• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ve Ailesi

Herkes TDK olmuş :1:
Tamam site kurallarında yer alsa da almasa da uymak lazım
Güzel dilimizi güzel kullanmak lazım ama
Hiç bir şey anlaşılmıyor da değil
Bir kişi eleştirmiş sonra almış başını gitmiş, konudan çok imlaya yorum yapılmış

Canım bence pes etme derim. Aileler yüzünden birbirinize girmeyin. Yengesinin yüzünü güldürme ara sor barışmaya çalış. Seviyorsan ona değer veriyorsan gereksiz insalar yüzünden vazgeçme sevginden.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sorun şu ki sevdiğiniz adam o gereksiz insanların gereksiz olduğunu düşünmüyor..
Sıkıntı orda başlıyor..

Konu sahibi evlenirsen hayat boyu uğraşırsın.
Geçmişte kaldı, kapat, bitti, gitti.
Iyyy çok duydum bu lafları.
Çekiliyor mu diye sor. Vallahii çekilmiyor:ssz:

Merhabalar bence ailesi sorunsa ki çözüleceğe benzemiyor yol yakınken dönün. Sonra çok sıkıntı çekersiniz. Bi de üstüne sizi korumadığı gibi azarlıyor. Hiç düşünmeyin derim. Normalde böyle keskin yorumlar yapmam ama ben de yaşıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zaten alttan alsa tatlı dil ile yaklaşsaydı anlardım. Seven insan her türlü anlar, sonuçta ailesini değiştiremez hiç kimse ama en azından idare edebilir. Ben çok farklı bi yerdeym onlar çok farklı bi yerde nişanlım için, anlayışsız değilım yalnız anlatmasi gerek anlatmıyor. 2kere ayni şeyi konuşmak için ne yazık ki sabri olmayan biri, bende ne yazık ki yıprandım. Sevmek çok zor.

Son düzenleme:
zaten alttan alsa tatlı dil ile yaklaşsaydı anlardım seven insan her türlü anlar sonuçta ailesini değiştiremez ama en azından idare edebilir ben çok farklı bi yerdeym onlar çok farklı bi yerde anlayışsız değilım yalnız anlatmasi gerek 2kere ayni şeyi konuşacak ne yazık ki sabri yok

kaç yaşındasınız
ve nişanlınız sizi hiç aramadı değil mi
peki ailenize durum anlattınız mı

Anlattım biz senin arkandayız sen en doğru kararı verirsin diyor ailem. Yalnız dönme kararından arama diyorlar. Yani beni gerçekten ikna etmesi gerekiyor ben adım atmam su noktadan sonra, sabır çok zor beklemek de. Ama evet aramadı.Su an zaten uzaktayım belki gelmemi bekliyor.

Son düzenleme:
Valla cnm o nasil bi yengeymis oyle o tipler yuva yikar vavlla nisanlim tavrini koymaliydi nasil iliskiler bunlar anlamyorum yani bi kadin esinin kardesine nasil bel alti saka yapiyor aklim almiyor . suc nisanlinda sen bence gayet uyumlu bi insansin baksana az once harf hatan yuzunden seni elestiren bi insana bile haklisiniz yazmisin seninle bnce kiymetini bil bu konuda sen haklisin

Sonucta ortada verilmiş bi emek var. Keşke hemen bitti demeseydin. Suan gurur yapıyor olabilir. Kendini onun yerine koy. Ne yapmasini isterdin bu durumda ? Oyle yap

Hala imla hatası ve düzeltmesi yapıyor, edebiyat sayfasına mi yazmışım yanlışlıkla? bilemedim.

Son düzenleme:
Valla cnm o nasil bi yengeymis oyle o tipler yuva yikar vavlla nisanlim tavrini suc nisanlinda sen bence gayet uyumlu bi insansin baksana az once harf hatan yuzunden seni elestiren bi insana bile haklisiniz yazmisin seninle bnce kiymetini bil bu konuda sen haklisin

canim çok teşekkür ederim burda ki konulara bakiyorumda evet hemen hemen herkes nisanlısın arkasında ve o insanin gerçek yüzü nedir ne değildir söylüyor benim nisanlım gibi davranmıyor. Her şeyi geçtim ailesine anlatmak için beni sürekli tehdit etmesi ve anlatmasi çok koydu bana. Ailesi de kendi gibi düşünüyor demek ki ya guveni tam.

Back
X