Yok masa başı işler öyle. Operasyonda saat sınırlaması yok şafak vakti olabilir ,gece olablir ne zaman olursa. Ama ya 12 12 dır çalışma saati ya 12 36 ya 12 24 saatir . Yani bu meslek bunaltici evet ama eşleri yıpratmamak lazım. Bence kıskançlıklahe daha iyi yani. o iş sabah 8 akşam 17.00 sanki.
ne garip insanlarsınız ya.
Yipratici oldugu gibi normal sorunlariniz bile pireyken deve olur hale gelir.. herkesin sorunlariyla ugrasirken coğu evindekilere cozmeye pek zaman ayiramazlar genel olarak..Yok masa başı işler öyle. Operasyonda saat sınırlaması yok şafak vakti olabilir ,gece olablir ne zaman olursa. Ama ya 12 12 dır çalışma saati ya 12 36 ya 12 24 saatir . Yani bu meslek bunaltici evet ama eşleri yıpratmamak lazım. Bence kıskançlıkla
Aynen öyle...Yipratici oldugu gibi normal sorunlariniz bile pireyken deve olur hale gelir.. herkesin sorunlariyla ugrasirken coğu evindekilere cozmeye pek zaman ayiramazlar genel olarak..
Istıfa etsin otursun evde. Siz ona çalışır bakarsınız.Nişanlım Vali Bey’in eşinin koruma polisi. Makam aracını nişanlım kullanıyor yanında ortağı ise kadın bir koruma polisi. Ön koltukta beraber oturuyorlar; her yerde beraberler. Akşam yemekleri, gidilen davetler aklınıza gelebilecek her yer. Her yerde aynı masada oturuyorlar.
Kız özel harekat polisi imiş normalde; bir boy bir fizik var anlatamam... Aynı zamanda Vali Bey’in eşi o kadar aktif ki sürekli bir yere gidiyor nişanlım. Sürekli ama gece gündüz hiç fark etmez. Bir telefon geliyor Konak’tan saat gece 11-12 fark etmez; koşa koşa gidiyor.
Görüşemiyoruz resmen bu yüzden. Gerçekten o kadar yoğun ki. Gece yarılarına kadar süren yemek davetlerinde beklemesini, uzak ilçelere ve illere gidip gelmelerini saymıyorum bile.
Hanımefendi nerdeyse nişanlım orda. (Saygısızlık anlamında değil kesinlikle. Vali eşine saygıdan Hanımefendi deniyormuş. Hanımefendi çıktılar mı? gibi mesela.) Yanında ki ortağını da çok kıskanıyorum. Düşünsenize nişanlınızın yanında saatlerce 2 metre boyunda bir eski özel harekatçı polis kız var. Hoşlanır mısınız bundan? Gece yarılarına kadar dışarda gecesi gündüzü yok böyle bir ilişki yürür mü? Bugün yine beraberken 11’de telefon geldi büyük kavga ettik ama o işini o kadar seviyor ki anlatamam. Daha önce Terör’de çalışıyordu. Dönmek istemiyor oraya da. Zaten onlar göndermeden gidemezmiş; sicilini düşük verir ve en kötü yere, belki dış ilçeye gönderirlermiş. Bilemiyorum ben ya sizce böyle ilişki yürür mü?
İyi de bütün bunların hepsi adamın işinin gereğiNişanlım Vali Bey’in eşinin koruma polisi. Makam aracını nişanlım kullanıyor yanında ortağı ise kadın bir koruma polisi. Ön koltukta beraber oturuyorlar; her yerde beraberler. Akşam yemekleri, gidilen davetler aklınıza gelebilecek her yer. Her yerde aynı masada oturuyorlar.
Kız özel harekat polisi imiş normalde; bir boy bir fizik var anlatamam... Aynı zamanda Vali Bey’in eşi o kadar aktif ki sürekli bir yere gidiyor nişanlım. Sürekli ama gece gündüz hiç fark etmez. Bir telefon geliyor Konak’tan saat gece 11-12 fark etmez; koşa koşa gidiyor.
Görüşemiyoruz resmen bu yüzden. Gerçekten o kadar yoğun ki. Gece yarılarına kadar süren yemek davetlerinde beklemesini, uzak ilçelere ve illere gidip gelmelerini saymıyorum bile.
Hanımefendi nerdeyse nişanlım orda. (Saygısızlık anlamında değil kesinlikle. Vali eşine saygıdan Hanımefendi deniyormuş. Hanımefendi çıktılar mı? gibi mesela.) Yanında ki ortağını da çok kıskanıyorum. Düşünsenize nişanlınızın yanında saatlerce 2 metre boyunda bir eski özel harekatçı polis kız var. Hoşlanır mısınız bundan? Gece yarılarına kadar dışarda gecesi gündüzü yok böyle bir ilişki yürür mü? Bugün yine beraberken 11’de telefon geldi büyük kavga ettik ama o işini o kadar seviyor ki anlatamam. Daha önce Terör’de çalışıyordu. Dönmek istemiyor oraya da. Zaten onlar göndermeden gidemezmiş; sicilini düşük verir ve en kötü yere, belki dış ilçeye gönderirlermiş. Bilemiyorum ben ya sizce böyle ilişki yürür mü?
benim esimde emniyet müdürünün yakin korumasiydi emniyet mudüru evine girmeden eve gelemezdi gece evine 2de giderse esimde ikide geliyordi yapacak birsey yok vali yaninda calisanSebep sadece kıskançlık değil ki çalışma saatlerinde sıkıntı böyle ilişki olur mu? Düzenli bir rutin yok saat yok vakit yok?
vali ve emniyet müdürlerinin yanindaki polislerin calisma saatleri boyle ne zaman gorev cikacagi belli olmaz ve ne zaman cagirsalar gitmek zorundalarYahu arkadaşlar problem sadece kız değil; çalışma saatleri ve bu nedenle artık nerdeyse görüşemez olmamız. Ortağı tüm bunların yanında bir etmen.
hayir onlari isleri daha zor diger polislerin saatleri bellidir ama o polislerin oyle degil vali nezan eve girerse ozaman biter görevi surekli biryerlere gitmek zorundalar butün herseyi ayarliyor vali gitmeden once ve surekli bir koşturma halindeler en rahat olmiyan birim diyebilirimNormalde eşini/sevgilisini is yerindekilerden kiskananlara sinir oluyorum. Ama size hak verdim. Bir de çalışma saatleri yoğun olsa da koruma polisliği daha kolay sanırım ve hani sürekli aktif olarak bi işle meşgul değiller. Beklerken boş oluyorlar ve sürekli sohbet muhabbet ediyorlardır diye düşündüm. Zor bir durum bence de.
evet oyle benim esimde polis ve ne bayram ne yilbasi hepsinde calisiyorlarBu konuyu okuyarak icimde ülkenin sisteminede, adaletinede küfür etmedigim degil.
Konuya gelirsek, önemli olan o kiz degil. O kiz olmaz ise, yapabilirmisin hep böyle saati belli olmayan bir adam ile? Atiyorum yildönümünüz oldu, aile ici bir dügün, ayda yilda bir sinemaya gittiginizde, yada gece tam sevisirken,..
Yani yerinde olsam, bu üstteki yazdiklarim beni daha cok endiselendirirdi. Ben acikcasi yapamazdim.
Doğrudur. Ben arabada bekliyorlar, pek bir şey yapmıyorlar diye biliyordum ama tabi yanlış biliyor olabilirim.hayir onlari isleri daha zor diger polislerin saatleri bellidir ama o polislerin oyle degil vali nezan eve girerse ozaman biter görevi surekli biryerlere gitmek zorundalar butün herseyi ayarliyor vali gitmeden once ve surekli bir koşturma halindeler en rahat olmiyan birim diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?