüğünü düşündüğüm insanlar var. Yapmayın okuyun bir. Okuma zahmetine girmeyecekseniz de boşuna yorum zahmetine de girmeyin.

Erkegin calismamasi cok buyukk sorun. Evlensen bile bir hafta sonra pismanlik yasarsin.

bir insanın işsiz olmasından ziyade çalışma potansiyeli olup olmadığı önemli ki yazdığın kadarıyla o da yok. Evlilik hazırlığı yapmak için para kazanmayı düşünmüyorken senin çabalaman çok yorucu, çok üzücü. Yanlış da anlama ama nişanlı adamın iş için yarın bakarım, sonra giderim deme lüksü yok. O ışığı onda görmüyorsan üzücü ama ayrıl bence

Uzun uzun yazacak değilim. Asıl nişanlının ipiyle kuyuya inilmez. Seviyorsan iş bulup düzen kurmadan kesinlikle evlenme. Yok ben bekleyemem diyorsan uğraşma at yüzüğü gitsin.

Bence de bırak... Hadi iş buldu diyelim, ileride evliyken işsiz kalırsa ne olacak ? Yine böyle geniş davranırsa işin zor.
Onun şimdi her kapıyı tırmalıyor olması lazımdı.

İşsiz mi tembel mi?
İş bulmak için gerçekten çabalayan ama bulamayan biri işsiz diye bırakılmamalı.
Ama evde yatma süresini uzatmak adına keyif çatan adam sorumsuz ve tembeldir.
Ayrıl diyenler o durumda haklı.
Nişanlınızı da o derece tanıyan sizsiniz.

Birakirsin birakmazsin o senin kararin. Nisanlinin calismaya hevesi yoksa evde oturmak hosuna gitmisse. Boyle bir erkekle evlilik olmaz. Olursada seni yer bitirir.

Sevgi bir yere kadar. Burada sirf seviyorum diye her seyi kabul edep evlemen kadinlari elestirirken. Sana laf soyleyenlere haksiz gorenlere anlam veremedim.

Herkese yorumları cevapları ve bana yol gostermeye calısanlar ıcın ayrı ayrı tesekkür ederim.
Ancak yazabılıyorum uzunca dusundum cunku ve ınanırmısınız cok zor suan aglamaktan gozlerım şiş.
Yorumlarını okudum aklımda kalanlara cevap vereyım
Calısıyorum ve yasım 29
24 yasımdan berı tanıyorım nısanlımı
Tanıstıgımda calısıyordu ordan 2 seneye yakın calıstı sonra cıktı markette calıstı orada 3 ay kadr calısabıldı bu sürede 1 yıla yakın ıssız kaldı. Hep yanında oldum ıs baktm yıne.
Eskı ısıne geri dondu kafede alısıyordu. Aılem duzgun bı ısı yok dıye kabul etmedi. Kabul ettırdım cunku babamda annemle evlendıgındw kafede calısıyordu. Ve sevdıgımı de dıle getırdım. Cunku sevmedıgım bırıyle olamazdı gorucu usulude olsa zengın kısıler ıstemeye geldıklerınde red cevabı verendm. Sevgi bu dünyayı donduren seydı bana gore.

Nısanlandık ayrıldı ısınden bnde orda calısmasını ısteyen degldım.
Ilk 2 hafta dınlenme suresı verdım hıc sormadım ıs bakıyormusun dıye kafası dınlensın dıye. Sonra sormaya basladm
Arkadaslar demıs ya ıs bulamıyor dıye bırakıyorsan sevmemıssın dıye
Calısma hevesı goremedım onunla ıs bakalım dıye ızın gunumu ayırdım yanasmadı bıle. Bı bıldıgı var dedm ustelemedm. İş bulmalarıma baksa yada dese kı bugun suralara baktm hergun bakıyorum dese. Ben ona sormam bıle ıs bakıyor musun dıye. Cunku gorurdum anlardım cıdden ugrasıyor dıye yanında olurdum.
Sımdı ayrıldık sanırım ceyızımı ıstedım getırmem dedı gercı

Arkadaşımda sizin gibi sıkıntılar yaşadı, iş aranır bulunamaz tabii kii bunun için ayrılmak hiç hoş değil, doğru değil. Ama umursamıyor aramıyor, girdiği işte kalamıyorsa bu sorun demektir. Bahsettiğim arkadaşım evlendi, bir sürü sıkıntı yaşadı. 8 aylık hamile haliyle çalışmak zorunda kaldı. Çünkü eşi , işe girerim, bakarız diye diye yatıyordu evde.
Kısacası para, pul gelip geçici iniş çıkışlar her zaman olabilir, ama sorumluık sahibi bir erkek ,özellikle nişanlıysa dişini tırnaüına takığ sabit bir iş bulmaya çalışmalı...

ayrıl ya da ayrılma diyemem ama iş sorunu ve özellikle çalışmaya karşı isteksizliği varsa tekrar düşün derim. bayanların bile evde oturması göz batıyor bu devirde

Back
X