Nişanlım Terketti :(d

ya sen gerçekten şükür namazı kıl arkadaşlarında yazdığı gibi .sıcağıyla anlamıyorsun ama ilerde iyi ki bitmiş diyeceksin,böyle biri ile evlenip her gün mutsuz olmaktansa yada boşanmaktansa nişanlıyken ayrılmışsınız, onda o anne varken sen hep mutsuz olurdun, eski nişanlın adam olsun önce sonra evlenmeye kalksın.
Hep derim böyle adamlar evleneceğine anasının dizinin dibinde otursun. Emin ol çünkü onlara bir şey olmuyor olan hep kadına olur bu durumlarda, erkekler 20 yıllık eşi öldüğünde bile kırkının çıkmasını beklemeden evleniyorlar. Sen geriye bakma ileriye bak aileni de üzme ,sana gerçekten değer veren seven biriyle ol.

olan olmus bıten bıtmıs
ben ınsanların ılıskılerını face , ıg , whatsapp gıbı yerlerden takıp eıdyorum
keske dıyorum o paylasımları hıc yapmasaydınız

çok sevindim mutlu olmanıza. sonrasında neler yaşandı peki barışmak için çabaladı mı ya da tamamen ilişkiyi kesti mi? kendisinden haber aldınız mı daha sonrasında? daha önemlisi sizin hayatınız nasıl değişti?

Yıl 2022 ve merak edip konuyu tekrar okuyunca bir güncelleme yapmak istedim. Buradaki herkesin yazdığı gibi şimdi iyi ki bitmiş diyorum. Allah'a çok dua etmiştim, keşke dedirtmesin bana diye. Aradan geçen 7 yıl boyunca bir kere keşke demedim şükürler olsun. Geçti, bitti. İyi ki...
Sonrasinda neler yasadiniz genel olarak anlatir misiniz, acikcasi mutlu olmaniza cok sevindim. Surunsun istedim o adam, umarim surunuyordur.

çok sevindim mutlu olmanıza. sonrasında neler yaşandı peki barışmak için çabaladı mı ya da tamamen ilişkiyi kesti mi? kendisinden haber aldınız mı daha sonrasında? daha önemlisi sizin hayatınız nasıl değişti?
Barışmak için hiç çabalamadı. Aynı muhitte oturduğumuz için tesadüfen ara ara yüz yüze geliyorduk. Her gördüğünde sanki onun peşindeymişim ve düşmanımıymışım gibi koşarak kaçıyordu. Hatır bile bilen biri değilmiş gördümki. Henüz evlenmemiş, ama bir ilişkisi var. Normal bir psikolojiye sahip olmadığı için tanıyan kaçıyor olabilir. İyi ki bitmiş diyorum ama yaşatılanlar elbette unutulmuyor, hakkımı helal etmeyeceğim hiçbir zaman. Sadece şu an hiçbir anlam ifade etmiyor benim için. Rabbim günü gelir hesabını sorar. Belki de gelmiştir, kim bilir.

Sonrasinda neler yasadiniz genel olarak anlatir misiniz, acikcasi mutlu olmaniza cok sevindim. Surunsun istedim o adam, umarim surunuyordur.
Ruh sağlıkları normal insanlar değiller ailecek. Normal olan insanların onlarla anlaşabilmesi, mutlu olabilmesi mümkün değil. Birde girdikleri kul hakkı var, aldıkları ah var. Allah çıkartır elbet. Zamanın hiçbir önemi yok.

Kızlar o kadar kötüyüm ki,nişanlım nişanı attı annesinin yüzünden. :KK43:

Onun ailesi izmirden Ankaraya geldi bohça verme sırası bizdeydi.Verdik bohcamızı, ertesi günün gecesi nişanlımla tartıştık.Son zamanlarda hep durduk yere sinirlenip telefonu kapatıyordu suratıma ertesi gün bir özür bile dilemeden hiçbir şey olmamış gibi davranmamı bekliyordu.Bende kalbimi kırıyorsun bir özür dilesene dedin.Özür dilerim dedi.Bir kerede sen düşünsen keşke bunu ben söylemeden dedim.Bastı bağırmaya başladı, bende sinirlendim öyle tepki verince.Uzadı tartışma.Vakit geçti, bu bağırmaya başlayınca ailesi uyanmış.Annesi benim oğlunu delirttiğimi düşünmüş.Ne kadar inatçı bir kız olduğumu düşünmüş.Oğluna akil vermiş bu kızın inadını sen çekemezsin dikkatli ol evlilik yıkar bu huy ve huy değişmez diye.Buda çok masummuş sanki bugüne kadar ben onu az çekmişim gibi annesinin gazına gelmiş.İki hafta boyunca aramadı sormadı, ben o kadar aramama nazaran birine bile dönüş yapmadı.Bu arada ailesi izmire döndü,annesi bu iki haftalık süre zarfı içinde annemle benim face'de paylaştığımız mevlana,şems vs. sözlerine taktı.Biz paylaştiklarimizla onlara laf gönderiyormuşuz.Bunu öğrenince annem kadına telefon açtı size gönderme yapmiyoruz yanlış anlamayin ama hatamiz olduysa özür dileriz dedi,kapattı.Ama kadın anlamadı gitmiş hasta yatağındaki kocasına da göstermiş bak bize neler yazıyorlar diye adamda ben öyle insanlarla ayni sofraya oturmam bunların dugununede gitmem diye resti çekmiş nisanlima.Benim paylastigim yazıları kadın nisanlima göndermiş vatzapından noluyor diye, beni aradı nisanlim tartıştık onun yüzünden falan.

Ve ben çok inat olduğum için ilaveten annemde inatmış ben onun kızıymışım, evlenince de evimizin içine kadar karisirmis annem bende müsade edermişim buna sebebiyle yüzüğü attı. :KK43:(( Aramız o kadar iyiydiki 2 yılımız düğüne 3 ay kala 2 haftada bitti.Şoklardayım ve deli gibi seviyorum.Kabullenemiyorum. :KK43:(((

Benim annem 2 yildir soframizda ağırladı nisanlimi nerdeyse hergun, başında anası yok isten gelince yemeği olsun diye yemeğine kadar verdi.Ne düğün salonumuza ne esyamiza karışmadı.Ama annende katır inadı var diye bas bas bağırdı bana.Annesi bir taraftan anneme hakaretler etti telefonda.Bohçaları iade ettik evden yasarken cenazem çıktı sanki.Hem nisanlım hem annesi öyle büyük vebal aldıki.

Ama ben bir taraftan deli gibi seviyorum onu hala. İşkence çekiyorum.Çok kötü durumdayım. :KK43:(((
Ben ne kadar aileci oldugunu zamanında göremedim ve bedelini bosanarak çok ağır ödedim üstelik çocuğuma da odettim o yüzden sevgililik hatta nişanlılık döneminde görüp ayrilanlara seviniyorum hayattaki en büyük pişmanlığım nisan zamanı yaptıklarını affetmekti keske ben de atsaydim en azından adım dul olmazdi

Ben ne kadar aileci oldugunu zamanında göremedim ve bedelini bosanarak çok ağır ödedim üstelik çocuğuma da odettim o yüzden sevgililik hatta nişanlılık döneminde görüp ayrilanlara seviniyorum hayattaki en büyük pişmanlığım nisan zamanı yaptıklarını affetmekti keske ben de atsaydim en azından adım dul olmazdi
Benide yanlışa sürüklemeye çalışanlar oldu etrafımda. Art niyetli değillerdi belki ama bizim milletin bakış açısında var yanlışlıklar. Ruh sağlığı yerinde olmayan bir adam var ve annesine inat olsun diye onunla iyi geçin evlenince senin tarafında olur zaten çünkü özel bir bağınız olacak kendine çekersin diye akıl verdiler. O özel bağdan çocuk olsaydı ki isterdim zaten emin olun farklı bir durum yaşamayacaktım sizden. Ama bir de kader denen bir döngü var. Allah bana bu hikayede bu kadar ilerlemeyi nasip etmiş, sizinki biraz daha fazla ilerlemiş. Bazı şeylerin farkındayız ama her şey elimizde değil her zaman. Hepimizin bir sınavı var. Ve hiçbir sınav güllük gülistanlık değil. İnişli çıkışlı. Rabbim evladınızı bağışlasın size.

annesinin eteginden ayrilmayan bir cocukla evlenmediginiz icin sukretmelisiniz bence.

Benide yanlışa sürüklemeye çalışanlar oldu etrafımda. Art niyetli değillerdi belki ama bizim milletin bakış açısında var yanlışlıklar. Ruh sağlığı yerinde olmayan bir adam var ve annesine inat olsun diye onunla iyi geçin evlenince senin tarafında olur zaten çünkü özel bir bağınız olacak kendine çekersin diye akıl verdiler. O özel bağdan çocuk olsaydı ki isterdim zaten emin olun farklı bir durum yaşamayacaktım sizden. Ama bir de kader denen bir döngü var. Allah bana bu hikayede bu kadar ilerlemeyi nasip etmiş, sizinki biraz daha fazla ilerlemiş. Bazı şeylerin farkındayız ama her şey elimizde değil her zaman. Hepimizin bir sınavı var. Ve hiçbir sınav güllük gülistanlık değil. İnişli çıkışlı. Rabbim evladınızı bağışlasın size.
Amin canim sağ ol elbette üzüleceksin mümkün değil takmamak ama emin ol kurtuldun bir ömür ağlamaktansa üç ay ağlarsın geçer gerçekten ben o akıl hastalariyla uğraşırken kendi akıl sagligimi kaybettim bunlar eş ya da gelin aramiyirlar boynuna tasma geçirecek birini arıyorlar egoya bak aynı bizimkiler sanki kraliyet ailesindenler.İnsana hakliyken bile özür dilettirirler aklıma geldikçe kendime saygimi kaybediyorum o g.tu bokludan özür dileyecegime keşke beni kursuna dizleselerdi.Neyse yukseldim yine ama bunları düşün sürekli zaten bir süre sonra öyle bir soguyacaksin ki onu erkek olarak bile gormeyeceksin

Amin canim sağ ol elbette üzüleceksin mümkün değil takmamak ama emin ol kurtuldun bir ömür ağlamaktansa üç ay ağlarsın geçer gerçekten ben o akıl hastalariyla uğraşırken kendi akıl sagligimi kaybettim bunlar eş ya da gelin aramiyirlar boynuna tasma geçirecek birini arıyorlar egoya bak aynı bizimkiler sanki kraliyet ailesindenler.İnsana hakliyken bile özür dilettirirler aklıma geldikçe kendime saygimi kaybediyorum o g.tu bokludan özür dileyecegime keşke beni kursuna dizleselerdi.Neyse yukseldim yine ama bunları düşün sürekli zaten bir süre sonra öyle bir soguyacaksin ki onu erkek olarak bile gormeyeceksin
Bir noktaya kadar aynı şeyleri yaşamışız. Aynı tarz insanlara denk gelmişiz. Benim geçti, gitti artık. Çok sular geçti o köprünün altından. Ben çok iyiyim. 7 yıl oldu. Rabbim size böyle davranan insanları ıslah etsin inşallah.

Zamanla geçmeyen hiçbir acı yok sevindim adınıza umarım mutlu olursunuz hak ettiğiniz ilişkiyi de bulursunuz

Bir noktaya kadar aynı şeyleri yaşamışız. Aynı tarz insanlara denk gelmişiz. Benim geçti, gitti artık. Çok sular geçti o köprünün altından. Ben çok iyiyim. 7 yıl oldu. Rabbim size böyle davranan insanları ıslah etsin inşallah.
AA
Eski konuymus pardon ben hepsini okumadım yorumlarin

İyi karakterli bir insana denk gelince düğün zamanı dahi hic stres olmuyor ..benim 2. Eşim ve öyle huzurlu mutlu geçti ki o dönemler bir kere dahi sesimiz yukselmedi hep şakalar cilveler aşk dolu geçti elhamdülillah öylede devam ediyoruz...bu yüzden şükret boşver Rabbim den hayırlısını işte ...acını yaşa ama geçer ömrün heba olmasın ..ilerdeki evladına daha karakterli bir baba bul

Back
X