- 8 Mart 2019
- 7.554
- 36.885
- 548
- 40
Bildiğin alkolik işteküfür ediyor beğenemedin mi diyor sevmiyorsun beni diyor benimle evlenmek için evleniyorsun diyor eski ilişkilerimden bashediyor evde olduğuma inanmıyor içiyor içmedim diyor sesinden anlıyorum hemen tonu değişiyor memleket meselesi tartişiyor din tartışıyor
Bile bile lades demek mi istiyosun?fikirlerinize ihtiyacım var ben nişan bozdum sebebi alkol defalarca 5-6 yada daha fazla diyeyim uyarmama rağmen alkol almaya devam etti alkol alınca tartışıyoruz önceden olan seyleri hep önüme koyuyor bir defa alkolle benim aramda tercih istedim onuda dinlemedi söz vermesine ragmen kendi kendine alkol aldı ağır konuştu yada saçma sapan şeyler konuşuyor bende sinirleniyorum ve konuyu hep uzatıyorum şimdide içmicem diyor sözler veriyor inan diyor ne yapacağım bilmiyorum
Doğru olanı yapmışsın sakin bı hata yapıp barışma . Unutma asla bu huyundan vazgecmicek. İlerde barışıp evlenirsen çok pişman olucaksin.fikirlerinize ihtiyacım var ben nişan bozdum sebebi alkol defalarca 5-6 yada daha fazla diyeyim uyarmama rağmen alkol almaya devam etti alkol alınca tartışıyoruz önceden olan seyleri hep önüme koyuyor bir defa alkolle benim aramda tercih istedim onuda dinlemedi söz vermesine ragmen kendi kendine alkol aldı ağır konuştu yada saçma sapan şeyler konuşuyor bende sinirleniyorum ve konuyu hep uzatıyorum şimdide içmicem diyor sözler veriyor inan diyor ne yapacağım bilmiyorum
Şuan gördüğünüz sey evlendikten sonra % 200 artar ben dahil bir cok kadin düzelir diye evlenip sonra boşanıyoruz kimilerinin çocuğu küçük olup ailesi sahip çıkmayınca deve gutmeye calisip mutsuz ruhsuz sevgisiz ve huzursuz yaşıyor degismez bir insan asla değişmez neyse o dur şuan anlarmisiniz anlamazmisiniz bilmem illa ateşe atlayacağım derseniz devam edin elmanin çürüğü tazeye dönmez siz en iyisi çürük elmayi atip ilerde güzel elma ile yolunuza devam edin ki kafanizi taşlara vurmayın bu çürük elma ile ugrasirsaniz sizi de çürütür ömrünüzüde
Şuan gördüğünüz sey evlendikten sonra % 200 artar ben dahil bir cok kadin düzelir diye evlenip sonra boşanıyoruz kimilerinin çocuğu küçük olup ailesi sahip çıkmayınca deve gutmeye calisip mutsuz ruhsuz sevgisiz ve huzursuz yaşıyor degismez bir insan asla değişmez neyse o dur şuan anlarmisiniz anlamazmisiniz bilmem illa ateşe atlayacağım derseniz devam edin elmanin çürüğü tazeye dönmez siz en iyisi çürük elmayi atip ilerde güzel elma ile yolunuza devam edin ki kafanizi taşlara vurmayın bu çürük elma ile ugrasirsaniz sizi de çürütür ömrünüzüde
Bildiğin alkolik işte
lütfen kendinize bir iyilik yapıp bu adamla bir ilişkinizi bitirin. gerçekten her sorunlu adama tahammül etmek zorunda değilsiniz bakın ben 2008 yılından beri çok sorunlu bir ilişki ve çok sorunlu bir evlilik geçirdim ve birçok şeye düzelir tedavi oluruz, düzelecek diye diye annemin evine bırakıldım ve benim tüm fedakarlıklarım havada kaldı. yapmayın bunu kendinize böyle bir adama katlanmayın ve iyileştirmek için de uğraşmayın. erkeği ilk hatasında silmezsen tepene çıkar tepene!
Doğru olanı yapmışsın sakin bı hata yapıp barışma . Unutma asla bu huyundan vazgecmicek. İlerde barışıp evlenirsen çok pişman olucaksin.
Aynen, çok şükür kurtuldumne kadar güzel vallahi kimse Allah razı olsun seni bir ateşten kurtarmış resmen
Aynen, çok şükür kurtuldumsenin nişanlın ondan beter...hem ağzı ile icmiyor, hem küfür kıyamet. Böylesi ile ömür geçmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?