nişanlım ve annesi

haklısın canım ben olsam bende kıskanırdım.yıllar once bır sevgılım vardı.annesını bırkac bayram zıyaret etmıslıgım de vardı.ama yukarıda allah var hıc hoslanmamıstım kadından.bana ılk gorustugumuz gun oglunu methedıyor.pasa torunu benım oglum dıyor.allah allah ya sabır dedım sustum.neyse konuya donelım.bızım bulusmamızı ıstemıyordu sanırım.ılıskının son devrelerınde( kı artık benım ıcın kavga sebebı olmaya baslamıstı) oglusunu akraba zıyaretlerıne goturmeye baslamıstı.oglusu da 32-33 yasında dusunun yanı.sadece haftasonumuz var (onda da oglusu her haftasonu cıkmazdı zaten) programları kendıne gore yapıyordu.bu ve baska baska sebeplerden bende saldım gıttı.yanı bazı anneler kıskanc olabılıyor malesef.allah ıyılerle karsılastırsın herkesı.nısanlınıza hıcbırseyı kavgayla degıl guzellıkle anlatın.bırseyı yapmadan kendını sızın yerınıze koysun oyle kararını versın.bır omur kımsenın komutasında gecmez.

Arkadaşlar her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bana zaman ayırdığınız için. Allah sonumuzu hayır etsin diyeyim ne diyeyim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Back