Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne dediniz de öyle dedi?Merhabalar,
Nişanlımla evlilikte olan şeylerle ilgili şakalaşıyorduk. Bana öyle gel canımı iste dedi. Sizce ne demek istedi??
Müneccim olan biri varsa yardımcı olabilir diye düşündü sanırım konu sahibi:)Şu kadar cümlenin manasını da buraya soran birisi evlenmesin ya vallahi.Yani çocuk sahibi olup yetiştirme ihtimaliniz acı olan
Kısacası beraber yatmayacağız diye şakalaşıyordum. Sonrasında karımsın beraber yatacağız tabi ki de dedi ben de evet öyle olacak gibi dedim.Ne dediniz de öyle dedi?
Söylediğiniz her ne ise hoşuna gitmiş işte.Merhabalar,
Nişanlımla evlilikte olan şeylerle ilgili şakalaşıyorduk. Bana öyle gel canımı iste dedi. Sizce ne demek istedi??
Nişanlınız sizden ayrılmak istiyor…Kısacası beraber yatmayacağız diye şakalaşıyordum. Sonrasında karımsın beraber yatacağız tabi ki de dedi ben de evet öyle olacak gibi dedim.
Öyle sanırım :)))Söylediğiniz her ne ise hoşuna gitmiş işte.
Bunu sormak için mi üye oldunKısacası beraber yatmayacağız diye şakalaşıyordum. Sonrasında karımsın beraber yatacağız tabi ki de dedi ben de evet öyle olacak gibi dedim.
Nişanlınız sizden ayrılmak istiyor…
Müneccim olan biri varsa yardımcı olabilir diye düşündü sanırım konu sahibi:)
Kemal Sunal Ayşen Gruda film sahnesi (cilvelesme)Kısacası beraber yatmayacağız diye şakalaşıyordum. Sonrasında karımsın beraber yatacağız tabi ki de dedi ben de evet öyle olacak gibi dedim.
Aaa öyle mi izlediklerinden yola çıkman farklılık kattı gerçektenKemal Sunal Ayşen Gruda film sahnesi (cilvelesme)
Evet fakat siz Fransız filmlerine eminim daha hakimsinizdir.Biz ancak bu kadar işte.Aaa öyle mi izlediklerinden yola çıkman farklılık kattı gerçekten![]()
Sevişelim demişKısacası beraber yatmayacağız diye şakalaşıyordum. Sonrasında karımsın beraber yatacağız tabi ki de dedi ben de evet öyle olacak gibi dedim.
Yaptığınız yorumlara bakılırsa evet siz ancak bu kadar işte...Evet fakat siz Fransız filmlerine eminim daha hakimsinizdir.Biz ancak bu kadar işte.
Aksam okeye 4 lazim,isin yoksa gel demis.Merhabalar,
Ne yapayım sekerim fazla tevazu işte sonu bu soruyu soran birinden akıl almak oluyor.Yaptığınız yorumlara bakılırsa evet siz ancak bu kadar işte...