- 25 Ağustos 2014
- 21.142
- 50.641
- 798
- Konu Sahibi kadersiz_fato
-
aynen oyle..Farkindamisin ne kadar cok bu tur bizim hassas oldugumuz konular aciliyor, hemde daha bugun uye olmus yeni uyeler tarafindan.
Birde sorun soyliyim demis.
Sanki biz merak icerisindeyiz ne olup bittigi hakkinda.
Bize derdini anlatsa, paylasmak istese, yada birsey sorsa anliyacagim da.
Neyse :)
Kiziyorum artik bu fake konulara, insani uzuyolar sonra bir bakmisin hayal urunu.
aynen oyle..
bi de biri bi konu acsin, ilgi gorsun, hemen benzerleri dokuluyo BDV'ye.. ayni tarz hikayeler filan..
boyle ilgi cekecekler demek..
peh..
İyi ki gitmiş.Yoksa ömür boyu ağlardın.Iyi aksamlar, cok sevdigim hayatta en cok güvendim adam gitti .. ben istedim simdi gitmeseydi sonra gitcekdi .. bitmesi gereken bi iliskiydi bu .. annesi cok düşkün ve nisanlimda annesine ve nisanlim sürekli beni üzdü annesi üzülmesin diye beni ezdi .. hep annem hasta annem üzülcek ve hep ben üzüldüm annesi herseyimize karisan bi kadin nisanlim tüm parasini düğün yapcaklar, ev yaptiriyorlar diye sürekli annesine verdi .. ortada evin 1. Kati bile yok 2 senedir odeniyor ama yok .. bide yeni evin beyaz esyasinin kredisi cikti nerden ciktiysa onuda odemek zorundaymis evlendikden sonra ztn benm dugunum takilan paralarla borcla sunla bunla olcak .. ya kafam okadwr karisik ki siz sorun ben cevapliyim suancaklim durdu cok yanliz bos hissediyorum kendimi sorun cevaplari verim onq göre sizde bana akıl verin allah rızası için .
bir daha ağlamicam demiştim bak yine ağladımcanım derdım var kısmında ' 6 aylık evlıyım görümcem yüzünden bıtıyor'u oku veeee hıc uzulme annesine çokkk düşkün olan erkek senı herzamannn ezıcek her zaman uzucektıı. takıların gıdıcektı kocan elınde ne var yok çalışıp hepp aılesıne verıcektıııı çocuğun olduğunda bunlar dahada çok gözüne batıcaktı yokluk çekicektınn annesı hep evlılıgıne karısıcaktı esı onun dolduruşuyla senle hep kavga edıcektı vee 2 3 seneye derbeder hal alıcaktın elinde çocuk baba evıne donucektın.... böyle sorunları olup evlenenlerın sonu 2 3 sene sonra hep böyle bıtıyo ne yazıkkı bence sen kendıne daha daha ıyı ınsanlar bulabılırsın senı ılk sırada tutucakk
Sen sorun falan görmüyosun yani okuduklarından..Ya fake mi bu konu gercekten?
Peki sebep ne yani
Hayret bişey
aynen oyle..
bi de biri bi konu acsin, ilgi gorsun, hemen benzerleri dokuluyo BDV'ye.. ayni tarz hikayeler filan..
boyle ilgi cekecekler demek..
peh..
Böyle fena degillerdi yada benim gözüm kördü görmedim. .keske sana inanabilsem.
O kadar cok yeni uye konu aciyorki burda.
Ama diyelim ki konu gercek, seni iyi kandirmislar 2 yil boyunca.
Boyle biseyin fakeni yapanlarin allah belasini versin nasil bi aci oldunu bilmedikleri icin tabi dalga gecebiliyorlar ..genelde ben derim hemen 'fake' diye ama bu kez gercek gbi geldi nedense
Aynen her halime şükür ediyorum benden kötüleri var diye düşünüyorum öyle ztn iyi oluyorumCok uzuldum gercekten Allah yardimcin olsun ama evlendikten sonra ayrilsaydin daha buyuk YIKIM olurdu senin icin demekki hakkinda hayirlisi buymus sukret dua et
Böyle fena degillerdi yada benim gözüm kördü görmedim. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?