Nişanlım kardeşim dediği bir kızla gene buluştu?

bence de ciddi konuşma şart. yahu madem kardeşi gibi görüyor niye senin daha önce bu kızdan haberin olmadı?? o zmaan tanırdın bilirdin. niye birden ortaya çıktı bu tip?? seninki saf iyi niyetli olsa da kız ne menem bişey belli değil.para istemek için konuşmuş da olabilir, o da kötü.bi de şöyle söyle nişanlına, ben aynı şeyi yapsam,senden gizli gizli birisiyle buluşsam ve sen bunu başkasından öğrensen? nasıl hissederdin? ben de aynen öyle hissettim de. sana karşı güvenim azaldı. ve bu durumda evlilikten de soğudum de.sana karşı şüphem var bana yalan söyledin de.abart biraz. bakalım ne diycek.

kardes gozule bakabilir ama sen bundan rahatsız oluyorsanda senle aasını bozmamalı erkeklerin su huyuna fıtık oluyorum zaten elalemin kızı icin kız arkadaslarını uzerler cok onemli sanki...

bencede tarih almayi biraz daha ertele...
yalan var gizli gizli baskalariyla bulusma var...

bunlar hic normal degil..
bu sefer tepkin sert olmali
hatasini anlamali

aynen katılıyorum arkadaşa...
hiç normal değil dediğin gibi biriside görmese demeyecek demek ki...
sert bir şekilde göster tavrını hatta misilleme yap ben yapsam aynısını sen ne yapsrdın ne düşünürdün de kısasa kısas...derse eğer bişi demezdim normal diye inanma yalan ağzına geleni derdi eminim...

Belki nişanlının niyeti kötü değil ama bu işler abi diyerek başlar, sonra nişanlının da niyetini bozabilir karşıdaki kişi Allah korusun.

Arkadaşların da dediği gibi en mantıklısı nişanlını karşına alıp mantıklı bir şekilde konuşmak sinirlenmeden ve sakince. Empati kurmasını sağlamaya çalış, senin yerine kendisini koymaya çalışsın.

İnşallah her şey gönlünce olur.

zaten aldatan erkekte evet aldatıyorum demez ya kardeştir yada o kız şöyle böyledir
zaten affetmişsiniz ve kızı suclamıssınız bence buyuk suclu nişanlınız kız arıyorsa arama görusmicem deyip resti cekmeyi bilmeli bu 2. vukuatıymıs umarım 3. ögrendiginizde evli olmazsınız

Back
X