nişanlım kadınlar kulübünü okumama kızıyor

bs2810

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
15
0
6
35
Ankara
Kızlar ben çok seviyorum bu siteyi fakat nişanlım hep aldatılma hikayeleri hep mutsuz evlilikleri okuyosun özellikle paranoyak olacaksın okuma öyle şeyleri deyip duruyo sadece onları okumuyorum diyorum anlamıyo. Sizinde böyle bi uyarı başınıza geldimi merak ediyorum. Hepinize sevgiler..

şahsen bdv bölümü beni olumsuz etkiliyor,etkilenmeye müsait yapınız varsa doğru demiş bence...

herkesin hayatı kendine birisinin evliliğinde kötü bir şey oldu diye sende de olacak değil, hayatta her şey olabilir, sen burada okumazsan da önemli olan kendine nasıl pay çıkardığın nişanlın ne derse desin, he de geç forumu nasıl kullanmak, neyi ne kadar almak senn elinde olmalı bence, ben öyle yapıyorum.

Siteye üye olali daha bir ay olmamis, belki de gercekten bu kadar kisa sürede, cok acayip tepkiler vermeye basladiniz ki nisanliniz sasirdi. Belki de onu dinlemelisiniz.

Ayrica bu kisiden kisiye degisir. Buradaki hikayeleri okuyup, ders cikaranlar, daha dikkatli olanlar, destek bulanlar, icleri acilanlar da var. Dolayisiyla kimin nasil baktigina bagli. Siz cok etkileniyorsaniz, ara vermelisiniz.

Üstelik KK, BDV`den ibaret de degil, diger bölümlerde dolasarak stres atabilirsiniz.

Insan forumlarda genelde guzel seylerden cok dertlerini paylastigindan, hepimiz okudukca az cok kendimize ders cikartiyoruz. Siz cok etkilenip, herkese guveninizi yitirmis ve bunu da nisanliniza yansitmissaniz belki nisanliniz haklidir.

Canım benim eşimde pek hoşlanmıyor ama karışmaz asla ,burada kadınlar birbirine çok destek oluyor bazı konularda, bide fikir alışverişi çok fazla nişanlın daha şimdiden senin gözün açılmasın diye kızıyordur:)sevgiler...........

Doğru aslında benim erkek arkadaşımda uyarıyor çok takılıyorsun evli ve mutsuz kadınların dertlerini okuyup üzülüyorsun yapma bitanem hasta olacaksın sen onlar gibi olmayacaksın ilerde vs vs.. Haklı da bu takıntı konusunda ama seviyorum napayım:):kkk:

Kızlar ben müptelayım bu siteye cidden sizlerin paylaştıkları yaşanmışlıkları okumak çok güzel işte nişanlımda tedirgin oluyo sadece. Dediğiniz gibi yapıcam artık ders çıkarmaya bakıcam sadece teşekkürler kızlar öpüyorum sizi :)

Cocukca yani ne demek kızıyor ne kadar saçma:53:

Back
X