Nişanlım koruma polisi; çok yoğun çalışma saatleri var ve ortağından da kıskanıyorum artık konu çözümsüz kavga ettik ne yapmalı?

Eşim şuan onun alt kademesinde çalışan bir kadın iş arkadaşıyla iş sebebiyle ingilterede. Kadın bekar, dün akşam yemeği başbaşa yediler, aynı otelde kalıyorlar ve 4 gün orada olacaklar. Bence her açıdan fazlasıyla abaürd bir durum.
Ama ben eşime fazlasıyla güveniyorum ve sorun etmiyorum. Çünkü sevmek ve sevildiğini bilmek bunu gerektirir. (Fazla kk yüklendim burada gerçi geçen gün kendimden şüphe ettim acaba mı diye )
Eğer nişanlının seni sevdiğinden eminsen hiç bu düşüncelerini dillendirip suyu bulandırma. Unutma ki siz henüz nişanlısınız evli değilsiniz. Nişanlının sizi değil onu tercih etseydi, sizi terkedip ona bir adım atardı zaten herhangi bir bağınız yok henüz.

he daha iyi yani. o iş sabah 8 akşam 17.00 sanki.

ne garip insanlarsınız ya.
Yok masa başı işler öyle. Operasyonda saat sınırlaması yok şafak vakti olabilir ,gece olablir ne zaman olursa. Ama ya 12 12 dır çalışma saati ya 12 36 ya 12 24 saatir . Yani bu meslek bunaltici evet ama eşleri yıpratmamak lazım. Bence kıskançlıkla

Yipratici oldugu gibi normal sorunlariniz bile pireyken deve olur hale gelir.. herkesin sorunlariyla ugrasirken coğu evindekilere cozmeye pek zaman ayiramazlar genel olarak..

Reactions: tse
Kıskanmakta haklısın ama çocuk ne yapsın sen kıskanıyorsun diye başka yere mi geçsin geçtiği yerdede bayan polis olacak. En geç 2 yıla tayini çıkar kızın. Bence biraz daha sabret.

Istıfa etsin otursun evde. Siz ona çalışır bakarsınız.

İyi de bütün bunların hepsi adamın işinin gereği
Elbette valinin eşinin yanına güzel kız yakışıklı adam verirler koruma olarak
Diğer yandan adamın çok yoğun olup sürekli davetlere falan katılmasıda normal

Katlanamıyorsanız iki yol var ya nişanlınız size daha fazla zaman ayırabileceği başka bir bölüme geçer
Yada siz ayrılırsınız

Sebep sadece kıskançlık değil ki çalışma saatlerinde sıkıntı böyle ilişki olur mu? Düzenli bir rutin yok saat yok vakit yok?
benim esimde emniyet müdürünün yakin korumasiydi emniyet mudüru evine girmeden eve gelemezdi gece evine 2de giderse esimde ikide geliyordi yapacak birsey yok vali yaninda calisan
Yahu arkadaşlar problem sadece kız değil; çalışma saatleri ve bu nedenle artık nerdeyse görüşemez olmamız. Ortağı tüm bunların yanında bir etmen.
vali ve emniyet müdürlerinin yanindaki polislerin calisma saatleri boyle ne zaman gorev cikacagi belli olmaz ve ne zaman cagirsalar gitmek zorundalar

hayir onlari isleri daha zor diger polislerin saatleri bellidir ama o polislerin oyle degil vali nezan eve girerse ozaman biter görevi surekli biryerlere gitmek zorundalar butün herseyi ayarliyor vali gitmeden once ve surekli bir koşturma halindeler en rahat olmiyan birim diyebilirim

evet oyle benim esimde polis ve ne bayram ne yilbasi hepsinde calisiyorlar

Reactions: tse
Bu onun işi .olaya böyle bak. Ona köstek degil destek ol ve eşeğin aklına karpuz kabuğu getirme. O kızla degil seninle evlenecek. Sağa sola bakacak bir tipse anlarsın bunu. Her meslekte bayanı da var erkeği de. Yapacak adam her ortamda yapar. Böyle kuruntularla kavga çıkarma. Olmadık şeyler yüzünden yazık etme ilişkinize.

Doğrudur. Ben arabada bekliyorlar, pek bir şey yapmıyorlar diye biliyordum ama tabi yanlış biliyor olabilirim.

... yanlis koni acilmis pardon alakasiz konuya alakasiz cevap oldu buyuzden icerigi degistiriyorum

Senin öz güven sorunun var canım.. Adamı kendinden soğutursun bu gidişle..

Hanımefendi kelımesını acıkladınız cok tatlısınız. Ben olsam nısanlanamam. Bana gelmez. Rıh saglıgım bozulur. Kıskancımdır ben de. Siz ayrılmayı dusunmuyorsanız, kızla tanısın diycem ama. Neye yarar kıö bilemedim

Benim de korumam var nişanlancak şimdi aman ihmal etme diye uyarıyorum sürekli ben. Ama mecbur görevi her adımda yanımda klmak zorunda o da. biraz da bizim açımızdan bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…