- Konu Sahibi kupa_kizi_
Belli ki ilişkileri vıcık vıcık... Samimiyet adı altında laçkalaşma...![]()
evet kesinlikle olay bu başka bi şey değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli ki ilişkileri vıcık vıcık... Samimiyet adı altında laçkalaşma...![]()
üniversitede okuyosun
hocalarına söyle agbi değil abi ,bunuda öğretsinler sana
dahi anlamındaki de ayrı yazılır :)
Ne ilginç insanlar var, yapış yapış ilişkiler. Kuzum daha küçükmüşsün de. Nişanlının da olgunlaşması lazım biraz. Akışına bırakmakta fayda var diye düşünüyorum. Birbirinizi kırmadan, üzmeden konuşacak hale gelmeden iletişime geçmeyin. Biraz sakinleyin bakalım, herkes kendini dinlesin bir süreliğine. Daha sonra karar verirsiniz birlikte. Bu süreç biraz zorlu, sabırlı ve sakin olmayı becerebilmek gerekiyor. Olmazsa da bakarsın yoluna. Dünyanın sonu değil sonuçta.Universite okuyorum nişanlım ve ailesinin iknasi ile 2senedir görüştugum insanla geçtiğimiz yaz nisanlandım benden 3yaş büyüktü. Baştan beri problemler yaşıyoruz onun ailesi ile ilgili aileye girdigimden beri abisinin eşi yani yengesi nişanlım ile yaşıt ve sürekli olarak beni ve onu kıskandı nisanlıma sürekli mesajlar yakışıklı kaynım demeler bel altı espiri trip ve el sakasi beraber dışarı cikgmzda sürekli telefon ile rahatsız etmeler en son nişanlım yapma demiş ama dinleniyormus tabi nişanlım bana olsun yapsın diyor yapma dedigidigini dile getirmiyor en son yengesi yorum yazms bende cevap yazdm kaldırdm yazdıgımız yorumlari dursun istemedim şikayet etmiş eşi ve nisanlima beni eşi ise o kim ki demiş numaramı silmiş acmadilar telefonumu. aradan zaman geçti yine onlardaym konuşmak istedi bana sen kaynım ile arama girdin dedi.Abisinin benim hakkımdaki soyledklerini anlattı. Her şeyi yutmaya alistim kiziyorsun yutuyorsun çünkü benim adimi takıntılıya cikardi nişanlım ben takmışım onlara 1ay kadar sonra görüştugumzde olanları anlattım ama abin ile aran açılmasın sakin senden bir beklentim zaten yok sadece o kadar üzüldüm ki dedim Ertesi gün bana bir şikayette bulundu ailemdeki bir kişi ile ilgili nişanlım. bende dedim ki bak abine numaramı silmiş o ne ki dedim demem ile bana bağırmaya başladı bir kere anlattın 2.kez neden dile getiriyorsun diye. sonra pisman da oldu baristik. aradan zaman geçti özel bir gece de agbisine mesaj atmamı istedi bende beni sevmiyor ki atmak istemiyorum dedim sebebini söyledim sınavım vardi uzatmayalm lütfen dedim neden tekrar bunları dile getiriyorsun diye akşama burnumdan getirdi herkes her şeyi yapar ama o geçmişmis benim unutmam gerekiyormus hepsini tatlı dil yok sadece tehdit etti beni ailesine anlattı ilk defa anlatısi değil uyarmstm onu beraber çözelim ikimiz sorunlarımızı diye ama yine anlatcam dedi kendisi ikna edemeynce beni böyle ortaya atıyor. danışmak akıl almak için anlatsa oğlum yapma etme deseler ben kızmam ona bile lakin amaç o bile değil bende anneme anlatmak durumunda kaldim annemde ağır konuşmus onun ailesi de benimle öyle çok ağır geldi banada ve ben bitti yazdm nişanlıma sil beni. her şey böylece kaldı 3gündür görüşmuyorz silmiş her yerden resimlermi ne yapmalıyım nasil başa cikmali nasil unutmaliyım bunları okulu mu bitirmeme az kaldı sonrada evlencektik kaldıramıyorum ne onsuzlugu ne onunla olanları ne yapcam bilmiyorum..
bende bunu anlamıyorum, insanlar burada dertlerini anlatıyor bir kesimde imlaya takılıyor, bende belirtmeden edemeyeceğim, üni de hocalar imla kuralları öğretmiyor, yüksek lisans yapan birisi olarak söylüyorum.... aaaa hocalarım bana da öğretmemiş abiiiii, apppplaaa :)
silinsin su konu lütfen sorunumun üstune sorun oldu
Universite okuyorum nişanlım ve ailesinin iknasi ile 2senedir görüştugum insanla geçtiğimiz yaz nisanlandım benden 3yaş büyüktü. Baştan beri problemler yaşıyoruz onun ailesi ile ilgili aileye girdigimden beri abisinin eşi yani yengesi nişanlım ile yaşıt ve sürekli olarak beni ve onu kıskandı nisanlıma sürekli mesajlar yakışıklı kaynım demeler bel altı espiri trip ve el sakasi beraber dışarı cikgmzda sürekli telefon ile rahatsız etmeler en son nişanlım yapma demiş ama dinleniyormus tabi nişanlım bana olsun yapsın diyor yapma dedigidigini dile getirmiyor en son yengesi yorum yazms bende cevap yazdm kaldırdm yazdıgımız yorumlari dursun istemedim şikayet etmiş eşi ve nisanlima beni eşi ise o kim ki demiş numaramı silmiş acmadilar telefonumu. aradan zaman geçti yine onlardaym konuşmak istedi bana sen kaynım ile arama girdin dedi.Abisinin benim hakkımdaki soyledklerini anlattı. Her şeyi yutmaya alistim kiziyorsun yutuyorsun çünkü benim adimi takıntılıya cikardi nişanlım ben takmışım onlara 1ay kadar sonra görüştugumzde olanları anlattım ama abin ile aran açılmasın sakin senden bir beklentim zaten yok sadece o kadar üzüldüm ki dedim Ertesi gün bana bir şikayette bulundu ailemdeki bir kişi ile ilgili nişanlım. bende dedim ki bak abine numaramı silmiş o ne ki dedim demem ile bana bağırmaya başladı bir kere anlattın 2.kez neden dile getiriyorsun diye. sonra pisman da oldu baristik. aradan zaman geçti özel bir gece de agbisine mesaj atmamı istedi bende beni sevmiyor ki atmak istemiyorum dedim sebebini söyledim sınavım vardi uzatmayalm lütfen dedim neden tekrar bunları dile getiriyorsun diye akşama burnumdan getirdi herkes her şeyi yapar ama o geçmişmis benim unutmam gerekiyormus hepsini tatlı dil yok sadece tehdit etti beni ailesine anlattı ilk defa anlatısi değil uyarmstm onu beraber çözelim ikimiz sorunlarımızı diye ama yine anlatcam dedi kendisi ikna edemeynce beni böyle ortaya atıyor. danışmak akıl almak için anlatsa oğlum yapma etme deseler ben kızmam ona bile lakin amaç o bile değil bende anneme anlatmak durumunda kaldim annemde ağır konuşmus onun ailesi de benimle öyle çok ağır geldi banada ve ben bitti yazdm nişanlıma sil beni. her şey böylece kaldı 3gündür görüşmuyorz silmiş her yerden resimlermi ne yapmalıyım nasil başa cikmali nasil unutmaliyım bunları okulu mu bitirmeme az kaldı sonrada evlencektik kaldıramıyorum ne onsuzlugu ne onunla olanları ne yapcam bilmiyorum..
Cümleye büyük harfle başlanır.üniversitede okuyosun
hocalarına söyle agbi değil abi ,bunuda öğretsinler sana
lütfen adminden 5 saat dolmadi henüz konumu tamamen kaldırmasıni rica ediyorum
Cümleye büyük harfle başlanır.
hocalarına söyle ağbi.... devrik cümle kullanılmaz.Özne ve yüklem bellidir.
AĞBİ değil AĞABEY olarak yazılır.(Bunuda) da ayrı yazılır.Öğretsinler sana....Özne sona konmaz.
Bunları da siz öğrenmiş olun.
Bilmişlik yapmaya çalışırken bilememişliğini göstermek bu olsa gerek,
Gereken cevabı vermişsiniz...