kizlar dogru yere mi actim bilmiyorum ama..
Nisanlimla ilk aylarimizda hep ailesini sevmedigini yasadiklari sorunlari falan anlatiyordu.. Yaza dugunumuz var ve zaman gectikce annesinin aslinda cok iyi biri oldugunu bize cok yardimci olacagini falan soylemeye basladi.. Benim korkum evlendikten sonra annecim diyen tiplerden mi olacagi konusu.. Birde kuzeninin universite masraflarini her ay bizim odememizi istemis halasi buda kabul etmis.. Bu durumlara tepki gostermelimiyim ne yapmam gerekir cok tecrubesizim ve yardim alabilecegim kimse yok.. Fikirlerinizi yazarsaniz cok mutlu olurum inanin napicagimi bilmiyorum... :-(
Bu arada ailesi beni istemiyor ama inatla onlara karsi duruyor... Annesi icin bi istiyo bi istemiyo diyo nasil sey anlamadim ben. Nikaha kadar karsilastirmak istemiyo bizi.. Boyle sey olur mu kizlar nikah gunu mu tanisicam ailesiyle.. Ailesi beni tanimadan bana karsi tavirli nisanlima koylu kapali bi kiz istiyolarmis da ondan beni istemiyolarmis.. Defalarca tartistik bunu ama bi sonuc yok.. Nasil davranmam gerek tacrubeli ablalarim yardimci olun nolur.. 22 yasindayim daha benimde ailem yanimda degil her yaptigima karsi tepkililer.. Annem her yaptigimi bozmaya calisiyo iyi yada kotu ona da danisamiyorum bu konuyu..
Nisanliniz sizin isinize para yatirdigi icin sizin isinizin gelirini de kendininmis gibi dusunuyor ya da parayi size verdigi icin ailesi bizim durumumuza bak senin yaptigina bak, kiza yedirdin parayi gibilerinden doldurmus olabilir mi? Nisanliniz da bu vicdan azabiyla size yaptiklarinin kat kat fazlasini ailesine yapmak istiyor olabilir. Bana normal gelmedi. Hos degil. Oncelikle siz bi seylerin sahibi olun, sonra dusunursunuz gerisini. Halayla beraber yuzukler takilmis, sanirim halaya da kendini mahcup hissettiginden cocugunun masrafini kabul etmis ama anne- baba gibi her masrafini karsilamak fikri de tuhaf bence. Her iki ailenin de istememesi cok problemli bir iliskiye davetiye cikartabilir. Aileniz eger, kaba tabirle kizimizi ailesi ortada yokken, yoldan bulmus gibi iki dakikada yuzuk taktilar diye dusunup istemiyorlarsa haklilar bence.
Öncelikle nikaha kadar aile icine girmemen cok tuhaf nikahtan sonra yasayacaklarini mi perdeliyorlar? Evlenince tanisinca her şey değişecek mi? Neyle karsilacagini bilmeden nasil evleneceksin?
Ayrica aileleriniz neden evliliginize bu kadar karsi?
Aynen para verdigi icin kendi geliri gibi ortak goruyo artik.. Isin garibi ailesi halasi falan cok zengin trilyonluk evlerde oturuyolar.. Nisanlim kendisi calisip kazanmis parayi ailesi karisamaz bu duruma. Ya iki ucu b.klu degnek cozemiyorum da yoruldum artik..benim ailem de senin neyin varmis gormeden istemiyolar nasil anlasicaksin boyle insanlarla bir omur napiyosun sen diyolar.. Bu iliskinin sonu yakinmis ben onu anladim.. Kimse yoktu konusup akil isteyecegim sizlere acildigim cok iyi oldu goz gore gore atese yuruyomusum.. Kendi kendime dusununce icinden cikamadim dogruyu yanlisinayirt edemedim... Cok sagolun cok tatlisiniz iyisiniz.. :-(
Benim ailem ayni sizlerin gorusunde oldugundan karsi.. Onun ailesi koylu kapali kiz istiyolar.. Ben cok acikmisim cok gorup gecirmisim bilgiliymisim onun basini yakarmisim ondan istemiyolarmis.. Bulgaristan gocmeniyim ben bulgaristana akrabalarima gidiyorum bazen.. Dort dil biliyorum isimde hayatimda genel olarak basariliyim. Kendimi kullandirmayacagimi dusunduklerinden istemiyo olabilirler bende net bisi bilmiyorum.
Bu arada ailesi beni istemiyor ama inatla onlara karsi duruyor... Annesi icin bi istiyo bi istemiyo diyo nasil sey anlamadim ben. Nikaha kadar karsilastirmak istemiyo bizi.. Boyle sey olur mu kizlar nikah gunu mu tanisicam ailesiyle.. Ailesi beni tanimadan bana karsi tavirli nisanlima koylu kapali bi kiz istiyolarmis da ondan beni istemiyolarmis...
Ailesini silmesin tabii ki.. Bunu bende istemem.. Ama iki gun once nefrt ettigi ailesi simdi cani cigeri oldu ben esnafim annesini yanima koymaya calisiyo evlendikten sonra.. Kardesine araba alicakmisiz annesine ev alicakmisiz falan filan.. Daha bizim evimiz yok bu konulara giriyo. Olmaz diyince beni kotu bilecek diye korkuyorum. Once bize sonra onlara yapariz diyo. Ben hayatim boyunca onun ailesi icin calisamam ki.. Uygun bi dille konusmam laizm ama beceremiyorum
Ailesinin icine beni sokmak istemiyo uzulmiyim diye.. Sadece annemle gorus diyo ama bi yandan da kardesine bakmak ev araba meseleleri canimi sikiyo. Evliligi biraz erteleyip onunlada duzgunce bi konusma yapacagim sanirim.. Evlendikten sonra calismiycam diycem bi sure oyle bilsin bakalim nolucak.. Bu sorunlar yokken o kadar iyidik ki kiyamiyorum bi ands bitirmeye.. Oda zor zamanlar geciriyo bu ara.. Bi cikmaza girdim ama bakalim
kizlar dogru yere mi actim bilmiyorum ama..
Nisanlimla ilk aylarimizda hep ailesini sevmedigini yasadiklari sorunlari falan anlatiyordu.. Yaza dugunumuz var ve zaman gectikce annesinin aslinda cok iyi biri oldugunu bize cok yardimci olacagini falan soylemeye basladi.. Benim korkum evlendikten sonra annecim diyen tiplerden mi olacagi konusu.. Birde kuzeninin universite masraflarini her ay bizim odememizi istemis halasi buda kabul etmis.. Bu durumlara tepki gostermelimiyim ne yapmam gerekir cok tecrubesizim ve yardim alabilecegim kimse yok.. Fikirlerinizi yazarsaniz cok mutlu olurum inanin napicagimi bilmiyorum... :-(
Bu arada ailesi beni istemiyor ama inatla onlara karsi duruyor... Annesi icin bi istiyo bi istemiyo diyo nasil sey anlamadim ben. Nikaha kadar karsilastirmak istemiyo bizi.. Boyle sey olur mu kizlar nikah gunu mu tanisicam ailesiyle.. Ailesi beni tanimadan bana karsi tavirli nisanlima koylu kapali bi kiz istiyolarmis da ondan beni istemiyolarmis.. Defalarca tartistik bunu ama bi sonuc yok.. Nasil davranmam gerek tacrubeli ablalarim yardimci olun nolur.. 22 yasindayim daha benimde ailem yanimda degil her yaptigima karsi tepkililer.. Annem her yaptigimi bozmaya calisiyo iyi yada kotu ona da danisamiyorum bu konuyu..
Ailesinin icine beni sokmak istemiyo uzulmiyim diye.. Sadece annemle gorus diyo ama bi yandan da kardesine bakmak ev araba meseleleri canimi sikiyo. Evliligi biraz erteleyip onunlada duzgunce bi konusma yapacagim sanirim.. Evlendikten sonra calismiycam diycem bi sure oyle bilsin bakalim nolucak.. Bu sorunlar yokken o kadar iyidik ki kiyamiyorum bi ands bitirmeye.. Oda zor zamanlar geciriyo bu ara.. Bi cikmaza girdim ama bakalim
Bu arada kimse için aileni üzme..
Değmezmiş..
Onlar için beş kuruş etmez ailesi evlenince ne kıymetli oluyor görsen dudağın uçuklar..
Bunu 2 yıla yakın evli biri olarak yazıyorum..
3 yıl evvel aşk da aşk ama diye gezerdim, salakmışım yahu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?