Nişanlım Vali Bey’in eşinin koruma polisi. Makam aracını nişanlım kullanıyor yanında ortağı ise kadın bir koruma polisi. Ön koltukta beraber oturuyorlar; her yerde beraberler. Akşam yemekleri, gidilen davetler aklınıza gelebilecek her yer. Her yerde aynı masada oturuyorlar.
Kız özel harekat polisi imiş normalde; bir boy bir fizik var anlatamam... Aynı zamanda Vali Bey’in eşi o kadar aktif ki sürekli bir yere gidiyor nişanlım. Sürekli ama gece gündüz hiç fark etmez. Bir telefon geliyor Konak’tan saat gece 11-12 fark etmez; koşa koşa gidiyor.
Görüşemiyoruz resmen bu yüzden. Gerçekten o kadar yoğun ki. Gece yarılarına kadar süren yemek davetlerinde beklemesini, uzak ilçelere ve illere gidip gelmelerini saymıyorum bile.
Hanımefendi nerdeyse nişanlım orda. (Saygısızlık anlamında değil kesinlikle. Vali eşine saygıdan Hanımefendi deniyormuş. Hanımefendi çıktılar mı? gibi mesela.) Yanında ki ortağını da çok kıskanıyorum. Düşünsenize nişanlınızın yanında saatlerce 2 metre boyunda bir eski özel harekatçı polis kız var. Hoşlanır mısınız bundan? Gece yarılarına kadar dışarda gecesi gündüzü yok böyle bir ilişki yürür mü? Bugün yine beraberken 11’de telefon geldi büyük kavga ettik ama o işini o kadar seviyor ki anlatamam. Daha önce Terör’de çalışıyordu. Dönmek istemiyor oraya da. Zaten onlar göndermeden gidemezmiş; sicilini düşük verir ve en kötü yere, belki dış ilçeye gönderirlermiş. Bilemiyorum ben ya sizce böyle ilişki yürür mü?
İsî çok güzel bence .Kolay kolay makam şoförü de olunmuyor tabiki de dönmez sana göre yoğun ama ona gore tüm faaliyetlerden yararlanıyor. Açıkçası ben olsam bende bırakmam maaş olarak fazlası var .Yanindaki kızında belki hayatında biri vardır. Hem aynı ortamda sanmıyorum ya çok nadir polis polisle oluyor iş arkadaşıdır. O yoğunlukta akıllarına gelmez boşa kıskanıyorsun . Benm eşimde polis ne kızlar var ama napalim böyle omur geçmez seni seviyor ki seninle takma kafanaNişanlım Vali Bey’in eşinin koruma polisi. Makam aracını nişanlım kullanıyor yanında ortağı ise kadın bir koruma polisi. Ön koltukta beraber oturuyorlar; her yerde beraberler. Akşam yemekleri, gidilen davetler aklınıza gelebilecek her yer. Her yerde aynı masada oturuyorlar.
Kız özel harekat polisi imiş normalde; bir boy bir fizik var anlatamam... Aynı zamanda Vali Bey’in eşi o kadar aktif ki sürekli bir yere gidiyor nişanlım. Sürekli ama gece gündüz hiç fark etmez. Bir telefon geliyor Konak’tan saat gece 11-12 fark etmez; koşa koşa gidiyor.
Görüşemiyoruz resmen bu yüzden. Gerçekten o kadar yoğun ki. Gece yarılarına kadar süren yemek davetlerinde beklemesini, uzak ilçelere ve illere gidip gelmelerini saymıyorum bile.
Hanımefendi nerdeyse nişanlım orda. (Saygısızlık anlamında değil kesinlikle. Vali eşine saygıdan Hanımefendi deniyormuş. Hanımefendi çıktılar mı? gibi mesela.) Yanında ki ortağını da çok kıskanıyorum. Düşünsenize nişanlınızın yanında saatlerce 2 metre boyunda bir eski özel harekatçı polis kız var. Hoşlanır mısınız bundan? Gece yarılarına kadar dışarda gecesi gündüzü yok böyle bir ilişki yürür mü? Bugün yine beraberken 11’de telefon geldi büyük kavga ettik ama o işini o kadar seviyor ki anlatamam. Daha önce Terör’de çalışıyordu. Dönmek istemiyor oraya da. Zaten onlar göndermeden gidemezmiş; sicilini düşük verir ve en kötü yere, belki dış ilçeye gönderirlermiş. Bilemiyorum ben ya sizce böyle ilişki yürür mü?
Yani operasyonlara gidiyor terör bölgesi değil. Baskınlara filan gdiyorlaryani kadınla yan yana çalışacağına terör bölgesine mi gitsin?
Bence de çok iyi herşeyden faydalanıyorlar valla kimse bırakmaz ..Yeme içme gittikleri yerler ki öyle oraya şoför olmak bile aşırı zor kimse çıkmaz çıkarmadıkları süreceBana en iyi iş gibi geldi
Çünkü diğer polisler gece de çalışıyorlar
24 saat 36 saat vs
Sonuçta hanımefendi gece uyur nişanlın da eve gider
Arada bir yerlere gitmesi neden olay olsun ki
Ayrıca kaç tane gece 11-12 de davet olur hayatta
O bitiş saati olur başlangıç değil
Yanındaki iş arkadaşının önemi yok kimler kimlerle çalışıyor da bir sıkıntı çıkmıyor
Ya da Adriana Lima da aldatılıyor
he daha iyi yani. o iş sabah 8 akşam 17.00 sanki.Yani operasyonlara gidiyor terör bölgesi değil. Baskınlara filan gdiyorlar
size cok hak verdim endişeniz de aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. E nisanliniz da napsin ki sevdiği bı işi birakmak bu zamanda iş bulmakta zor inşallah bambaşka bi olay olurda rahatlarsinizNişanlım Vali Bey’in eşinin koruma polisi. Makam aracını nişanlım kullanıyor yanında ortağı ise kadın bir koruma polisi. Ön koltukta beraber oturuyorlar; her yerde beraberler. Akşam yemekleri, gidilen davetler aklınıza gelebilecek her yer. Her yerde aynı masada oturuyorlar.
11 sayfada yazdınız mı bilmiyorum da siz ne iş yapıyorsunuz merak ettim
Ofis ortamında bir arkadaş ile çalışıyordum
İki oda ve ikimiz başka kimse yok tüm gün ortak mutfak tuvalet vs
Hiç aklıma bu tarz birşey gelmedi
Yani yanındaki kızın güzel olmasının bir önemi de yok ayrıca sizce bir içim su olmayan kafıbkarın hiçbiri sevilmiyor mu
Herkes bekar sevgilisi yok da bir manken gibi kızlar mı seviliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?