Nişanlım ve ailesi.

LoveM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
640
791
103
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ,
Yine akıl almam gereken bir konu var.
Şu an nişanlıyım , 4 ay sonra da kısmetse evlenıyoruz. Aklıma takılan konu şu ki; nişanlımın ailesi bizden farklı bir şehirde yaşıyor. Bizim burada bir evimiz olacak , ailesinden kalan. Burada birde abisi var evli. Onlar da bize uzak bir semtte yaşıyorlar. Nişanlımın ailesi abisinin eşiyle anlaşamıyor , eskiden birlikte yaşamışlar eltim istediği için , çocuklarıma bakın bende çalışayım demiş, o sebeple. Sonra anlaşamamışlar ve ayrılmışlar. Nişanlımın ailesi kendi şehirlerine geri dönmüşler. Bizim birlikte yaşamak gibi bir durumumuz yok ancak eskiden ilerde benim olacak evde yaşamışlar , haliyle de evi benimsemişler. Evi bende cok sevdım satmak ıstemıyorum. Annesi son zamanlarda bu ogluma cok duskunum gelirim kalırım sizde ara sıra gibi şeyler söyluyor sureklı. Yaşlanınca bana bakarlar elbet , oğlumun evinde rahat etmek isterim gibi şeyler söylüyor. Ben tepki vermiyorum gel kal tabiki demiyorum hiç. Eltimi sevmedikleri için sürekli bana gelip kalmalarından korkuyorum.Sürekli beni çok sevdiklerini söylüyorlar. Aslında çok iyi insanlar özellikle nişanlımın babası. Ama ben evde sureklı misafir istemem yada beraber yaşamak. Nişanlıma konuyu açtıgımda ne diyeyim şimdi aileme , gelmeyin mi diyeyim diyor. Aslında haklı gıbı ama bılemıyorum. Son gunlerde cok kafamı kurcalıyor. Sizce ne yapmalıyım ? Şimdiden korkmam normal mi ?

Gercekten mi diyor yoksa oylesine laf mi yapiyor bilmem ama insanlar konusurken agzindan cikan lafa dikkat etse iyi olacak.
Aslinda bunu sen daha iyi anlayabilirsin konuşmalarina gore. Yada acikca konuşacaksin kv adayı ile.

Gercekten mi diyor yoksa oylesine laf mi yapiyor bilmem ama insanlar konusurken agzindan cikan lafa dikkat etse iyi olacak.
Aslinda bunu sen daha iyi anlayabilirsin konuşmalarina gore. Yada acikca konuşacaksin kv adayı ile.
İlk başta gelmem pek evlendıkten sonra dıyordu , şimdi böyle demeye başladı. Gerçek gibi geliyor bana. Emin olamayınca da acıkca konusulmuyor. Nişanlım bir kez neden şimdiden sureklı gelme kalma muhabbetı yapıyorsun kıza demişti annesıne , pek cevap vermemiş.

Onların önceki deneme lerinden ev ev üstüne olmayacağını anlamış olmaları gerekir

ayaklarına yer yapıyorlar ya 2 oğullarını da özledikçe gelecek sende kalacaklar biz bunları sana nişanlıyken söylemiştik diyecekler tabii demeye bilirlerde bu benim tahminim . Ama bence avantaj bütün gördüklerimde şu oldu şimdi 2 gelinin olduğu evlerde birine kendilerini sevdiremedikleri zaman diğer gelinin gönlünü hoş tutmaya çalışıyorlar ama başarırlar mı tartışma konusu . hem emin ol doğmamış çocuğa don biçmek çok zor şu hayatta bir çok şey spontane gelişiyor o yüzden oluruna bırak durumuna göre tavır koyarsın sen nişanlına ben misafir ve aynı evde kalma konusunda böyle düşünüyorum diyip fikrini söyle ilerde bir şey olursa ben evlenmeden demiştim dersin

ayaklarına yer yapıyorlar ya 2 oğullarını da özledikçe gelecek sende kalacaklar biz bunları sana nişanlıyken söylemiştik diyecekler tabii demeye bilirlerde bu benim tahminim . Ama bence avantaj bütün gördüklerimde şu oldu şimdi 2 gelinin olduğu evlerde birine kendilerini sevdiremedikleri zaman diğer gelinin gönlünü hoş tutmaya çalışıyorlar ama başarırlar mı tartışma konusu . hem emin ol doğmamış çocuğa don biçmek çok zor şu hayatta bir çok şey spontane gelişiyor o yüzden oluruna bırak durumuna göre tavır koyarsın sen nişanlına ben misafir ve aynı evde kalma konusunda böyle düşünüyorum diyip fikrini söyle ilerde bir şey olursa ben evlenmeden demiştim dersin
Bana da öyle geldi , diğerine gidip 1 gece zor kalıyorlar. Şimdi kotu davranmak ıstemıyorum da ama bana sureklı gelırlerse zoruma gıder.

Peki sizce nasıl insanlar? Yani eğer gerçekten iyi bi aileyse ve her hafta her hafta gelip kalmayacaklarsa cokta problem etmemelisin bence. He baktin işin rengi değişiyor o zaman başka. Ama şimdiden kendini doldurmamaya çalış.

Peki sizce nasıl insanlar? Yani eğer gerçekten iyi bi aileyse ve her hafta her hafta gelip kalmayacaklarsa cokta problem etmemelisin bence. He baktin işin rengi değişiyor o zaman başka. Ama şimdiden kendini doldurmamaya çalış.
Şu an cok ıyı ınsanlar aslında. Ama annesi biraz otoriter olma çabası içersinde cogu kayınvalide gibi. 14 saat uzaklıkta yaşıyorlar , her hafta gelmese de aylarca kalmasından korkuyorum.

Şu an cok ıyı ınsanlar aslında. Ama annesi biraz otoriter olma çabası içersinde cogu kayınvalide gibi. 14 saat uzaklıkta yaşıyorlar , her hafta gelmese de aylarca kalmasından korkuyorum.
Yani 14 saat mesafe yaşlı insanlar emin ol sık sık gelmezler. Hemen geri donmelik bi mesafede değil malum bi süre kalır giderler gibi. Ama dediğim gibi daha bunları dusunmen için erken bence. Iyi insanlarsa gelip kalmalarini bile istersin. Şahsen ben çok kırılıyodum neden gelip kalmıyolar diye. :halay:Bizde başka bir sehirdeyiz. Baktin olmuyor mesafeli olursun tavrını belli edersin. Şimdiden nisanlınada çok bahsetme. Hatta birçok meseleyi onlarla sen halletmeye çalış böylece hem nisanlının gözünde sana karşı önyargı olmaz hemde sorunların daha çabuk çözülür.

Gelmeyi kafaya koymus gibi.Eltinin durumuna dusebilirsin.Bastan bunlari konusman gerek bence.

Yani 14 saat mesafe yaşlı insanlar emin ol sık sık gelmezler. Hemen geri donmelik bi mesafede değil malum bi süre kalır giderler gibi. Ama dediğim gibi daha bunları dusunmen için erken bence. Iyi insanlarsa gelip kalmalarini bile istersin. Şahsen ben çok kırılıyodum neden gelip kalmıyolar diye. :halay:Bizde başka bir sehirdeyiz. Baktin olmuyor mesafeli olursun tavrını belli edersin. Şimdiden nisanlınada çok bahsetme. Hatta birçok meseleyi onlarla sen halletmeye çalış böylece hem nisanlının gözünde sana karşı önyargı olmaz hemde sorunların daha çabuk çözülür.
Bazen düşünüyorum , iyi niyetliler çok mu kötü düşünüyorum ben acaba diye ama. Evde misafir en tahammul edemediğim şey malesef.. Zaten onlar da kayınpederimin anne babasıyla birlikte yaşıyorlar orda , yaşlı bakıyorlar yani. Birde kızları var orada yaşayan , evli. Gelip sürekli burada vakit geçirmezler diye umuyorum. Eskiden kayınvalidem nişanlım yalnız yaşadıgı ıcın sureklı geldıgını , evlenince gelmeyecegını söylerdi , bir anda "gelirim kalırım sürekli " ye döndü olay. Annem de mesafe koyarsın , anlarsa durmaz zaten pek diyor. Nişanlımla iki kez konustuk bunu , ikincisinde gerildik biraz. Seni çok seviyorlar ama sen önyargılısın dedi en son. Ortada birşey yokken kafana takıyorsun filan dedi. Bilemiyorum cok takıldım nedense.

Evet bencede , hatta çok problem yaşamışlar. Ama işte bazısı akıllanmıyor.
Biz evlenmeden önce bu oturduğumuz ev alındı ve 1 yıl kadar kv kp burda beraber oturdular geldiler mi 2 aydan aşağıya kalmıyorlar ve maalesef kvalide yatak odası dolaplarıma kadar müdahale ediyor bütün ev senin yatak odama girme dediğim halde en son aha giriyorum işte nolacak diye ziplamisti :) ben çok takmıyorum

Biz evlenmeden önce bu oturduğumuz ev alındı ve 1 yıl kadar kv kp burda beraber oturdular geldiler mi 2 aydan aşağıya kalmıyorlar ve maalesef kvalide yatak odası dolaplarıma kadar müdahale ediyor bütün ev senin yatak odama girme dediğim halde en son aha giriyorum işte nolacak diye ziplamisti :) ben çok takmıyorum
Keşke bende takmasam , cok sinirliyim ben ya. Nasıl olcak bilmiyorum. 2 ay filan , sabredilir gibi değil. Sen nasıl başediyorsun eşine bahsediyor musun bu durumdan?

Konusulmustu ama basta sık sık gelmem diyordu. Sonradan değişti. Sinir oldugum sey de bu zaten..
Ev benim keyif benim diyecek gibi :KK43:
Nisanlinla cozmeye calis.O surekli birlikte kalmanizin abisindeki gibi sorun yaratabilecegini belirtsin.Cocuk falan olunca bahane edip kalmasinlar

Ev benim keyif benim diyecek gibi :KK43:
Nisanlinla cozmeye calis.O surekli birlikte kalmanizin abisindeki gibi sorun yaratabilecegini belirtsin.Cocuk falan olunca bahane edip kalmasinlar
Bir süre sonra satmayı planlıyoruz aslında , ev nişanlımın üzerine. Alınırken onun da katkısı olmuş. Aileme bişey diyemem , evime almam mı diyeyim diyor. Çileden çıkıyorum.

Valla beninkide nisanliyken boş bir odam vardi cocuk odası yaparim ilerde diyodum tutturdu o odaya yatak alalim o oda ilerde benim olacak bakin direkt emir kipi hani güzellikle konusup halletmek yok bende sizin gibi iyi kotu hiç ses etmedim simdi üç senelik evliyim ve bize yerleşme derdinde nisanlinizda şimdiden ne diyim aileme modundaysa yandiniz benim esimde oyleydi simdi esim yok olmaz diyor ama bakalim evi de yakin bize emekli ev kendinin kafaya koydularmi tmam şimdiden tavrini belli et yoksa ilerde cok cekersin o sessiz kalmaları olumsuz değilde olumlu kabul ediyorlar tecrübeyle sabit

Back
X