Nişanlım koruma polisi; çok yoğun çalışma saatleri var ve ortağından da kıskanıyorum artık konu çözümsüz kavga ettik ne yapmalı?

Bu konuyu okuyarak icimde ülkenin sisteminede, adaletinede küfür etmedigim degil.

Konuya gelirsek, önemli olan o kiz degil. O kiz olmaz ise, yapabilirmisin hep böyle saati belli olmayan bir adam ile? Atiyorum yildönümünüz oldu, aile ici bir dügün, ayda yilda bir sinemaya gittiginizde, yada gece tam sevisirken,..

Yani yerinde olsam, bu üstteki yazdiklarim beni daha cok endiselendirirdi. Ben acikcasi yapamazdim.

Nişanlım Vali Bey’in eşinin koruma polisi. Makam aracını nişanlım kullanıyor yanında ortağı ise kadın bir koruma polisi. Ön koltukta beraber oturuyorlar; her yerde beraberler. Akşam yemekleri, gidilen davetler aklınıza gelebilecek her yer. Her yerde aynı masada oturuyorlar.

Kız özel harekat polisi imiş normalde; bir boy bir fizik var anlatamam... Aynı zamanda Vali Bey’in eşi o kadar aktif ki sürekli bir yere gidiyor nişanlım. Sürekli ama gece gündüz hiç fark etmez. Bir telefon geliyor Konak’tan saat gece 11-12 fark etmez; koşa koşa gidiyor.

Görüşemiyoruz resmen bu yüzden. Gerçekten o kadar yoğun ki. Gece yarılarına kadar süren yemek davetlerinde beklemesini, uzak ilçelere ve illere gidip gelmelerini saymıyorum bile.

Hanımefendi nerdeyse nişanlım orda. (Saygısızlık anlamında değil kesinlikle. Vali eşine saygıdan Hanımefendi deniyormuş. Hanımefendi çıktılar mı? gibi mesela.) Yanında ki ortağını da çok kıskanıyorum. Düşünsenize nişanlınızın yanında saatlerce 2 metre boyunda bir eski özel harekatçı polis kız var. Hoşlanır mısınız bundan? Gece yarılarına kadar dışarda gecesi gündüzü yok böyle bir ilişki yürür mü? Bugün yine beraberken 11’de telefon geldi büyük kavga ettik ama o işini o kadar seviyor ki anlatamam. Daha önce Terör’de çalışıyordu. Dönmek istemiyor oraya da. Zaten onlar göndermeden gidemezmiş; sicilini düşük verir ve en kötü yere, belki dış ilçeye gönderirlermiş. Bilemiyorum ben ya sizce böyle ilişki yürür mü?

Evlenince de aynı tempoda çalışması belli bi zamanda sonra problem yaratır. Sonuçta siz de daha çok vakit geçirmek isteyeceksiniz haklı olarak. Tamam işi gereği ama ne bileyim gecesi gündüzü belli değil diyorsun. Allah polis ve asker eşlerine sabır versin, bütün polis ve askerleri de korusun 🙏🏻

Evlenince de aynı tempoda çalışması belli bi zamanda sonra problem yaratır. Sonuçta siz de daha çok vakit geçirmek isteyeceksiniz haklı olarak. Tamam işi gereği ama ne bileyim gecesi gündüzü belli değil diyorsun. Allah polis ve asker eşlerine sabır versin, bütün polis ve askerleri de korusun 🙏🏻
Amin. Çok haklısın işte benim kafamı en çok bu düzensiz hayat kurcalıyor

Gerçekten dalga geçilecek bir konu gibi mi görünüyor ordan?
Yoo , dalga geçiliyor gibi okudun sanırım , ciddiyim . Tabiki güzel kız olacak valinin eşinin yanında , sevgilinde muhakkak boylu poslu eli ayağı düzgün yakışıklıdır . Çünkü böylelerini seçerler zaten .

bayan polis degisebilir, ya da nisanliniz baska birine verilebilir bi zaman sonra. bu işler sonsuza kadar beraber gitmiyo.

ben kafama takmazdim. ayrıca görev olduğunu bildiğiniz bisey için niye tartisiyosunuz ki nisanlinizla. napsin adam.
koruma polisi genelde sever o işi. karakol vs işinden ya da bi cok birimden daha rahat. karışan eden yok angarya yok...

ayrıca kadinlara mutlaka kadin koruma polisi verilir. şoför de erkek olur. çalışma saatleri hep böyle olacak. zamanla degisebilir yeri. hangi vali 30 yıl aynı yerde çalışmış ki polis çalışsın
Haklısın ama onun benim isteklerimi görmezden gelmesi beni çok üzüyor. Ben orda çalışmasını istemiyorum yani çünkü ilişkimize zarar veriyor. Görüşemiyoruz. Bir rutini yok binicin. Bazen 1 hafta görüşemiyoruz saatlerimiz tutmuyor. Düşünün olabilir mi böyle bişey?

Zaten biliyordunuz bunları herhalde nişanlanırken? Madem rahatsızdınız niye işi buralara getirdiniz, sevgiliyken farklı değildi heralde
O dönem terör’de çalışıyordu ona rağmen daha rutin görüşüyorduk.

Amin. Çok haklısın işte benim kafamı en çok bu düzensiz hayat kurcalıyor
Eşim koruma polisi değil minibüs şöförü maaşı da öyle yüksek değil şartlar gereği çalışıyor. Ve düzensiz.
Öyle pat diye arayan yok ama mesela bugün sabah 6 da evden çıktı gece 11 buçukta geldi. Erken geldi diğer saatlerine göre. Düzensiz şartlar zor.
İyice düşünün. Evlendikten sonra olmaz yapamıyorum derseniz tek sizin hayatınız tepetaklak olmayacak karşınızdakini de düşünün.

Normalde eşini/sevgilisini is yerindekilerden kiskananlara sinir oluyorum. Ama size hak verdim. Bir de çalışma saatleri yoğun olsa da koruma polisliği daha kolay sanırım ve hani sürekli aktif olarak bi işle meşgul değiller. Beklerken boş oluyorlar ve sürekli sohbet muhabbet ediyorlardır diye düşündüm. Zor bir durum bence de.
İşte hem bu düzensiz çalışma saatleri ve üstüne bu durum binince çok canım sıkılıyor.

Asker,polis eşi olmak gercekten sabır ve emek isteyen bir birliktelik. Hiç bir düzeniniz olmuyor,eşya dahi alamıyosunuz sürekli şark hiźmetinden dolayı,birlikte vakit geçirmek için haftalari kolluyosunuz yeri geliyor yüreginiz agzinizda bekleyişleriniz oluyor,telefonu açmasa aklinizdan neler neler geciyor eliniz yüreginizde,birlikte dügünmüş cenazeymiş katılamıyosunuz..... ve daha nice şeyler yazıla bilir. Gercekten sevmek lazım bunlara dayanmak icin,oyüzden iyi düsünün derim,daha simdiden yakinmaya başlamışsiniz.

Kiskançliga gelirsek,bence abartiyosunuz ve sizin özgüveniniz yok gibi. Kadın koruma olucak tabiki ve çalıstigi ortamlarda hep olmayada devam edicek.Sonuçta kendi seçmiyor calişma arkadaşlarini,hic birsey yapamazsiniz bu konuda,tabi siz nişanlıniza güvenmiyorsaniz işin rengi degisir. Eger güvenipde siz sorun yapıyorsaniz İyi düsünün evlenmeden önce ve hayatı ikinizede zehiretmeyim. Yazık zaten adam sitresli bi meslekte calısiyor,bide bu tür şeylerle siz yormayın

:)
Tebessüm ettim konunuza, dışarıdan bu durumların böyle görüldüğünü bilmiyordum.
Evet ‘hanımefendi’ denir, çocukları var ise küçük hanım ya da küçük bey diye hitap edilir isterse 7 yaşında olsun.
Protokol adabı böyle bir şey.
7-24 mesaisi vardır, ve sandığınız gibi onları beklerken laga luga yapmazlar.
Kendilerine tahsis edilen bir alan vardır ki vali geliyorsa, diğer protokol üyeleri ve korumaları da gelecektir.
Hepsi genelde tek bir yerde bekler, yer içer.
Çok gereksiz ve çocukça buldum tepkinizi, adam neyin derdinde siz neyin yani.

Bayan polise haksızlık ediyorsunuz, bende hep erkek personelle çalıştım zaten görevler genel olarak yoğun, herkes ekmeğinin derdinde kızın aklına bile gelmemiştir kiskaniliyor olduğu
Ben kimsenin ahını almak istemem. Yani evet kıskanıyorum ama bunlar normal bir büro’da iki masada yan yana görev yapmıyorlar ki.. Öyle olsa İnanın kıskanmam. Onlar sürekli yan yana diz dize göz göze... Yani o yemeklerde, davetlerde onlara geride bir yerde yan yana masa veriyorlar; yada bir yerde beklerken boş vakitleri var. Yani birbirleriyle iletişimleri çok. Nişanlım yakışıklı kız gayet güzel fizik sahibi, bekar hiç kimsenin aklına gelmeyecek bişey mi bu?

Haklısın ama onun benim isteklerimi görmezden gelmesi beni çok üzüyor. Ben orda çalışmasını istemiyorum yani çünkü ilişkimize zarar veriyor. Görüşemiyoruz. Bir rutini yok binicin. Bazen 1 hafta görüşemiyoruz saatlerimiz tutmuyor. Düşünün olabilir mi böyle bişey?

biliyorum canim hepsini benim esim de polis.

ama sen hiç karakolda çalıştın mı? devrecilik nasıl bisey biliyo musun? ek görevler, başına dert açan işler vs...
benim eşim de polis kayinpederim de.
inan beni seviyosa degistirsin diyebileceğin rahatlikta bi meslek değil.

ben şu an ücretsiz izindeyim. çalışırken bizim de öyle oluyodu. ama o zaman da nöbetliydi yani. yine denk gelmeyince gelmiyo.

senin isteklerini görmezden gelmek değil ki bu. polislik insanin omrunu zaten kisaltan bi meslek. kaldi ki bizim ülkemizde hiç bi düzen yok haklari yok. yarın 14 Şubat kutlayalim dersiniz. orda bi ek görev gelir herşeyin iptal olur. otele rezervasyon yaptırır tatili beklersiniz hooopp izinler kapatilir tatil iptal olur.

yani polisle evleniyosan bu kıskançlık dışındaki şeyler adamın mesleği gereği çoğu zaman bu şekilde olur.

sımdı benım anlayamadıgım sey su
polıslerle askerlerle bıle bıle evlenıp sonra cok zor dıye sıkayet etmeyın o işler normal ısler yanı herkesın yapabılecegı ısler degıl sızler oyle zor gorevlerı yerıne getıren kısılerın yanında zorlanacaksanız zaten evlenmeyın adamlara mani olmayın derım cunku onlar gonullu olarak kendılerını adıyorlar baska bır dunya

adamların ne ıs yaptıgı bellı gorev o napabılır ? sıkayet etmeyeceksenız evlılık ısıne gırısın yoksa evlenmeyın bukadar basıt aslında

Nişanlım Vali Bey’in eşinin koruma polisi. Makam aracını nişanlım kullanıyor yanında ortağı ise kadın bir koruma polisi. Ön koltukta beraber oturuyorlar; her yerde beraberler. Akşam yemekleri, gidilen davetler aklınıza gelebilecek her yer. Her yerde aynı masada oturuyorlar.

Kız özel harekat polisi imiş normalde; bir boy bir fizik var anlatamam... Aynı zamanda Vali Bey’in eşi o kadar aktif ki sürekli bir yere gidiyor nişanlım. Sürekli ama gece gündüz hiç fark etmez. Bir telefon geliyor Konak’tan saat gece 11-12 fark etmez; koşa koşa gidiyor.

Görüşemiyoruz resmen bu yüzden. Gerçekten o kadar yoğun ki. Gece yarılarına kadar süren yemek davetlerinde beklemesini, uzak ilçelere ve illere gidip gelmelerini saymıyorum bile.

Hanımefendi nerdeyse nişanlım orda. (Saygısızlık anlamında değil kesinlikle. Vali eşine saygıdan Hanımefendi deniyormuş. Hanımefendi çıktılar mı? gibi mesela.) Yanında ki ortağını da çok kıskanıyorum. Düşünsenize nişanlınızın yanında saatlerce 2 metre boyunda bir eski özel harekatçı polis kız var. Hoşlanır mısınız bundan? Gece yarılarına kadar dışarda gecesi gündüzü yok böyle bir ilişki yürür mü? Bugün yine beraberken 11’de telefon geldi büyük kavga ettik ama o işini o kadar seviyor ki anlatamam. Daha önce Terör’de çalışıyordu. Dönmek istemiyor oraya da. Zaten onlar göndermeden gidemezmiş; sicilini düşük verir ve en kötü yere, belki dış ilçeye gönderirlermiş. Bilemiyorum ben ya sizce böyle ilişki yürür mü?
Nisanliniza üzüldüm

İlerde sorun yapabilirsin bunu eğer takıyorsan böyle

Boşver kendine güven aldatırsa kendi kaybeder imajı çiz. Üstelik o kızın da sevgilisi kocası vardır. Birlikte çalışıyor diye yürüyecek değil ya

Back
X