- 10 Ocak 2014
- 1.542
- 2.686
- 333
Siz öyle söyleyince ne dediMadem öyle dedim unutamadiysan onunla evlen dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz öyle söyleyince ne dediMadem öyle dedim unutamadiysan onunla evlen dedim
O ne dediBnde öyle. Dedim onla evlenseydin ozmn dedim
SaftirikAnneside değil nişanlım görücüye geldik dedi
Değişik olmaya basladi
Bozuldu sonrada gülmeye basladiSiz öyle söyleyince ne dedi
Hicbisey olmazYooo, adam ve ailesi maşallah kendilerini hiç bozmadılar; hep aynılar.
Sizin de hakkınızı yiyemem; siz de hep aynısınız, hiç değişmediniz. Hem ağlarım hem giderim demenin; gelin olmanın şanından olduğunu sanıyorsunuz sanırım.
Bu adamla evlenmezseniz ne olur ?
Görücü mü kaldı yaa.laf sokması bile çağdışıArkadaşlar dün nişanlımla gorustuk halı baktık sonra dönüşte eve giderken kaynanam köşede evi gösterdi durun kart vereyim dedi beklerken evi gösterdi buraya görücüye geldik dedi bnde kızdım düğüne bir hafta hala gorucuden baksediyosun ayıp dedim böyle şeylerden bahsetmedi çok saçma bnde eski nisanlimdan bahsetsem.hos olur mu sizde ne yapmalıyım
Yani rockavril, hiç bir konuda sorun olması neden devamlı konu açıp 'boyle giderse nişan aticam' diyip durduGörücü evt hiçbir konuda sorunum olmadi
Bozuldu sonrada gülmeye basladiSiz öyle söyleyince ne dedi
İsim zor bayaYani rockavril, hiç bir konuda sorun olması neden devamlı konu açıp 'boyle giderse nişan aticam' diyip durdu Eki Görüntüle 3262149
Adam dengesiz, nerede ne konusulmasi gerektiğini bilmeyen bir adam. Aldın madem sinir olmamaya çalış. Bir ömür cekeceksin nasılsa
Bişi olmaz evlendikten Bi de çocuk yaptıktan sonra boşanırsın. Şuan ayrılmak çok zor.İsim zor baya
Neden evlenmek zorunda mısınız bununla?İsim zor baya
Yalancıyı meydanda itfaiye hortumu ile ıslatsınlar mı?Görücü evt hiçbir konuda sorunum olmadi
Yok ki başka.Neden evlenmek zorunda mısınız bununla?
İşim zor diyerek nasıl evlenilir ya? Çok tuhafsınız![]()
Bi daha koca bulamaz.Yooo, adam ve ailesi maşallah kendilerini hiç bozmadılar; hep aynılar.
Sizin de hakkınızı yiyemem; siz de hep aynısınız, hiç değişmediniz. Hem ağlarım hem giderim demenin; gelin olmanın şanından olduğunu sanıyorsunuz sanırım.
Bu adamla evlenmezseniz ne olur ?
Karşı evi gösterip bana da burası görücüye gelmişti deseydin keşke.Anneside değil nişanlım görücüye geldik dedi
Nişanlısı söylemiş.benim eski kayınvalide ve görümcemde gelinlik provamda dahi eski eşimin eski görştüklerinden bahseder hatta ileri gidip ne kadar sevdiklerini anlatırlardı. bu tarz insanları kaale almaya bile gerek yok bence bu lafı nişanlın söylemediyse veya annesi onun yanında konusurken ona tepki veriyorsa sıkıntı olmasın senin için. inan bana sana özgü değil bu durum o görücüye geldikleri kız ile de evlense oğlu ona da başkasını övecek bu tipler böyle küçük sinsiliklerden beslenirler.