• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlim sevdigim herseyim nefesimle ayrilmak zorundayiz ..

kadersiz_fato

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
17
1
3
30
Iyi aksamlar, cok sevdigim hayatta en cok güvendim adam gitti .. ben istedim simdi gitmeseydi sonra gitcekdi .. bitmesi gereken bi iliskiydi bu .. annesi cok düşkün ve nisanlimda annesine ve nisanlim sürekli beni üzdü annesi üzülmesin diye beni ezdi .. hep annem hasta annem üzülcek ve hep ben üzüldüm annesi herseyimize karisan bi kadin nisanlim tüm parasini düğün yapcaklar, ev yaptiriyorlar diye sürekli annesine verdi .. ortada evin 1. Kati bile yok 2 senedir odeniyor ama yok .. bide yeni evin beyaz esyasinin kredisi cikti nerden ciktiysa onuda odemek zorundaymis evlendikden sonra ztn benm dugunum takilan paralarla borcla sunla bunla olcak .. ya kafam okadwr karisik ki siz sorun ben cevapliyim suancaklim durdu cok yanliz bos hissediyorum kendimi sorun cevaplari verim onq göre sizde bana akıl verin allah rızası için .

Cok zordur eminim..
Daha sonra daha zor olucakti ama bu kadar annesinin agzina bakip seni uzen evlendikten sonra daha beterini yapardi..
Topla kendini hayirlisi bu belkide.

Ana kuzusu... evlenip ömür boyu üzülmektense şimdi biraz üzülürsün canım. Çok zor bi durum.peki tek sorun maddi destek olmasımıydı yoksa 3 kişilik bi ilişkinizmi vardı

Anasına düşkün adam evlerden ırak bırak gitsin üzme bile kendini o kendine yansın ömürboyu mutlu olamaz anakuzusu olmakla

Ana kuzusuyla ne yapacaktın ?
Bence ayrılman isabetli olmuş ,kaynananın 2 kocası oğluymuş senle tabiki paylaşmıyacaktı ,kurtulmuşsun

İyi ki gitmiş çok çekerdin yoksa..Yakında ağlayarak gelir ama sakın kabul etme önce ana kuzusu olmayı bıraksın öyle evlensin..

Iyi aksamlar, cok sevdigim hayatta en cok güvendim adam gitti .. ben istedim simdi gitmeseydi sonra gitcekdi .. bitmesi gereken bi iliskiydi bu .. annesi cok düşkün ve nisanlimda annesine ve nisanlim sürekli beni üzdü annesi üzülmesin diye beni ezdi .. hep annem hasta annem üzülcek ve hep ben üzüldüm annesi herseyimize karisan bi kadin nisanlim tüm parasini düğün yapcaklar, ev yaptiriyorlar diye sürekli annesine verdi .. ortada evin 1. Kati bile yok 2 senedir odeniyor ama yok .. bide yeni evin beyaz esyasinin kredisi cikti nerden ciktiysa onuda odemek zorundaymis evlendikden sonra ztn benm dugunum takilan paralarla borcla sunla bunla olcak .. ya kafam okadwr karisik ki siz sorun ben cevapliyim suancaklim durdu cok yanliz bos hissediyorum kendimi sorun cevaplari verim onq göre sizde bana akıl verin allah rızası için .
anacı bi erkekse, yol yakinken donmek daha iyi bence.. tecrubeyle sabittir.. askindan mecnun da olsan oyle bi sogutuyo ki seni nefesim dedigin o adam..

keske sana inanabilsem.
O kadar cok yeni uye konu aciyorki burda.

Ama diyelim ki konu gercek, seni iyi kandirmislar 2 yil boyunca.

genelde ben derim hemen 'fake' diye ama bu kez gercek gbi geldi nedense :KK53:

Farkindamisin ne kadar cok bu tur bizim hassas oldugumuz konular aciliyor, hemde daha bugun uye olmus yeni uyeler tarafindan.
Birde sorun soyliyim demis.
Sanki biz merak icerisindeyiz ne olup bittigi hakkinda.
Bize derdini anlatsa, paylasmak istese, yada birsey sorsa anliyacagim da.
Neyse :)
Kiziyorum artik bu fake konulara, insani uzuyolar sonra bir bakmisin hayal urunu.

Back
X