• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlim sevdigim herseyim nefesimle ayrilmak zorundayiz ..

Iki yil boyunca kandirilmissin.
Hic mi farketmedin ?
Bu kadar mi iyi niyetlisin ?
Ya da annen filan da mi gormedi ?

Neyse artik olan olmus.
Yapicak birseyin yok.
Ayrilmazsan basin yanar evlenince yuzde 90.

Inan okadar iyi niyetliymisim kaynanam beni cok seviyor kaynanam bitane diyen bi kizdim ben .. annemlerde öyle kizim mutlu yeter hic bisey istemiyoruz kizim mutlu olsun düğününü hayalini gercek edin baska bisey istemiyoruz dediler hep .. cok seviyordum ailesyle yasamicam nasilsa dedim ama baktim nisanlimi annesi duygu somurusuyle cok dolduruyor kadinin facede bnm hakimda yazistiklarini okudum ogluna yazdiklarini okudum eski nisanlimin annesine cvplarini okudum ve beni surekli ezmesi fln gözüm yavas yavas acildi ...

Herkez kendi nasılsa başkasınıda öyle görürmüs .. kafa kalmadi anlatcak yazdim okuman yazman yokmu .. asozial biri degilim internette dikkat cekmek icin ugrascak ve farkindaysanz anlamadigim belli bu siteden ..
nasil bi uslup bu?
farkindaysan biz arkadasla genel bi durumu degerlendiriyoduk, hatta senin fake olmadigini dusundugumu soyluyodum.. benim okumam yazmam var sukur de, senin okudugunu anlama yetin yok sanirim..

Peki ayrıldığınızı nişanlınıza söylediniz mi?
Ne tepki verdi?
Yol yakınken dönmeniz iyi olmuş en sevmediğim erkek tipi ana kuzusu. Hakkınızda hayırlısı olsun

Evet kabullenmiyor seviyorum diyor yaziyor ediyordu her yerden engel cektim icim yaniyor tabi mesajlarina fln üzüldünü gormeye onu hep merak ediyorum bende arada ariyorum hep sarhos gibi dünde bulustum son kez bahanesyle cok ozledim merak ettm çünkü sarhoştu .. bugunde tesadufen gordum yine icmis hayati boyunca hic icmeyen birisi .. sevdigini söylüyor annesinede karsi gelemicegini ona verdi sözleri tutmasi gerektini evlendikten sonra o borclari odemek zorunda oldunu arada kaldini iste pes etmicem fln ..

Boyle biseyin fakeni yapanlarin allah belasini versin nasil bi aci oldunu bilmedikleri icin tabi dalga gecebiliyorlar ..
sakin ol oncelikle.. kimsenin sana bsy dedigi yok.. cok itici cevaplar veriyosun agresifligine mana veremedim.. bi de senin fake olmadigini savunmustum.. ama anlamamissin.. ne denir..

nasil bi uslup bu?
farkindaysan biz arkadasla genel bi durumu degerlendiriyoduk, hatta senin fake olmadigini dusundugumu soyluyodum.. benim okumam yazmam var sukur de, senin okudugunu anlama yetin yok sanirim..

Dogru soyluyor.
Ben fake oldugunu dusunmustum ne yalan soyliyim.
Iki yil boyunca nisanlinin devamli ailesine kazandigini verip te dugune yanasmamasi, ve senin iki yil boyunca buna inanmana inanmaistim.
Birde yeni uye oldugun icin.
Cok kandiriliyoruz burda sonucta.

Dogru soyluyor.
Iki yil boyunca nisanlinin devamli ailesine kazandigini verip te dugune yanasmamasi, ve senin iki yil boyunca buna inanmana inanmaistim.
şoke oldum bana soylediklerini gorunce :KK53: bir de uzulmus ve ortak olmustum.. okuman yazman yok mu diyo, resmen hakaret, yine de su anki uzgun ruh haline veriyorum, neyse : )

nasil bi uslup bu?
sakin ol oncelikle.. kimsenin sana bsy dedigi yok.. cok itici cevaplar veriyosun agresifligine mana veremedim.. bi de senin fake olmadigini savunmustum.. ama anlamamissin.. ne denir..

Anlamiyorum kimin ne yazdindan ben bu sayfadan hic bisey anlamiyorum ama bukadar muhtac bi durumdayim suan ters ve sinirli olmamin sizinle hic alakasi yok kusura bakmayin ama cok doldum artık ve kimseye derdimi anlatamiyorum hep icime atiyorum son zamanlar asirida sinir yapti ben cok neseli biriyke
Dogru soyluyor.
öyledir bilmiyorum ben siteye tek icime attiklarimdan kurtulmaz icin akil almak icin üye oldum .. kusura bakmayin sert konustuysam ..

Anlamiyorum kimin ne yazdindan ben bu sayfadan hic bisey anlamiyorum ama bukadar muhtac bi durumdayim suan ters ve sinirli olmamin sizinle hic alakasi yok kusura bakmayin ama cok doldum artık ve kimseye derdimi anlatamiyorum hep icime atiyorum son zamanlar asirida sinir yapti ben cok neseli biriyke

öyledir bilmiyorum ben siteye tek icime attiklarimdan kurtulmaz icin akil almak icin üye oldum .. kusura bakmayin sert konustuysam ..

umarim kendini topararlarsin bir an once.

bir suru erkek var su dunyada.

umarim kendini topararlarsin bir an once.

bir suru erkek var su dunyada.

Benm canimi yakan onlar degilki güzelim hani hep düşünüyorum millet 40 yillik esini kaybediyor fln bnm canimi yakan haketmed nasil bi insanlar ben onlar icin neler neler yaptim .. cok alistim nisanlimla turkiyeye gitdik bu sene tatile babamla tanisdirdim ben onu .. nasil unutcm bunlari

Iyi aksamlar, cok sevdigim hayatta en cok güvendim adam gitti .. ben istedim simdi gitmeseydi sonra gitcekdi .. bitmesi gereken bi iliskiydi bu .. annesi cok düşkün ve nisanlimda annesine ve nisanlim sürekli beni üzdü annesi üzülmesin diye beni ezdi .. hep annem hasta annem üzülcek ve hep ben üzüldüm annesi herseyimize karisan bi kadin nisanlim tüm parasini düğün yapcaklar, ev yaptiriyorlar diye sürekli annesine verdi .. ortada evin 1. Kati bile yok 2 senedir odeniyor ama yok .. bide yeni evin beyaz esyasinin kredisi cikti nerden ciktiysa onuda odemek zorundaymis evlendikden sonra ztn benm dugunum takilan paralarla borcla sunla bunla olcak .. ya kafam okadwr karisik ki siz sorun ben cevapliyim suancaklim durdu cok yanliz bos hissediyorum kendimi sorun cevaplari verim onq göre sizde bana akıl verin allah rızası için .
yani bana yardımcı olun demişsin tatlım,,,, bu maddiyat olayları gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor,, bizde evlendikten sonra 1 yıl düğün borcu ödedik ( ailesinin düğünde taktğı takıların borcu) artı düğünü eşim yaptı,,, o parasızlığın içinde onlara tail parası uçak bileti parası gönderdik,,,, ve yapılabilecek hiç bir şey yok gidene başımın gözümün sadakası olsun diyeceksin geçeceksin,,,,,
evlendikten sonra da hep bir borcunuz olucak,, ki fazla kalan paralar borçlara yatırılıcak ( ev borcu olur, eşya borcu olur vs)
birde bu ev KV üstünde veya altında mı?
ben eşimin ailesi ile hiç muhatap olmadım,, çok az görüşdüm,,bir şeyime karılamadılar çünkü hiçbir şeyimi almadılar ben kendi kıyafetlerimi kendi gelinliğimi kendim aldım keza eşim kendi kıyafetlerini takım elbisesini aldı,,,
bir şey sormadığım için bir şeyime karışamadılar,,, bir kına gecesi istedim, çok özendim,,, orda da kavga çıkartılar eften püften bir şey yüzünden,, bende elimi ayağımı çektim,, kv ile görüşüyordum ama artık onunla da görüşmüyorum,,, o ararsa konuşuyorum,, çok saygılı bir biçimde,,, asla hiçbiri ile kavga etmedim, laf çarpıtmadım,, onlar soktular lafı,, salağa yattım, sağır oldum,, seviyemi düşürmedim,, ağır abla oldum yani anlayacağın,,,

yani bana yardımcı olun demişsin tatlım,,,, bu maddiyat olayları gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor,, bizde evlendikten sonra 1 yıl düğün borcu ödedik ( ailesinin düğünde taktğı takıların borcu) artı düğünü eşim yaptı,,, o parasızlığın içinde onlara tail parası uçak bileti parası gönderdik,,,, ve yapılabilecek hiç bir şey yok gidene başımın gözümün sadakası olsun diyeceksin geçeceksin,,,,,
evlendikten sonra da hep bir borcunuz olucak,, ki fazla kalan paralar borçlara yatırılıcak ( ev borcu olur, eşya borcu olur vs)
birde bu ev KV üstünde veya altında mı?
ben eşimin ailesi ile hiç muhatap olmadım,, çok az görüşdüm,,bir şeyime karılamadılar çünkü hiçbir şeyimi almadılar ben kendi kıyafetlerimi kendi gelinliğimi kendim aldım keza eşim kendi kıyafetlerini takım elbisesini aldı,,,
bir şey sormadığım için bir şeyime karışamadılar,,, bir kına gecesi istedim, çok özendim,,, orda da kavga çıkartılar eften püften bir şey yüzünden,, bende elimi ayağımı çektim,, kv ile görüşüyordum ama artık onunla da görüşmüyorum,,, o ararsa konuşuyorum,, çok saygılı bir biçimde,,, asla hiçbiri ile kavga etmedim, laf çarpıtmadım,, onlar soktular lafı,, salağa yattım, sağır oldum,, seviyemi düşürmedim,, ağır abla oldum yani anlayacağın,,,

Bende isterdim herseyimizi kendimiz yapalim ki ceneleri kapansin ama tum parasini annesine veriyor dugununu yapcaklar fln diye ev onlarin üstüne hersey ev bitmeden tapuyu nisanlimin ustune yapamazlarmisaa beyaz esyasi alindi bnm niaanlimda bana destek cikip beni koruyup sahip ciksaydi hic umrumda olmazdi ayrilmazdim ama hep annesini korudu annem oyle sey yapmaz annem iyi biri anmem bizim icin yapiyor fln gözü kör resmen ..

Canım anlamışsın işte sadece sevmek bir işe yaramıyor ileride olacak sorunları farketmen çok güzel olmuş.
Tabiki bir erkek ailesine yardım edebilir onlara çok değer verebilir fakat bunun ayarlamasını yapmak çok ince bir ayrıntı
Üzülme şimdi üzüldüğünle kalırsın eğer onunla evlenirsen üzülmenin yanı sıra psikolojin bozulabilir

Canım anlamışsın işte sadece sevmek bir işe yaramıyor ileride olacak sorunları farketmen çok güzel olmuş.
Tabiki bir erkek ailesine yardım edebilir onlara çok değer verebilir fakat bunun ayarlamasını yapmak çok ince bir ayrıntı
Üzülme şimdi üzüldüğünle kalırsın eğer onunla evlenirsen üzülmenin yanı sıra psikolojin bozulabilir
Ilk zamanlar hosuma gidiyordu ailesine duskunlugu yardim etmesi .. hatta bunu hep kendisinede soyledim onunla gurur duydumu bende anne olcam sonucta bnmde cocuklarimin bana düşkün olmasini cok isterdim diye ama gittikce asiri düşkünlüge dönmeye başladı ..

Bende isterdim herseyimizi kendimiz yapalim ki ceneleri kapansin ama tum parasini annesine veriyor dugununu yapcaklar fln diye ev onlarin üstüne hersey ev bitmeden tapuyu nisanlimin ustune yapamazlarmisaa beyaz esyasi alindi bnm niaanlimda bana destek cikip beni koruyup sahip ciksaydi hic umrumda olmazdi ayrilmazdim ama hep annesini korudu annem oyle sey yapmaz annem iyi biri anmem bizim icin yapiyor fln gözü kör resmen ..
walla ne diyeyim verilmiş sadakan varmış o zaman tatlım,,, evlenmeden ayrılmışsın,,,
ama nişanlın belki sana döner o zaman da sen şartlarını sıralarsın,,,

walla ne diyeyim verilmiş sadakan varmış o zaman tatlım,,, evlenmeden ayrılmışsın,,,
ama nişanlın belki sana döner o zaman da sen şartlarını sıralarsın,,,
Hala bırakmadı ki pesimi pes etmiyor zaten ama sartlarimida kabul etmiyor annesine karsi gelemezmis annesine söz vermis annesi hastaymis annesi üzülürmus annesi sigara icermis ben paket bitiriyorumm farkindaa degill

Ilk zamanlar hosuma gidiyordu ailesine duskunlugu yardim etmesi .. hatta bunu hep kendisinede soyledim onunla gurur duydumu bende anne olcam sonucta bnmde cocuklarimin bana düşkün olmasini cok isterdim diye ama gittikce asiri düşkünlüge dönmeye başladı ..
Hiç üzülme burada konulara bir göz geçir istersen o kadar çok kaynana vakası varki bu erkekler ana kuzusu oldukça bir sürü yuva yıkılır.

şartların nedir peki ???
Annesinin herseye bukadar karismamasi .. benim evime giren paraya karismamasi .. kac yasinda kadin biraz inatlasmayi kesip oglunun mutlulugunu istiyorsa bizi birbirimize düşürmemesi .. bizim adimiza karar vermemesi .. dedi laflarin verdi sozlerin arkasinda durmasi ..gibi seyler..

Back
X