Nişanlım koruma polisi; çok yoğun çalışma saatleri var ve ortağından da kıskanıyorum artık konu çözümsüz kavga ettik ne yapmalı?

Üye olalı 2 saat olmuş ama profil kısıtlamayı hemen çözmüşsünüz, tebrik ederim.

Sadece çalışma saatlerinden şikayet etseniz anlarım ama ön koltukta yan yana oturmalarına bile takmışsınız. Nasıl otursunlar ki? En normali yan yana oturmak zaten.

Adamın işi buysa yapacak bir şey yok. Ya ayrılacaksınız ya da böyle kabul edip evleneceksiniz.
Çünkü eski üyeyim ve nişanlımı o hesapta afişe etmek, nişanlımın polis olduğunun bilinmesini istemedim. Ön koltukta oturmasına elbet takmadım örneklendirdim sadece sürekli yakın olduklarını.

Çok yakinimin eşi bir bakan koruma polisi. Ve yurt dışı görevleri de var çok fazla. Anlattıklarıniz onu hatırlattı. Evet gece gündüz yada mesai saati gibi kavramları yok. Şuan dahi evinde değil, bir haftadır görevde. İşi bu ve şartlar bunu gerektirdiği için zorlansalar da gayet mutlu bir evlilikleri var.
Yani evet böyle evlilik yürüyor yeter ki yürütülmek istensin.

Çok şanslısınız gerçekten. Burdan ayrılmak istiyorum diyebileceği üstleri var eşinin. Müthiş bir şey bir polis için. Ne güzel senin razı gelip gelmemene de bakıyorlar ayrıca. Dalga geçmiyorum ciddiyim. Hiç böyle üstlerimiz olmadı da ailece 😂 kıskandım sanki 😂
Allah razi olsun komiser babacan bir adamdir. O esimi geri cevirmedi. Zorda kaldik artik cunku. Bir de o donem hamileydim. Kontrollerime ildeki hastaneye tek basima dolmusla gitmek zorunda kaliyordum. Ilcede kadin dogum dr yoktu. Araba kullanamiyorum. Arac fobim var. On koltukta bile oturamiyorum. Dusuk tehlikem vardi. Hoplaya ziplaya gidiyordum dolmusta o kontrollere. Tak etti artik. Adam bir kontrolde bile yanimda gelemiyordu. Gecenin 12sinde sebze alisverisi yapiyordu onlara. Kendi evimizin alisverisini ben yapmaya calisiyordum. Cunku asla marketler kapanmadan cikis vermezlerdi esime. Insan kocasini goremez mi? Bir ogun yemek birlikte yiyemez mi? Vallahi gece yatak haric karsilasamiyorduk adamla. 😁 Ben okula o ise derken 1 sene boyle gecti. Kaldi ki kaymakam beyin yaninda en uzun calisan polis benim esimdi. O da 1 sene zor dayandi iste. 10 gunde pes edenler vardi 😁 sukur ki kabus gibiydi bitti 😊

Haklısın ama onun benim isteklerimi görmezden gelmesi beni çok üzüyor. Ben orda çalışmasını istemiyorum yani çünkü ilişkimize zarar veriyor. Görüşemiyoruz. Bir rutini yok binicin. Bazen 1 hafta görüşemiyoruz saatlerimiz tutmuyor. Düşünün olabilir mi böyle bişey?

Şaka yapıyorsun değil mi 🤨
1 Öncelikle nişanlın bilse buraya bunları yazdığını kızmaz mı? Çünkü bunlar anlatılmaz.
2 seninki dertse benim ölmem lazım diyebileceğim bir yerde çalışıyor eşim. Düşün yani anlatamıyorum sen anla. Bebeğimiz var ve ben “ama ilişkimize zarar veriyor” desem neresiyle güler bilemedim.
3 rutin nasıl yok. 12-12 , 12-24, ya da biz gibi 12-36 çalışma saatleri oluyordur. Olmuyorsa da sonsuza kadar orda çalışmayacak. Tayini çıkacak elbette veya yeri değişecek. Adam seviyorsa bırak yapsın işini burnundan getirme. Kaç kişi sevdiği işi yapabiliyor ki. Ya işin ya ben durumuna getirme olayı. Dediğim gibi o iş elbet bitecek.

Çünkü eski üyeyim ve nişanlımı o hesapta afişe etmek, nişanlımın polis olduğunun bilinmesini istemedim. Ön koltukta oturmasına elbet takmadım örneklendirdim sadece sürekli yakın olduklarını.

Anladım.
Kullanıcı adınız x olsa ya da y olsa ve biz mesleğini bilsek ne fark eder ki? Bizim için her durumda bir kullanıcı adından ibaretsiniz.
Konu içeriği deşifreye daha müsait olduğu için bu gizem garip geldi sadece.
Ama sizin tercihiniz tabii.

Nişanlınız başka iş yapsa yine kadın iş arkadaşları olacaktı. Beraber yemek yiyeceklerdi vs.
Bunun önüne geçmenin tek yolu adamın işten çıkıp evde oturması.
Saatler konusunda haklısınız ama nişanlanırken mesleğini biliyordunuz sonuçta.

Eğer kaldıramayacağınızı düşünüyorsanız ayrılın derim, kendinize de o adama da yazık olur yoksa.

Ve evet gerçekten zor bir durum, zaten her kadın da okeylemez böyle birşeyi. Ben de hoşlanmazdım sanırım.

Sebep sadece kıskançlık değil ki çalışma saatlerinde sıkıntı böyle ilişki olur mu? Düzenli bir rutin yok saat yok vakit yok?
benim eşimin de günü saati yok, bazen hep evde bazen hiiççç yok. Her yer kadın.. Teknoloji de o biçim bu devirde :)) Aldatırsa kendine yapar, çok bulur bidaha benim gibisini (her anlamda).. Boşayıveririm. Aldatma ihtimalleri üstüne yaşarsam ooooo kafayı yemem lazım günlerce eve gelmediğinde..

Özgüveninizde mi sıkıntı var? Yoksa uzun set saatlerinden dolayı sürekli bir arada olan oyuncuların aşk yaşaması gibi birbirlerinden etkileneceklerini mi düşünüyorsunuz?

Ben olsam ayrılırdım o kadar aşık değilsem,mantık ön planda bende. Tabi cok duygusalligim da var ama..
Mesela evlenmeden önce polis,asker,doktor,öğretmen,avukat istemem dedim
Kendi isini yapcak istiyorsa 1000 tl kazansın baska birinin altında çalışmasın dedim bunu 500 kere söyledim .
Bir arada,evde otursun gözümün önünde,kira alsın onla geciniriz dedim. Galiba dilek kapim açıktı ki esim evde oturuyor. Home ofis çalışıyor. Kendi isini yapıyor. Simdi de evden gitsin kendine ofis tutsun bari diyorum. Biz insanoglu böyleyiz. Sende etraflica düşün en iyisi 😂😂😂 napsın adam ekmek parasi. Yoksa sana hak veriyorum o ayrı.

Annem 90li yillarda yani beni buyuturken cerrahi asistaniydi. 20 kisilik serviste tek kadin doktor. Iki gunde bir 36 saatlik nobet. En yakin arkadaslari ictigi suyun ayri gitmedigi can dostlari hep erkek. Babamin bir kere bile kiskandigini hatirlamiyorum. Kiskancligi anneme bir hakaret namusuna dil uzatma gibi gorur hala. Bana da hicbir zaman beni kiskanan biriyle olmamami ogutler. 35 senedir mutlu mesut evliler.

Ha annemin cevresinde karisini aldatan asistanla hemsireyle sekreterle hatta hastayla kiristiran erkek yok mu? Coook var. Ama bir o kadar da karisina bagli sadakatli karakterli durust erkek var. Iclerinde oldugu icin hepsini biliyor. O yuzden o isler kisiye bagli. Nisanlinizi taniyorsaniz ve guveniyorsaniz is temposundan is arkadaslarindan dolayi aramizdaki iliski sarsilmaz bence. Ama kaldiramam diyorsaniz o da anlasilir ve normal. Bence biraz icinizdeki sesi dinleyin icinize sinmiyorsa ayrilin.

Benim eşimde polis
ilçe emniyet müdürünün şoförlüğunü yapıyor
Arada sırada da olsa eşinide getirip göturuyir biyerlere
Çalişma saati diye bisey yok hersey bi telefona bakiyor gece gündüz zırt zırt o tel çaldikça gitmek zorunda

Şimdiden bukadar şikayetçiysen evlenince düşünemiyorum seni 🤦‍♀️

8 senedir bayram,yıldönümü,dogumgünü,düğündavette
Tüm ozel gunlerde eşim yanimda olamadı hepsinde tek kalmak zorunda kaldım çunkü çalışıyodu

Hatta çevremdekiler yine çalışiyo dimi eşin diye dalga geçiyolar sanki ben yalan söylüyorum

Yani yapcak bisey yok canım benim
eğer asgari ucretin 3 katı maaşı alıyosa nişanlın sende calişma saatlerine katlanicaksın

Ne yapacaksınız, yeryüzünde heykel gibi yaratılmış kadınlar, erkekler de var ve biri her an bizim ya da eşlerimizin karşısına çıkabilir. Yapabileceğiniz tek şey, ahlakına, sevgisine güveneceğiniz bir adam bulup, bir de üstüne özgüven kazanmak. Yoksa bugün o işi bırakır, ee yarın nerede, kimle çalışacağının garantisi var mı? Bunlar aşamadığınız şeylerse, yeni limanlara yelken açabilir ya da psikolojik yardım alabilirsiniz.

Nişanlım Vali Bey’in eşinin koruma polisi. Makam aracını nişanlım kullanıyor yanında ortağı ise kadın bir koruma polisi. Ön koltukta beraber oturuyorlar; her yerde beraberler. Akşam yemekleri, gidilen davetler aklınıza gelebilecek her yer. Her yerde aynı masada oturuyorlar.

Kız özel harekat polisi imiş normalde; bir boy bir fizik var anlatamam... Aynı zamanda Vali Bey’in eşi o kadar aktif ki sürekli bir yere gidiyor nişanlım. Sürekli ama gece gündüz hiç fark etmez. Bir telefon geliyor Konak’tan saat gece 11-12 fark etmez; koşa koşa gidiyor.

Görüşemiyoruz resmen bu yüzden. Gerçekten o kadar yoğun ki. Gece yarılarına kadar süren yemek davetlerinde beklemesini, uzak ilçelere ve illere gidip gelmelerini saymıyorum bile.

Hanımefendi nerdeyse nişanlım orda. (Saygısızlık anlamında değil kesinlikle. Vali eşine saygıdan Hanımefendi deniyormuş. Hanımefendi çıktılar mı? gibi mesela.) Yanında ki ortağını da çok kıskanıyorum. Düşünsenize nişanlınızın yanında saatlerce 2 metre boyunda bir eski özel harekatçı polis kız var. Hoşlanır mısınız bundan? Gece yarılarına kadar dışarda gecesi gündüzü yok böyle bir ilişki yürür mü? Bugün yine beraberken 11’de telefon geldi büyük kavga ettik ama o işini o kadar seviyor ki anlatamam. Daha önce Terör’de çalışıyordu. Dönmek istemiyor oraya da. Zaten onlar göndermeden gidemezmiş; sicilini düşük verir ve en kötü yere, belki dış ilçeye gönderirlermiş. Bilemiyorum ben ya sizce böyle ilişki yürür mü?
Dış ilçeler öcü değil kardeş çok güzel biz dış ilçedeyiz 😀 ama iş bu yapacak birşey yok ama zamanla yeri değişir ili değişir hiç bit şey sabit kalmaz yani

Saka misiniz? Ben bir yerde diz dize, göz göze gibi bir şey mi okudum?

Ayrılın. Çalışma saatleri düzenli polis görmedim. Size gore degil belli ki. Ogretmen falan bulun, kafaniz rahat olsun.

Ya canim kiskanilir.. yani ama esim istanbulda ne toplantilara ne kongrelere onemli toplantilara janjanli otellere bilmem vs yerlere gorevlere giderdi.. kadin hep var iş yerinde de dolu. Ama nabalim ki simdi iş yerinde erkek varsa evleniriz demedik diyemezdik.. sizi seciyorsa sizinledir.. şuan doģudayiz daha farkli.
Yani degisebjlir ilerde.. vali korumasi eşi olan arkadaslarim var bi sürü skntı yapmiyorlar bukadar..
Yani saatleride duzensiz olabilir pekala buda hep ihtimal.. bazi seyleri öngorüceksiniz yapcak birsey yok.. iyice dusunmelisin araniz soğur boyle surekli.. biz lojmandayiz evet ne kizlar var boylu poslu guzel evli barkli cocuklu 😅 onlarda gorevlere yakisikli erkeklerle cikabiliyorlar misal :)) yani kotu niyetli insan her meslekte var olunca yapcak birsey yok 😊

Bişey olmaz öncelikle Hanımefendi farkederse böyle birşeyi ikiside atılır .
Korumalık ve şoförlük ne yazık ki vakitsiz işler .Dırdır edecekseniz bırakın zaten .
Dağda olmasından iyidir.

Nişanlım Vali Bey’in eşinin koruma polisi. Makam aracını nişanlım kullanıyor yanında ortağı ise kadın bir koruma polisi. Ön koltukta beraber oturuyorlar; her yerde beraberler. Akşam yemekleri, gidilen davetler aklınıza gelebilecek her yer. Her yerde aynı masada oturuyorlar.

Kız özel harekat polisi imiş normalde; bir boy bir fizik var anlatamam... Aynı zamanda Vali Bey’in eşi o kadar aktif ki sürekli bir yere gidiyor nişanlım. Sürekli ama gece gündüz hiç fark etmez. Bir telefon geliyor Konak’tan saat gece 11-12 fark etmez; koşa koşa gidiyor.

Görüşemiyoruz resmen bu yüzden. Gerçekten o kadar yoğun ki. Gece yarılarına kadar süren yemek davetlerinde beklemesini, uzak ilçelere ve illere gidip gelmelerini saymıyorum bile.

Hanımefendi nerdeyse nişanlım orda. (Saygısızlık anlamında değil kesinlikle. Vali eşine saygıdan Hanımefendi deniyormuş. Hanımefendi çıktılar mı? gibi mesela.) Yanında ki ortağını da çok kıskanıyorum. Düşünsenize nişanlınızın yanında saatlerce 2 metre boyunda bir eski özel harekatçı polis kız var. Hoşlanır mısınız bundan? Gece yarılarına kadar dışarda gecesi gündüzü yok böyle bir ilişki yürür mü? Bugün yine beraberken 11’de telefon geldi büyük kavga ettik ama o işini o kadar seviyor ki anlatamam. Daha önce Terör’de çalışıyordu. Dönmek istemiyor oraya da. Zaten onlar göndermeden gidemezmiş; sicilini düşük verir ve en kötü yere, belki dış ilçeye gönderirlermiş. Bilemiyorum ben ya sizce böyle ilişki yürür mü?

2 mt boyunda, eski özel harekatçı, fıstık gibi bir kız senin nişanlını ne yapsın be arkadaşım
Ekmeğin aslanın midesininde olduğu bir devirde iş mi bıraksın adam
Ya da terör birimine geri dönsün daha az can güvenliği mi olsun
Ne istiyorsun anlamadım ki

:)
Tebessüm ettim konunuza, dışarıdan bu durumların böyle görüldüğünü bilmiyordum.
Evet ‘hanımefendi’ denir, çocukları var ise küçük hanım ya da küçük bey diye hitap edilir isterse 7 yaşında olsun.
Protokol adabı böyle bir şey.
7-24 mesaisi vardır, ve sandığınız gibi onları beklerken laga luga yapmazlar.
Kendilerine tahsis edilen bir alan vardır ki vali geliyorsa, diğer protokol üyeleri ve korumaları da gelecektir.
Hepsi genelde tek bir yerde bekler, yer içer.
Çok gereksiz ve çocukça buldum tepkinizi, adam neyin derdinde siz neyin yani.

Bence asil gereksiz olan o protokol dedikleri seydir. Konu sahibin endisesi gayet yerinde bence. Bu kadar belirsiz saati olan biri ile beraber olunmaz bence.

Az özgüven ya
Senle hayat geçmez
Güvenmiyorsan bitir
Ne yapıcaksın kızı işten mi attıracan güzel diye
Güzel olmak uzun boylu olmak uzun bacaklı olmak suç bu ülkede

ne kadar saçma sebeplerle erkekleri boğuyorsunuzki... o bayandan hoşlansa, şimdi onunla nişanlı olurdu...böyle, dır dır yapa yapa, aklında yoksa bile, aklına sokuyonuz adamların...

Back
X