Kıskanç olmayan takmayan rahat bir insan değilsen zor biraz kendine de eziyet edersin karşıdakine de..
Sebep sadece kıskançlık değil ki çalışma saatlerinde sıkıntı böyle ilişki olur mu? Düzenli bir rutin yok saat yok vakit yok?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıskanç olmayan takmayan rahat bir insan değilsen zor biraz kendine de eziyet edersin karşıdakine de..
Ne yapsın adam işinden istifa mı etsin hayır iş için telefon geliyor ve siz kavga ediyorsunuz ne yapacaktı telefon geldiğinde ben bugün gelmiyorum yada yanıma kimseyi vermeyin nişanlım kıskanıyor mu desin.Nişanlım Vali Bey’in eşinin koruma polisi. Makam aracını nişanlım kullanıyor yanında ortağı ise kadın bir koruma polisi. Ön koltukta beraber oturuyorlar; her yerde beraberler. Akşam yemekleri, gidilen davetler aklınıza gelebilecek her yer. Her yerde aynı masada oturuyorlar.
Kız özel harekat polisi imiş normalde; bir boy bir fizik var anlatamam... Aynı zamanda Vali Bey’in eşi o kadar aktif ki sürekli bir yere gidiyor nişanlım. Sürekli ama gece gündüz hiç fark etmez. Bir telefon geliyor Konak’tan saat gece 11-12 fark etmez; koşa koşa gidiyor.
Görüşemiyoruz resmen bu yüzden. Gerçekten o kadar yoğun ki. Gece yarılarına kadar süren yemek davetlerinde beklemesini, uzak ilçelere ve illere gidip gelmelerini saymıyorum bile.
Hanımefendi nerdeyse nişanlım orda. (Saygısızlık anlamında değil kesinlikle. Vali eşine saygıdan Hanımefendi deniyormuş. Hanımefendi çıktılar mı? gibi mesela.) Yanında ki ortağını da çok kıskanıyorum. Düşünsenize nişanlınızın yanında saatlerce 2 metre boyunda bir eski özel harekatçı polis kız var. Hoşlanır mısınız bundan? Gece yarılarına kadar dışarda gecesi gündüzü yok böyle bir ilişki yürür mü? Bugün yine beraberken 11’de telefon geldi büyük kavga ettik ama o işini o kadar seviyor ki anlatamam. Daha önce Terör’de çalışıyordu. Dönmek istemiyor oraya da. Zaten onlar göndermeden gidemezmiş; sicilini düşük verir ve en kötü yere, belki dış ilçeye gönderirlermiş. Bilemiyorum ben ya sizce böyle ilişki yürür mü?
Yahu arkadaşlar problem sadece kız değil; çalışma saatleri ve bu nedenle artık nerdeyse görüşemez olmamız. Ortağı tüm bunların yanında bir etmen.Eşi veya nişanlısı kuaför olanlar ne yapsın mesleği bıraktırsın sizin mantığınıza göre bütün gün ne güzel kadınlar görüyorlardır. Yaptığınız kıskançlığın haklı bir tarafı yok benim gözümde. Bu kadar kıskanç insan evlenmemeli. Nişanlınızın aklının başkasına kayma ihtimalini bu kadar kuruntu yapıyorsanız hiç güvenmiyorsunuzdur. Bu kadar güvensizlikle bu ilişki yürümez
Dertlerimin en büyüğü bu zaten...Sadece sorun güzel bir ortak değil çalışma şekli daha beter bence
Mesleginiz ne bilmiyorum. Ama ben sahsen yogun calisan tatili vs olmayan polis asker kesiminin kendi meslek gruplariyla evlenmesi taraftariyim. Polis olmayip polisle evlenip pisman olmayan cok az
Diyorum ya buna katlanacak anlayışlı sakin rahat biri değilsen olmayabilir ilişki. Evlenince işler daha can sıkıcı olabilir ben de seninle aynı yapıdayım dayanamazdımSebep sadece kıskançlık değil ki çalışma saatlerinde sıkıntı böyle ilişki olur mu? Düzenli bir rutin yok saat yok vakit yok?
Yahu arkadaşlar problem sadece kız değil; çalışma saatleri ve bu nedenle artık nerdeyse görüşemez olmamız. Ortağı tüm bunların yanında bir etmen.
O halde Allah mutlu etsin insallahben o azınlıktayım
ama doğru diyosunuz cidden emek sabır isteyen bişey.
O halde Allah mutlu etsin insallah
Dogru soyluyorsun. Isim geregi gec saatlere kadar yemekli toplantılarda bulunuyorum. Adi ustunde işim yani. Cocugum var, evliyim. Is arkadaslarim neredeyse hepsi erkek ve cogu evli barkli. Onlar da isini gucunu yapiyor. Adami bunaltmakla ancak iliskiyi bozar konu sahibi. Herkes kotu diye bir sey yok.Acaba o güzel fizikli yardımcı bayan polisin eşi nişanlısı sevgiliside öyle sizin gibi düşünüyor mu?yapacak olan heryerde yapar bunun meslekle alakası yok erkeklerle bayanlarla iç içe çalışan milyonlarca insan var.