nisanlim sevdigim herseyim nefesimle ayrilmak zorundayiz ..

aynen oyle..
bi de biri bi konu acsin, ilgi gorsun, hemen benzerleri dokuluyo BDV'ye.. ayni tarz hikayeler filan..
boyle ilgi cekecekler demek..
peh..

İyi ki gitmiş.Yoksa ömür boyu ağlardın.

canım derdım var kısmında ' 6 aylık evlıyım görümcem yüzünden bıtıyor'u oku veeee hıc uzulme annesine çokkk düşkün olan erkek senı herzamannn ezıcek her zaman uzucektıı. takıların gıdıcektı kocan elınde ne var yok çalışıp hepp aılesıne verıcektıııı çocuğun olduğunda bunlar dahada çok gözüne batıcaktı yokluk çekicektınn annesı hep evlılıgıne karısıcaktı esı onun dolduruşuyla senle hep kavga edıcektı vee 2 3 seneye derbeder hal alıcaktın elinde çocuk baba evıne donucektın.... böyle sorunları olup evlenenlerın sonu 2 3 sene sonra hep böyle bıtıyo ne yazıkkı bence sen kendıne daha daha ıyı ınsanlar bulabılırsın senı ılk sırada tutucakk

Tamam anne çok kıymetlidir, olmalıdır da ama evlendikten sonra bu kadar düşkün olması emin ol seni şimdiki durumundan daha çok üzecekti. Şuraya her gün kaç tane konu açılıyor eşim ana kuzusu diye.. bence hayırlısı olmuş.

Üzüntünüzü anlıyorum, Allah sabır versin. Ama dediğiniz gibi bitmesi gereken bir ilişkiymiş. Şimdi üzüleceksiniz ama bir süre sonra bitecek, hele doğru insanla karşılaştığınızda ona dair hiçbirşeyi hatırlamayacaksınız, ama evlenseydiniz bir ömür üzülecektiniz, hiç bitmeyecek bir üzüntü hemde. Muhtemelen boşanma ile sonlanan.. Hayırlısı bu belli.. O yüzden toparla kendini ve duygularına yenilip asla barışma. Hangi üzüntü geçmemiş, bu da geçecek bunu asla unutma..

Önce bi kurban kes, şükür kurbanı

Sonra havai fişek patlat, kutla bunu

Geçmiş olsun.

Verilmiş sadakan varmış, aklın başına gelmiş.

bir daha ağlamicam demiştim bak yine ağladım yakma kendini yakmaaa..bak gör benim halimi..6 aylık gelinim annemin evindeyim...kolaymı sanıyosun değil....inan çok zor

İnsan annesini, babasını tabi ki sevmeli saymalı da, hayatını bir eşle paylaşmaya karar verdiyse, onun da ne kadar kıymetli olduğunu, önemsendiğini, planların artık ortak yapılacağını, adil davranacağını filan hissettirmeli. Bunlar yoksa, evlilik olacak iş değil. O yüzden ömür boyu sıkıntı ve acı çekmektense, yolun başında çekmen daha iyi. Bir gün iyi ki de ayrılmışım diyeceksin inan. Hele ki seni anlayan, dinleyen, mutlu eden biriyle karşılaştığında... :)

Daha en başta bu kadar hissettiriyorsa anne ağırlığını ,evlendikten sonra kim bilir nasıl olurdu acaba? Herkes eşinin annesine saygıda kusur etmemeye çalışır da evlilik üç kişilik bir kurum değil. Biraz mesafe olması gerekli. Şu anda için yanıyordur ama evlensen ve annesi çok karışsa aşkın da biterdi emin ol. Çünkü evlilik yalnızca aşkın üzerine dayanmıyor.
Dua et kendin için. Allah bahtını güzel eylesin.

en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir..sen bir karar vermişsin herşeyin hayırlısı...belki bir ömür mutsuz olcaktın..

aynen oyle..
bi de biri bi konu acsin, ilgi gorsun, hemen benzerleri dokuluyo BDV'ye.. ayni tarz hikayeler filan..
boyle ilgi cekecekler demek..
peh..

Herkez kendi nasılsa başkasınıda öyle görürmüs .. kafa kalmadi anlatcak yazdim okuman yazman yokmu .. asozial biri degilim internette dikkat cekmek icin ugrascak ve farkindaysanz anlamadigim belli bu siteden ..

Cok uzuldum gercekten Allah yardimcin olsun ama evlendikten sonra ayrilsaydin daha buyuk YIKIM olurdu senin icin demekki hakkinda hayirlisi buymus sukret dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…