• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ve Ailesi

Universite okuyorum nişanlım ve ailesinin iknasi ile 2senedir görüştugum insanla geçtiğimiz yaz nisanlandım benden 3yaş büyüktü. Baştan beri problemler yaşıyoruz onun ailesi ile ilgili aileye girdigimden beri abisinin eşi yani yengesi nişanlım ile yaşıt ve sürekli olarak beni ve onu kıskandı nisanlıma sürekli mesajlar yakışıklı kaynım demeler bel altı espiri trip ve el sakasi beraber dışarı cikgmzda sürekli telefon ile rahatsız etmeler en son nişanlım yapma demiş ama dinleniyormus tabi nişanlım bana olsun yapsın diyor yapma dedigidigini dile getirmiyor en son yengesi yorum yazms bende cevap yazdm kaldırdm yazdıgımız yorumlari dursun istemedim şikayet etmiş eşi ve nisanlima beni eşi ise o kim ki demiş numaramı silmiş acmadilar telefonumu. aradan zaman geçti yine onlardaym konuşmak istedi bana sen kaynım ile arama girdin dedi.Abisinin benim hakkımdaki soyledklerini anlattı. Her şeyi yutmaya alistim kiziyorsun yutuyorsun çünkü benim adimi takıntılıya cikardi nişanlım ben takmışım onlara 1ay kadar sonra görüştugumzde olanları anlattım ama abin ile aran açılmasın sakin senden bir beklentim zaten yok sadece o kadar üzüldüm ki dedim Ertesi gün bana bir şikayette bulundu ailemdeki bir kişi ile ilgili nişanlım. bende dedim ki bak abine numaramı silmiş o ne ki dedim demem ile bana bağırmaya başladı bir kere anlattın 2.kez neden dile getiriyorsun diye. sonra pisman da oldu baristik. aradan zaman geçti özel bir gece de agbisine mesaj atmamı istedi bende beni sevmiyor ki atmak istemiyorum dedim sebebini söyledim sınavım vardi uzatmayalm lütfen dedim neden tekrar bunları dile getiriyorsun diye akşama burnumdan getirdi herkes her şeyi yapar ama o geçmişmis benim unutmam gerekiyormus hepsini tatlı dil yok sadece tehdit etti beni ailesine anlattı ilk defa anlatısi değil uyarmstm onu beraber çözelim ikimiz sorunlarımızı diye ama yine anlatcam dedi kendisi ikna edemeynce beni böyle ortaya atıyor. danışmak akıl almak için anlatsa oğlum yapma etme deseler ben kızmam ona bile lakin amaç o bile değil bende anneme anlatmak durumunda kaldim annemde ağır konuşmus onun ailesi de benimle öyle çok ağır geldi banada ve ben bitti yazdm nişanlıma sil beni. her şey böylece kaldı 3gündür görüşmuyorz silmiş her yerden resimlermi ne yapmalıyım nasil başa cikmali nasil unutmaliyım bunları okulu mu bitirmeme az kaldı sonrada evlencektik kaldıramıyorum ne onsuzlugu ne onunla olanları ne yapcam bilmiyorum..
Ne ilginç insanlar var, yapış yapış ilişkiler. Kuzum daha küçükmüşsün de. Nişanlının da olgunlaşması lazım biraz. Akışına bırakmakta fayda var diye düşünüyorum. Birbirinizi kırmadan, üzmeden konuşacak hale gelmeden iletişime geçmeyin. Biraz sakinleyin bakalım, herkes kendini dinlesin bir süreliğine. Daha sonra karar verirsiniz birlikte. Bu süreç biraz zorlu, sabırlı ve sakin olmayı becerebilmek gerekiyor. Olmazsa da bakarsın yoluna. Dünyanın sonu değil sonuçta.

yanlis anlasilmak istemiyorum hatta adminin konuyu silmesini çok rica ediyorum 5 saat olmadan çünkü başka yere çekilsin istemiyorum olanı yazdm ben

bende bunu anlamıyorum, insanlar burada dertlerini anlatıyor bir kesimde imlaya takılıyor, bende belirtmeden edemeyeceğim, üni de hocalar imla kuralları öğretmiyor, yüksek lisans yapan birisi olarak söylüyorum.... aaaa hocalarım bana da öğretmemiş abiiiii, apppplaaa :)

Mesele insanlara imla kuralı öğretmek değil. Hepimiz aceleyle yazarken ara sıra yanlışlar yapıyoruz, buna da kimsenin takılacağını sanmıyorum. Ama arada iki nokta bikaç virgül kullanmak, konu değişince yeni bir paragrafa başlamak bu kadar zor olmamalı. Hele ki harfleri yutanlara diyecek hiç bişey bulamıyorum. Yapyrm yazmaktansa yapıyom yazsa daha anlaşılır olacak ve inan kimse takmayacak. Arkadaşın yazdıklarını doğru anlayabilmek için yorumları okudum.

Bu arada bunları yükseklisans mezunu ve tezinde noktalamadan sonra boşluk bırakmadığı için bilmemkaç yüz sayfayı tekrar elden geçirmek zorunda kalmış biri olarak yazıyorum. Her hoca bir değil yani.

tebrikler kendinizi kanıtladınız benim bunu yapmak gibi bir çabam yok insanların sorunu varken imlaya bakanları ilk defa gördüm ha okuyamiyor musun okuma yazma yorum çok basit değil mi yorma kendini..

Yorum kaldırma mevzusunu anlamadım ama sanırım sen müdahale etmişsin.
Hatan bu olmuş,duruma sen birebir müdahale etmeyecektin.Sorununu nişanlınla halledecektin.
Şimdi böyle olunca,abisi de eşine iftira atmışsın gibi algılamış.
Biraz fazla acele etmişsin,keşke zamanla sınır çizebilseydin.

ayyy canım yaaa sen bu ailenin içinde çok masum kalmışssın gibi geldi..Ki nişanlının sana olayları farklı yansıtması işte sana sorun değil deyip yengeni uyarması..neyi saklıyor ki senden..ne olursa olsun hep senin tarafında olmalı..abim yengem dememeli..he tabi ki abi önemli ama o seninle bir ömür aynı evde olacak senn en azından bir tık üstte olman lazım..ve üzgünüm bana bu tabloda pek de bir tık üstte gelmedin..aksine den tutuluyorsun..ve sana onlar için tepki koyuluyor..hakkınd hayırlısı olsun ama nişanlın seni hak etmiyor bu tabloda...

Universite okuyorum nişanlım ve ailesinin iknasi ile 2senedir görüştugum insanla geçtiğimiz yaz nisanlandım benden 3yaş büyüktü. Baştan beri problemler yaşıyoruz onun ailesi ile ilgili aileye girdigimden beri abisinin eşi yani yengesi nişanlım ile yaşıt ve sürekli olarak beni ve onu kıskandı nisanlıma sürekli mesajlar yakışıklı kaynım demeler bel altı espiri trip ve el sakasi beraber dışarı cikgmzda sürekli telefon ile rahatsız etmeler en son nişanlım yapma demiş ama dinleniyormus tabi nişanlım bana olsun yapsın diyor yapma dedigidigini dile getirmiyor en son yengesi yorum yazms bende cevap yazdm kaldırdm yazdıgımız yorumlari dursun istemedim şikayet etmiş eşi ve nisanlima beni eşi ise o kim ki demiş numaramı silmiş acmadilar telefonumu. aradan zaman geçti yine onlardaym konuşmak istedi bana sen kaynım ile arama girdin dedi.Abisinin benim hakkımdaki soyledklerini anlattı. Her şeyi yutmaya alistim kiziyorsun yutuyorsun çünkü benim adimi takıntılıya cikardi nişanlım ben takmışım onlara 1ay kadar sonra görüştugumzde olanları anlattım ama abin ile aran açılmasın sakin senden bir beklentim zaten yok sadece o kadar üzüldüm ki dedim Ertesi gün bana bir şikayette bulundu ailemdeki bir kişi ile ilgili nişanlım. bende dedim ki bak abine numaramı silmiş o ne ki dedim demem ile bana bağırmaya başladı bir kere anlattın 2.kez neden dile getiriyorsun diye. sonra pisman da oldu baristik. aradan zaman geçti özel bir gece de agbisine mesaj atmamı istedi bende beni sevmiyor ki atmak istemiyorum dedim sebebini söyledim sınavım vardi uzatmayalm lütfen dedim neden tekrar bunları dile getiriyorsun diye akşama burnumdan getirdi herkes her şeyi yapar ama o geçmişmis benim unutmam gerekiyormus hepsini tatlı dil yok sadece tehdit etti beni ailesine anlattı ilk defa anlatısi değil uyarmstm onu beraber çözelim ikimiz sorunlarımızı diye ama yine anlatcam dedi kendisi ikna edemeynce beni böyle ortaya atıyor. danışmak akıl almak için anlatsa oğlum yapma etme deseler ben kızmam ona bile lakin amaç o bile değil bende anneme anlatmak durumunda kaldim annemde ağır konuşmus onun ailesi de benimle öyle çok ağır geldi banada ve ben bitti yazdm nişanlıma sil beni. her şey böylece kaldı 3gündür görüşmuyorz silmiş her yerden resimlermi ne yapmalıyım nasil başa cikmali nasil unutmaliyım bunları okulu mu bitirmeme az kaldı sonrada evlencektik kaldıramıyorum ne onsuzlugu ne onunla olanları ne yapcam bilmiyorum..

Bence nişanlının büyümesi lazım.Evlenecek olgunlukta değil.Senin de acele etmemen lazım.Çokta takmamak lazım yengeyi,kaynı şunu bunu.Bu insanlarla içli dışlı olmak mecburiyetindede değilsin.

üniversitede okuyosun
hocalarına söyle agbi değil abi ,bunuda öğretsinler sana
Cümleye büyük harfle başlanır.
hocalarına söyle ağbi.... devrik cümle kullanılmaz.Özne ve yüklem bellidir.
AĞBİ değil AĞABEY olarak yazılır.(Bunuda) da ayrı yazılır.Öğretsinler sana....Özne sona konmaz.
Bunları da siz öğrenmiş olun.

Cümleye büyük harfle başlanır.
hocalarına söyle ağbi.... devrik cümle kullanılmaz.Özne ve yüklem bellidir.
AĞBİ değil AĞABEY olarak yazılır.(Bunuda) da ayrı yazılır.Öğretsinler sana....Özne sona konmaz.
Bunları da siz öğrenmiş olun.

Bilmişlik yapmaya çalışırken bilememişliğini göstermek bu olsa gerek, :37:
Gereken cevabı vermişsiniz...

Bilmişlik yapmaya çalışırken bilememişliğini göstermek bu olsa gerek, :37:
Gereken cevabı vermişsiniz...

Normalde başkasının yorumuna takılmam,kolay kolay alıntılamam,bana alıntı yapılmadıysa.Herkes kendi fikrini açıklar ama,arkadaş konuya cevap vermekten ziyade,hani dese ki;"imlasız yazdın okumakta zorlanıyorum" normal karşılanır.Ama tencere dibin kara,senin ki benden kara olmuş.Hem kendisi cümlenin başından sona yanlış yazmış,hem de üslup çok çirkin.Sanki konu sahibi küçük çocuğu.Ben de dayanamadım ne yapayım.Madem o öğretmeye kalmış,ben de ona öğreteyim dedim.:34:

Evlilikte en önemli şey 3.kişileri karıştırmamaktır
Seninkinin şimdiden ağzında bakla ıslanmıyo çok aileci ve seninle olan herşeyi de karşı tarafa yetiştiriyo
Ayrılmakla en doğru şeyi yaparsın, lütfen kararından vazgeçme
Bu gördüklerin daha fragman çünkü

Back
X