NİŞANLIM VE ALKOL

Bildiğin alkolik işte

Bile bile lades demek mi istiyosun?

Alkol almayan bir eş istiyorsaniz alkol almayan birini bulmanız lazım. Sonradan kimseyi degiştiremezsiniz

Zararın neresinden dönülürse kardır.

Bu sözü unutmayın.

Ayrıca erkekler değişmez. Boşuna kendiniz yıpranırsınız hatta siz değişirsiniz.

Doğru olanı yapmışsın sakin bı hata yapıp barışma . Unutma asla bu huyundan vazgecmicek. İlerde barışıp evlenirsen çok pişman olucaksin.

Alkolik değilmiş ailesi öyle diyor biliyor musunuz çünkü her gün alkol almıyormuş ve defalarca ailesinden yardım istedim uyarıyoruz diyorlardı en son bile şey dediler sen içme oda içmesin

Ailecek tepeme çıktılar bana diyolar ki araya 3. Kişileri sokup onlara inanıyormuşum inanacak insan bu kadar bekler mi ya

Bende barışmak istemiyorum üzülmeyi göze aldım artık o şimdi uğraşmak istiyor birşeyler yapıyor kendince ama benim içimdeki heves inanç bitti oda Şuan deneyecek biraz uğraşacak gelip gidecek süslü cümleler kullanacak bende hala inanmıyorum diyeceğim sonrada ben uğraştım o istemedi diyip kendi vicdanını rahatlatacak bu raddeye insan kolay kolay gelmiyor dimi

Y YARDIM3 benim kısa dönem görüştüğüm birisi olmuştu. Hani burda arkadaşlar diyor ya sosyal içiciydi, sarhoş olmazdı ama her gün içerdi. Allah'tan saçma sapan birşey için konuşmamaya başladık, manası oldu ayrıldık. Hala kimin duasını aldım diye düşünüyorum

Bir hafta olmuştu bitmişti atlatıyordum da yavaş yavaş tekrar peşimde dolanmaya başladı peşimden koşarken bile hala bana inanmıyor telefonuma falan gelen mesajları görmeye çalışıyor eskilerden birileri arayıp yazıyor mu diye merak ediyor

Bence barışma. Alkol çok büyük bir problem. Annem sakın karşıma alkol içen bir damat getirmeyin der hep. Son flörtümü bu yüzden bıraktım bende. Evlendikten sonra değişmezler değişir diye düşünme değişeni hiç görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…