Umarım bağımlılık yapıp devam etmez ama insan bir süre oynayınca sıkılıp bırakabiliyor herşeyin aşırısı zarar elbette inşallah sizinki de evlenince son bulur o kadar oynamaz umarım ya da beraber oynarsınız
İnşallah bırakır ama ben pek sanmıyorum evlenince de oynıcam diyorUmarım bağımlılık yapıp devam etmez ama insan bir süre oynayınca sıkılıp bırakabiliyor herşeyin aşırısı zarar elbette inşallah sizinki de evlenince son bulur o kadar oynamaz umarım ya da beraber oynarsınız
Oyun oynamasın demiyorum ama artık bağımlılık haline geldi kazandığı parayı oyuna yatırması bana normal gelmiyor sizin kendi fikriniz size kalsınBenımde erkek arkadaşım oynuyor hatta bana sende gel birlikte oynayalım dedi şuan birlikte oynuyoruz...
onların da bi oyunu var yanı bu kadar baskı yapmayın allah aşkına ya
Umarım bırakırKendimde yıllardır online oyun oynamış biri olarak söylüyorum (hala oynuyorum malesef)online oyun bir bağımlılıktır bırakması zorumarım bi yerden sonra sıkılır.
Gerçekten çok zor Bi durum yaşamayan insanlar için basit geliyor aman oynasın ne olacak diyorlar.Çok sevindim sizin adınıza inşallah benimki de bırakırbunu kendisi anlayıp bırakması lazım sen hiç bişey yapamazsın. benim eşimde tanıştığımızda top eleven oynardı fifa falan bunlarada para yatırıp oynanıyor evlendik hala devam etti ben hiç şikayet etmedim akşam işten gelirdik oda öyle ben tv karşısına dizi izlerdim o pc başında otururdu.. ama tabi arada gezdik dışarlarda eğlendik beraber vakitde geçirdik biz.. yanlız telefonunada kurduğu için bu top elevenı dışarda ordan da takip edip oynuyodu eve koca koca pc kasalar kurdu koca koca ekranlar bırakıcak derken hepten sistem kuruyodu yine ses etmedim geceleri tek başıma uyurdum geç saatlere kadar pc başındaydı hep.. sabah işe gidicem diye kalktığımda yanımda görürdüm sadece.. nolduysa bu birden kendi kendine bu bilgisayarı satıyım ben dedi çok şaşırdım okadar para verip sistem kurdu odaya.. satalım ki oda boşalsın çocuk odası yaparız dedi :)
sizinkide belli olmaz kendiliğinden belki bırakması gerektiğini anlar oraaya verdiği paraların boş olduğunu anlar kim bilir bunu kendisinin anlaması lazım üstüne gitme zamana bırak sadece..
Bağımlı halde olduğu için sorun benim için ve bu oyun için para yatırıyorOyun oynamasinin ne sakincasi olabilir ki? Birakin oynasin
Simdi soyle bnM esimde oyun oynarbende kitap okurUM. İkimizinde zevkleri farkli. Ben kitaba para veriyorum o da oyuna verebilir. Sizin zevkiniz yok mu?Bağımlı halde olduğu için sorun benim için ve bu oyun için para yatırıyor
Yok yaşamayan anlamaz gerçekten de.. ben ona hiç hayıflanmadım sadece kendi anneme dert yanardım oda bana teselli amaçlı derdiki kızım en azından gözünün önünde ne yaptığını görüyosun gece dışarda olsa ne yaptığını görmesen etmesen daha mı iyi derdi her insanın bi kusuru olur onunda bu kusuru olsun varsın derdi.. bende ozamanlar haklısın anne derdim kendimi avuturdum büyük mesele edip kafamda kurmazdım zaten kendi halinde bırakınca sıkılıyolar emin ol evlendikten sonra oda sıkılıcak hele ki olurda çocuğunuz olur çocuk olunca zaten bambaşka bi hayat oluyo aile içinde aklına bile gelmez önceliğiniz çocuk olur oyun moyun düşünmez anlar ozaman boş bişey olduğunu :)Gerçekten çok zor Bi durum yaşamayan insanlar için basit geliyor aman oynasın ne olacak diyorlar.Çok sevindim sizin adınıza inşallah benimki de bırakır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?