Nişanlım koruma polisi; çok yoğun çalışma saatleri var ve ortağından da kıskanıyorum artık konu çözümsüz kavga ettik ne yapmalı?

Bana en iyi iş gibi geldi

Çünkü diğer polisler gece de çalışıyorlar

24 saat 36 saat vs

Sonuçta hanımefendi gece uyur nişanlın da eve gider

Arada bir yerlere gitmesi neden olay olsun ki

Ayrıca kaç tane gece 11-12 de davet olur hayatta

O bitiş saati olur başlangıç değil

Yanındaki iş arkadaşının önemi yok kimler kimlerle çalışıyor da bir sıkıntı çıkmıyor

Ya da Adriana Lima da aldatılıyor

Nişanlım Vali Bey’in eşinin koruma polisi. Makam aracını nişanlım kullanıyor yanında ortağı ise kadın bir koruma polisi. Ön koltukta beraber oturuyorlar; her yerde beraberler. Akşam yemekleri, gidilen davetler aklınıza gelebilecek her yer. Her yerde aynı masada oturuyorlar.

Kız özel harekat polisi imiş normalde; bir boy bir fizik var anlatamam... Aynı zamanda Vali Bey’in eşi o kadar aktif ki sürekli bir yere gidiyor nişanlım. Sürekli ama gece gündüz hiç fark etmez. Bir telefon geliyor Konak’tan saat gece 11-12 fark etmez; koşa koşa gidiyor.

Görüşemiyoruz resmen bu yüzden. Gerçekten o kadar yoğun ki. Gece yarılarına kadar süren yemek davetlerinde beklemesini, uzak ilçelere ve illere gidip gelmelerini saymıyorum bile.

Hanımefendi nerdeyse nişanlım orda. (Saygısızlık anlamında değil kesinlikle. Vali eşine saygıdan Hanımefendi deniyormuş. Hanımefendi çıktılar mı? gibi mesela.) Yanında ki ortağını da çok kıskanıyorum. Düşünsenize nişanlınızın yanında saatlerce 2 metre boyunda bir eski özel harekatçı polis kız var. Hoşlanır mısınız bundan? Gece yarılarına kadar dışarda gecesi gündüzü yok böyle bir ilişki yürür mü? Bugün yine beraberken 11’de telefon geldi büyük kavga ettik ama o işini o kadar seviyor ki anlatamam. Daha önce Terör’de çalışıyordu. Dönmek istemiyor oraya da. Zaten onlar göndermeden gidemezmiş; sicilini düşük verir ve en kötü yere, belki dış ilçeye gönderirlermiş. Bilemiyorum ben ya sizce böyle ilişki yürür mü?

Valla ben 9 senedir bankacıyım, erkeklerle yanyana çalışıyoruz, yapmak isteyen yapar, yapmak istemeyen yapmaz. Biz de işimiz gereği genel olarak bakımlı ve hoş bayanlarız.

Nişanlım Vali Bey’in eşinin koruma polisi. Makam aracını nişanlım kullanıyor yanında ortağı ise kadın bir koruma polisi. Ön koltukta beraber oturuyorlar; her yerde beraberler. Akşam yemekleri, gidilen davetler aklınıza gelebilecek her yer. Her yerde aynı masada oturuyorlar.

Kız özel harekat polisi imiş normalde; bir boy bir fizik var anlatamam... Aynı zamanda Vali Bey’in eşi o kadar aktif ki sürekli bir yere gidiyor nişanlım. Sürekli ama gece gündüz hiç fark etmez. Bir telefon geliyor Konak’tan saat gece 11-12 fark etmez; koşa koşa gidiyor.

Görüşemiyoruz resmen bu yüzden. Gerçekten o kadar yoğun ki. Gece yarılarına kadar süren yemek davetlerinde beklemesini, uzak ilçelere ve illere gidip gelmelerini saymıyorum bile.

Hanımefendi nerdeyse nişanlım orda. (Saygısızlık anlamında değil kesinlikle. Vali eşine saygıdan Hanımefendi deniyormuş. Hanımefendi çıktılar mı? gibi mesela.) Yanında ki ortağını da çok kıskanıyorum. Düşünsenize nişanlınızın yanında saatlerce 2 metre boyunda bir eski özel harekatçı polis kız var. Hoşlanır mısınız bundan? Gece yarılarına kadar dışarda gecesi gündüzü yok böyle bir ilişki yürür mü? Bugün yine beraberken 11’de telefon geldi büyük kavga ettik ama o işini o kadar seviyor ki anlatamam. Daha önce Terör’de çalışıyordu. Dönmek istemiyor oraya da. Zaten onlar göndermeden gidemezmiş; sicilini düşük verir ve en kötü yere, belki dış ilçeye gönderirlermiş. Bilemiyorum ben ya sizce böyle ilişki yürür mü?
İsî çok güzel bence .Kolay kolay makam şoförü de olunmuyor tabiki de dönmez sana göre yoğun ama ona gore tüm faaliyetlerden yararlanıyor. Açıkçası ben olsam bende bırakmam maaş olarak fazlası var .Yanindaki kızında belki hayatında biri vardır. Hem aynı ortamda sanmıyorum ya çok nadir polis polisle oluyor iş arkadaşıdır. O yoğunlukta akıllarına gelmez boşa kıskanıyorsun . Benm eşimde polis ne kızlar var ama napalim böyle omur geçmez seni seviyor ki seninle takma kafana

Bana en iyi iş gibi geldi

Çünkü diğer polisler gece de çalışıyorlar

24 saat 36 saat vs

Sonuçta hanımefendi gece uyur nişanlın da eve gider

Arada bir yerlere gitmesi neden olay olsun ki

Ayrıca kaç tane gece 11-12 de davet olur hayatta

O bitiş saati olur başlangıç değil

Yanındaki iş arkadaşının önemi yok kimler kimlerle çalışıyor da bir sıkıntı çıkmıyor

Ya da Adriana Lima da aldatılıyor
Bence de çok iyi herşeyden faydalanıyorlar valla kimse bırakmaz ..Yeme içme gittikleri yerler ki öyle oraya şoför olmak bile aşırı zor kimse çıkmaz çıkarmadıkları sürece

Bence kendinizi biraz sakin tutun, yoksa kavgadan adam zaten ayrılır mutlu değilim diye
Hem ortada bir şey yok ki , sakin olun

Bence gereksiz bir stres sizinki bugün o polis hanım yarın öbür gün başka polis olacak
Ayrıca tayin dönemlerinde biri doğud biri batı da olur .
Şuanda her yerde kadın polislerimiz var hangi birini kiskanacaksin?
Benim eşimde asker ortamlarında bir sürü asker hanım var ne yapalım çık istifamı et diyeyim.
Bu çalışma süresi uzun sürmez zaten tayin durumu olur
Değişim olur yıllarca şoförlük yaptırmaları mümkün değil

11 sayfada yazdınız mı bilmiyorum da siz ne iş yapıyorsunuz merak ettim

Ofis ortamında bir arkadaş ile çalışıyordum

İki oda ve ikimiz başka kimse yok tüm gün ortak mutfak tuvalet vs

Hiç aklıma bu tarz birşey gelmedi

Yani yanındaki kızın güzel olmasının bir önemi de yok ayrıca sizce bir içim su olmayan kafıbkarın hiçbiri sevilmiyor mu

Herkes bekar sevgilisi yok da bir manken gibi kızlar mı seviliyor

size cok hak verdim endişeniz de aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. E nisanliniz da napsin ki sevdiği bı işi birakmak bu zamanda iş bulmakta zor inşallah bambaşka bi olay olurda rahatlarsiniz

GÜVEN çok önemli.
her yerde güzel kız var.bayan olmasam ben bile düşerim:KK14:.eşimin yanında da çekınmem kıza bak ne güzel derim, ama ünlülere:KK53: velhasıl büyük konuşmayayım ama kendi bilir ister yanındaki dalyana istersede evinde kendisiyle iyi geçinen,evini temizleyen,anasının evinde hiç bir işten erinmeyen,insanlara saygı gösteren,güzelllll,evlat veren,çalışan,kaprissiz,tasarruflu hanımını seçer.ben değil kendi kaybeder..bırak da nişanlın düşünsün ötesini berisini.

he kadınız hepimiz kıskanırız illaki ama eşinin güven vermesi çok çook önemli.

Zor bir durum. Nisanliniz isinden vazgecmiyorsa siz nisanliniza guvenip daha az ilgisine tahammul edeceksiniz yoksa yurumez

nişanlandıktan sonra mı oldu bu görev? hayırsa bştan düşünseydin adam çalışmasın mı?

Hanımefendi, polis kızı ve polis çok tanıdığı olan biri olarak ( 2 amcam kuzenlerim en yakın arkadaşlarım vs ) polisle yuva kurmak kolay değildir. Daha dün bir bugün iki görev çıktı diye kavga ediyorsanız adamcağızı rahat bırakın, mutlu olsun. Ensesinde kurşun sıcaklığı hisseden adamları, ölümle kol kola yürüyen adamları saçma kaprislerinizle bunaltmayın. Yüreğindeki, ruhundaki, bedenindeki yorgunluklara iyi gelecekseniz tutun elinden, yoksa bırakın adam nefes alsın. Yanında mesai arkadaşı olmasına gerek yok. Sırf üniformalı diye ne hatunlar irtibata geçmeye çalışıyor bilemezsiniz. Mayasında olan her koşulda yapar, mayasında olmayan burnunun dibindeki görmez...

11 sayfada yazdınız mı bilmiyorum da siz ne iş yapıyorsunuz merak ettim

Ofis ortamında bir arkadaş ile çalışıyordum

İki oda ve ikimiz başka kimse yok tüm gün ortak mutfak tuvalet vs

Hiç aklıma bu tarz birşey gelmedi

Yani yanındaki kızın güzel olmasının bir önemi de yok ayrıca sizce bir içim su olmayan kafıbkarın hiçbiri sevilmiyor mu

Herkes bekar sevgilisi yok da bir manken gibi kızlar mı seviliyor

hemşireymiş

Back
X