kızlar artık o kadar doldum ki anlatıp rahatlamak istedim. biz nişanlıyız 3 ay sonra düğünümüz var. Ama nişanlımın ailesi beni bir türlü kabullenemediler.kızım diye sevemediler.Nişanlılık sürecindede hep uzak durdular hiç bir adetten gelenekten habersiz gibi davranıp çirkeflik yaptılar.. nişan oldu bitti kayınpederim kayınvalidemin o dönemde beni istemediğini söyledi.. ben hiç kimseye bir saygısızlık yapmam çokta sevmem bu doğru.beni hiç aramış sormuş insan değiller. hep aranmayı bekliyorlar.
herşeyi nişanlıp alıp yapıyor ailesi beş kuruş destek olmuyor. Birde arkadan işi bozmaya çalışıyorlar.. nişanlım her ne kadar ben kimseyi dinlemiyorum desede etkiliyorlar. evimin badanasına boyasını bile yapmak için ailesiyle konuşmasını bekliyoruz. ben ne yapıcam yada ne yapmalıyım artık bilmiyorum. evlenmekten vazgeçesim var yemin ederim.
herşeyi nişanlıp alıp yapıyor ailesi beş kuruş destek olmuyor. Birde arkadan işi bozmaya çalışıyorlar.. nişanlım her ne kadar ben kimseyi dinlemiyorum desede etkiliyorlar. evimin badanasına boyasını bile yapmak için ailesiyle konuşmasını bekliyoruz. ben ne yapıcam yada ne yapmalıyım artık bilmiyorum. evlenmekten vazgeçesim var yemin ederim.