- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlım Vali Bey’in eşinin koruma polisi. Makam aracını nişanlım kullanıyor yanında ortağı ise kadın bir koruma polisi. Ön koltukta beraber oturuyorlar; her yerde beraberler. Akşam yemekleri, gidilen davetler aklınıza gelebilecek her yer. Her yerde aynı masada oturuyorlar.
Kız özel harekat polisi imiş normalde; bir boy bir fizik var anlatamam... Aynı zamanda Vali Bey’in eşi o kadar aktif ki sürekli bir yere gidiyor nişanlım. Sürekli ama gece gündüz hiç fark etmez. Bir telefon geliyor Konak’tan saat gece 11-12 fark etmez; koşa koşa gidiyor.
Görüşemiyoruz resmen bu yüzden. Gerçekten o kadar yoğun ki. Gece yarılarına kadar süren yemek davetlerinde beklemesini, uzak ilçelere ve illere gidip gelmelerini saymıyorum bile.
Hanımefendi nerdeyse nişanlım orda. (Saygısızlık anlamında değil kesinlikle. Vali eşine saygıdan Hanımefendi deniyormuş. Hanımefendi çıktılar mı? gibi mesela.) Yanında ki ortağını da çok kıskanıyorum. Düşünsenize nişanlınızın yanında saatlerce 2 metre boyunda bir eski özel harekatçı polis kız var. Hoşlanır mısınız bundan? Gece yarılarına kadar dışarda gecesi gündüzü yok böyle bir ilişki yürür mü? Bugün yine beraberken 11’de telefon geldi büyük kavga ettik ama o işini o kadar seviyor ki anlatamam. Daha önce Terör’de çalışıyordu. Dönmek istemiyor oraya da. Zaten onlar göndermeden gidemezmiş; sicilini düşük verir ve en kötü yere, belki dış ilçeye gönderirlermiş. Bilemiyorum ben ya sizce böyle ilişki yürür mü?
Gerçekten dalga geçilecek bir konu gibi mi görünüyor ordan?Koskoca vali beyin eşine izbandut gibi afedersiniz hanzo tipli bi adam vermezler , tabiki fıstık gibi bi kız olacak yahu .
Amin. Çok haklısın işte benim kafamı en çok bu düzensiz hayat kurcalıyorEvlenince de aynı tempoda çalışması belli bi zamanda sonra problem yaratır. Sonuçta siz de daha çok vakit geçirmek isteyeceksiniz haklı olarak. Tamam işi gereği ama ne bileyim gecesi gündüzü belli değil diyorsun. Allah polis ve asker eşlerine sabır versin, bütün polis ve askerleri de korusun![]()
Yoo , dalga geçiliyor gibi okudun sanırım , ciddiyim . Tabiki güzel kız olacak valinin eşinin yanında , sevgilinde muhakkak boylu poslu eli ayağı düzgün yakışıklıdır . Çünkü böylelerini seçerler zaten .Gerçekten dalga geçilecek bir konu gibi mi görünüyor ordan?
Haklısın ama onun benim isteklerimi görmezden gelmesi beni çok üzüyor. Ben orda çalışmasını istemiyorum yani çünkü ilişkimize zarar veriyor. Görüşemiyoruz. Bir rutini yok binicin. Bazen 1 hafta görüşemiyoruz saatlerimiz tutmuyor. Düşünün olabilir mi böyle bişey?bayan polis degisebilir, ya da nisanliniz baska birine verilebilir bi zaman sonra. bu işler sonsuza kadar beraber gitmiyo.
ben kafama takmazdim. ayrıca görev olduğunu bildiğiniz bisey için niye tartisiyosunuz ki nisanlinizla. napsin adam.
koruma polisi genelde sever o işi. karakol vs işinden ya da bi cok birimden daha rahat. karışan eden yok angarya yok...
ayrıca kadinlara mutlaka kadin koruma polisi verilir. şoför de erkek olur. çalışma saatleri hep böyle olacak. zamanla degisebilir yeri. hangi vali 30 yıl aynı yerde çalışmış ki polis çalışsın
Mutluluğunuz bol olsun. Hemşireyim ben.ben o azınlıktayım
ama doğru diyosunuz cidden emek sabır isteyen bişey.
O dönem terör’de çalışıyordu ona rağmen daha rutin görüşüyorduk.Zaten biliyordunuz bunları herhalde nişanlanırken? Madem rahatsızdınız niye işi buralara getirdiniz, sevgiliyken farklı değildi heralde
Eşim koruma polisi değil minibüs şöförü maaşı da öyle yüksek değil şartlar gereği çalışıyor. Ve düzensiz.Amin. Çok haklısın işte benim kafamı en çok bu düzensiz hayat kurcalıyor
İşte hem bu düzensiz çalışma saatleri ve üstüne bu durum binince çok canım sıkılıyor.Normalde eşini/sevgilisini is yerindekilerden kiskananlara sinir oluyorum. Ama size hak verdim. Bir de çalışma saatleri yoğun olsa da koruma polisliği daha kolay sanırım ve hani sürekli aktif olarak bi işle meşgul değiller. Beklerken boş oluyorlar ve sürekli sohbet muhabbet ediyorlardır diye düşündüm. Zor bir durum bence de.
Ben kimsenin ahını almak istemem. Yani evet kıskanıyorum ama bunlar normal bir büro’da iki masada yan yana görev yapmıyorlar ki.. Öyle olsa İnanın kıskanmam. Onlar sürekli yan yana diz dize göz göze... Yani o yemeklerde, davetlerde onlara geride bir yerde yan yana masa veriyorlar; yada bir yerde beklerken boş vakitleri var. Yani birbirleriyle iletişimleri çok. Nişanlım yakışıklı kız gayet güzel fizik sahibi, bekar hiç kimsenin aklına gelmeyecek bişey mi bu?Bayan polise haksızlık ediyorsunuz, bende hep erkek personelle çalıştım zaten görevler genel olarak yoğun, herkes ekmeğinin derdinde kızın aklına bile gelmemiştir kiskaniliyor olduğu
Haklısın ama onun benim isteklerimi görmezden gelmesi beni çok üzüyor. Ben orda çalışmasını istemiyorum yani çünkü ilişkimize zarar veriyor. Görüşemiyoruz. Bir rutini yok binicin. Bazen 1 hafta görüşemiyoruz saatlerimiz tutmuyor. Düşünün olabilir mi böyle bişey?
Sanki herkes gerçek kimlikte de siz fakesiniz ben ne alaka anlamadımNeden ve kimden bahsettiğinizi bilmiyorum; açımklmaa uzun olduğu için başlığı okuyanlar içeriği okumadan da cevap verebilsin diye bu şekilde yazmıştım...
Nisanliniza üzüldümNişanlım Vali Bey’in eşinin koruma polisi. Makam aracını nişanlım kullanıyor yanında ortağı ise kadın bir koruma polisi. Ön koltukta beraber oturuyorlar; her yerde beraberler. Akşam yemekleri, gidilen davetler aklınıza gelebilecek her yer. Her yerde aynı masada oturuyorlar.
Kız özel harekat polisi imiş normalde; bir boy bir fizik var anlatamam... Aynı zamanda Vali Bey’in eşi o kadar aktif ki sürekli bir yere gidiyor nişanlım. Sürekli ama gece gündüz hiç fark etmez. Bir telefon geliyor Konak’tan saat gece 11-12 fark etmez; koşa koşa gidiyor.
Görüşemiyoruz resmen bu yüzden. Gerçekten o kadar yoğun ki. Gece yarılarına kadar süren yemek davetlerinde beklemesini, uzak ilçelere ve illere gidip gelmelerini saymıyorum bile.
Hanımefendi nerdeyse nişanlım orda. (Saygısızlık anlamında değil kesinlikle. Vali eşine saygıdan Hanımefendi deniyormuş. Hanımefendi çıktılar mı? gibi mesela.) Yanında ki ortağını da çok kıskanıyorum. Düşünsenize nişanlınızın yanında saatlerce 2 metre boyunda bir eski özel harekatçı polis kız var. Hoşlanır mısınız bundan? Gece yarılarına kadar dışarda gecesi gündüzü yok böyle bir ilişki yürür mü? Bugün yine beraberken 11’de telefon geldi büyük kavga ettik ama o işini o kadar seviyor ki anlatamam. Daha önce Terör’de çalışıyordu. Dönmek istemiyor oraya da. Zaten onlar göndermeden gidemezmiş; sicilini düşük verir ve en kötü yere, belki dış ilçeye gönderirlermiş. Bilemiyorum ben ya sizce böyle ilişki yürür mü?