Nişanlım tuhaf davranıyor. Akıl verin...

Çok üzücü gerçekten...Biranda biten bir sevgi...
Bizimkide öyle dedi soğudum senden,kalbimden gelmiyor...
Bahane olduğuna başkası olduğuna da inanmıyorum ben..ben nişanlımı tanıyorum...
ama çok üzücü benim 9 ay geçti acım geçti ama hüzün var yarım kalmışlık,sevdigim aşık olduğum adamın ellerimden kayışı.hiç aramadım nasıl arıyayım ki zaten...

Allah büyük...Allah sabır versib size dua edecegim
Yine aynı şeyi söyleyeceğim aklım almıyor! Benim de bir anda ilişkimi bitirdiğim oldu, fındık kabuğunu doldurmayacak sebeplerden bitirdim ama öncesi vardı. Aylar süren kavgalar yıpratmıştı ve sevgimin bittiğini geç farkettim. Ufacık bir olaydan bitti ama derinde sebepleri vardı hep. Bu sefer kavga gürültü hiç bir şey yok bu yüzden aklım afsalam almıyor. Kavga ettik de soğudu desem yok anlaşamıyorduk desem yok! Bu durumda sevgi nasıl biter nasıl nasıl diye düşünüyorum sürekli... :((

Teşekkür ediyorum dualarınız için. Allah kuluna taşıyamayacağı acıyı vermezmiş elbet atlatıcam ama psikolojim çok dengesiz. Dün ağlamaktan çalışamadım işten izin aldım, bugün ne ağladım ne bişey. Yarın ne olacağım bilmiyorum...

Bu durumu ben hep nazar değdi dedim...başka sebebi yok ...
bende peşisandım..çok agladım,işte agladım,evde yolda her yerde... o acıyı çok iyi bilirim arkadasım...ama o acı beni Rabbime yaklaştırdı...Yani her şerde bir hayır var gerçekten...
o içimde buruk bir şekilde kaldı...ama o istemedi...bana kıydı öncesinde seven adam...
ben sana söyleyim nazar size nazar degmiş..nazar deveyi kazana insanı mezara sokar diyor Peygamberimiz...
Hayatına ve kendine dön..ben çok seyahata ettim tek basıma,agladım gittiğim heryerde...
dua edecegim...dediğin gibi kaldırabaileceğiz ki Rabbimiz verdi bu derdi bize..

Bu durumu ben hep nazar değdi dedim...başka sebebi yok ...
bende peşisandım..çok agladım,işte agladım,evde yolda her yerde... o acıyı çok iyi bilirim arkadasım...ama o acı beni Rabbime yaklaştırdı...Yani her şerde bir hayır var gerçekten...
o içimde buruk bir şekilde kaldı...ama o istemedi...bana kıydı öncesinde seven adam...
ben sana söyleyim nazar size nazar degmiş..nazar deveyi kazana insanı mezara sokar diyor Peygamberimiz...
Hayatına ve kendine dön..ben çok seyahata ettim tek basıma,agladım gittiğim heryerde...
dua edecegim...dediğin gibi kaldırabaileceğiz ki Rabbimiz verdi bu derdi bize..
Beni de rabbime yakınlaştırdı gerçekten. Bu şerdeki tek hayır o diye düşünüyorum. Belki dersimi tam almamışımdır o yüzden rabbim hala isteğimi vermiyordur diye düşünüyorum. Onunla barışmak için dua etmesem bile Allahıma yalvarıyorum bana dua ettirmeyi ibadeti unutturma diye. Bu aralar biraz aksattım ama asla bırakmayacağım. Nazara ben de çok inanıyorum ve nazar olduğuna da kesinlikle inanıyorum ama ne çıkmaz ne bitmez nazarmış. Nasıl kurtulacağım bu nazardan hiç bilmiyorum :( siz seyahat etmişsiniz benim işim seyahat etmek o yüzden bana değişiklik değil ızdırap gibi geliyor. Hiç bir yere gitmek istemiyorum :(((

Nasılsın cnm? Acın birazcık daha hafifledi mi? Zamanla tamamen geçicek çünkü. Hüzünlü bir anı olarak geçmişinde kalacak. Benim geçmişinde çok aşık olduğu bir adamla evlenemeyip, başka birilerine aşık olan ve mutlu olan başka arkadaşlarım var. İnşaAllah sen de ilerde ruh eşini bulacaksın...

Onu kaybetmeyi göze al arama sorma ilgilenme baktın gelmedi mi demekki gidecegi varmış senin için hayırlısı buymus eğer tıpiş tipis geliyorsa kendinin değerli olduğunu ona göster ona bedel odet vaz geçilmez olursun.

Evlenmekten geçtim artık konusu bile açılmıyor zaten ama herşey süper giderken bi anda bambaşka bir adam oldu. Ben kendimi çekince o da çekiyor ve konuşmamaya başlıyoruz. Dün akşamki konuşmadan sonra bugün msjlarıma bile cevap vermedi. Ayrılsam aklı başına gelir mi emin olamıyorum. Kaybetmek de istemiyorum çünkü bu davranışı olmasa geri kalan yönleri çok iyi.
İşleri bozulmuş ve maddi sorunlar yaşıyor diyorsun. Belki bu sorunların üstüne evliliği şu an kaldıramam diyordur. Ailesinden yardım almak zoruna gidiyor olabilir. Bence tamamen maddi sıkıntıdan böyle davranıyor gibi geliyor. Aynı sıkıntıyı ablamla eniştemde yaşamıştı. Şimdi evliler. Biraz zaman ver bence madem insan olarak beğeniyorsun üstüne gitme inşallah herşey yoluna girer. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah mutlu bir yuvanız olur :)

Ku
İşleri bozulmuş ve maddi sorunlar yaşıyor diyorsun. Belki bu sorunların üstüne evliliği şu an kaldıramam diyordur. Ailesinden yardım almak zoruna gidiyor olabilir. Bence tamamen maddi sıkıntıdan böyle davranıyor gibi geliyor. Aynı sıkıntıyı ablamla eniştemde yaşamıştı. Şimdi evliler. Biraz zaman ver bence madem insan olarak beğeniyorsun üstüne gitme inşallah herşey yoluna girer. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah mutlu bir yuvanız olur :)
Kusura bakma ya son yazdıklarını okumamışım çok üzüldüm. Rabbim inşallah karşına hayırlı bir eş çıkarır çok mutlu olursun.

Evlenmekten geçtim artık konusu bile açılmıyor zaten ama herşey süper giderken bi anda bambaşka bir adam oldu. Ben kendimi çekince o da çekiyor ve konuşmamaya başlıyoruz. Dün akşamki konuşmadan sonra bugün msjlarıma bile cevap vermedi. Ayrılsam aklı başına gelir mi emin olamıyorum. Kaybetmek de istemiyorum çünkü bu davranışı olmasa geri kalan yönleri çok iyi.
Geriye neyi kalmis tatlim ben nisanlilik boyunca cok cektim esim cok kiskancti dusunun perdeyi bile acamiyodum ama suan gayet iyyiz binlerce sukur yanliz seninki gibi bi ilgisizligini hic gormedim tam tersi daha cok ustume dusmustu olursada yirtarim valla soyle kendine ceki duzn versn bazen erkekler evlilikten korkuyo esimde ole solemisti ki hakliydi suan disari cikamiyo adam

gerçekten seven insan bole yapmaz ya sevdiğine sahip olmak için onunla bir yastıga bas koymak için çabalar normal flort etseniz neyse ama bişeyin adını koymuşsunuz nişanlısınız buda evlilik için net bi adım göstergesidir ama suan evlilik konusu rafa kaldırılmış tam tersi hevesle düğününüz hakkında planlar yapıyo olmalıydınız. bitiren sen ol mu istiyor anlamadım yani ben saglıklı bir ilişki göremedim tartışmalar olur başka seylerde olr kavgada edersin o ayrı ama ayrılık lafını seven insan kolay kolay kullanmaz soğudu mu ne yani böle arada kalmak kötü bişeyleri netleştirsin :110:

Back
X