Nişanlım ve avrupa problem..

nursah2

papatya
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2007
15
0
86
35
Merhaba derdım var arkadaşımın uye olmadıgı ıcın onun yerınde benım uyeliğime girdim ve fikirlere ihtiyacım var
Altanla 1 sene çıkıyoruz ve işitme engelliyiz.ben 26 yasında ve akrepliyim.Altan 34 yasında ise başak.14 nisanda nişanladım. Nişanlamadan ıkı hafta önce atlanın erkek arkadası OKTAY benımle msnde görüştü.19 mayıs ta altanla etsonya ya gidecekmiş once benden izin almamı istedi. İzin vermedim yine Oktay estonyada ev arkadasım var 3 gun orada kalacağız falan soyledı sonra cok zorlayınca zorla izin verdim..uc gun sonra fikrimi değişip izin vermedim.Oktay coktan bilet almıs gerı vermek imanksız ve 800 lira bosuna verdım deyince bısey diyemedım.Tekrar oktayla konutsum otelde kalcagız falan deyınce cok sınırlendım tam olarak anlatmayınca biraz şüphelendim.Nişanlım iptal oldugu duyunca bana laf attı sürekli avrupaya gitmek istediğini soyledı.Zaten Nişanlım senelerdir avrupaya gıdıp gelıyor.2 hafta kala nisan için hiç düşünmeden avrupaya gitmek istiyordu.Sonra senın yuzunden estonyada arkadasılarım aramızı bozuk hemde 800 lira bosuna para verdık hep senin yüzünden dedı.Çok üzüldüm yakında nişanlanıyoruz avurpada arkadasları hıc onemli değil ama gitmek istediği şüphelerim var. Nişanlandıktan sonra yine avrupaya gideceğim tekrar soyledı. Çok bulandım “Eğer avrupaya gidersen bir duysam yemın ederım ayrılırım “dedım. Nişanlım artık bana soğuk davranıyor 2 haftadır benle konusmuyor mesaj atmıyor. Gecen hafta Altanın ailesiyle gorustuk.uzun uzun konustuk Altan hala para ve Avrupa lafları konusuyor cok sıkıldım.Ayrılmaya karar verdım cunku soylemedıklerı seyler hersey acıkladı cok kırıldım Hemen yüzüğümü cıkardım.kayınvalidem benı çok sevıyor cok iyi anlaşıyoruz yuzugumu cıkarken hemen benı tuttu luften ayrılma ne olur derken hemen bayıldı.kapıya cıkarken Altan benı tutmadı oylece durdu.Annesı bayıldıgı ıcın gitmekten vazgeçtım onunla ılgılendim.Altan hıcbısey demedı hala ınanmıyor sadece oktaya ınannıyorum soyluyor. Ne yapmam lazım ayrılmaya kararlıyım ama annesi yüzünden ayrılayamadım.3 aya kadar zaman verecegım.

yazi biraz karisik olmus fakat neden nisanlinla degilde arkadasiyla konustun bu gezi mevzusunu orayi anlamadim...:44::44:

Yazanları anlasam yorum yapacağım ama... :44: Nişanlı mısınız, nişanlanacak mısınız orayı bile anlamadım.

Oktay ,başak burcu olan Altan'ı zorla estonya'da ki eve atmaya çalışıyor .
Benim anladığım bu

Arkadaşı işitme engelliymiş değil mi
Kendi de işitme engelli olabilir bence ama yazıya bu şekilde yansır mı sizce?

Arkadaşı işitme engelliymiş değil mi
Kendi de işitme engelli olabilir bence ama yazıya bu şekilde yansır mı sizce?

Ben de onu düşünüyorum şuanda. Yansımaz herhalde :S

yazi sanki baska dilmiste sozlukle turkceye cevrilmis gibi :44::44:

Nişanlısının adı Altan.Oktay da Altan'ın arkadaşı.
Altanla Oktay Estonya'ya gideceklermiş.
Arkadaş Oktay,msn de konu sahibine seyahati söylemiş,izin istemiş. Konu sahibi izin vermemiş.
Sonra nişanlısı Altan izin istemiş,arkadaşımın evinde kalacağız demiş, konu sahibi izin vermiş.
Otelde kalacaklarını öğrenince fikrini değiştirip izin vermemiş.
Bu arada biletler alınmış,800 lira yanmış,nişanlı kızmış.

Bana kalırsa izin verdim vermedim durumları fazla kaçmış.
Sen seyahat işini enine boyuna öğrenip ona göre tepki gösterseydin keşke.

Evet otel konusu oldu bittiye gelmiş gibi ama zaten ha evde ha otelde kalmışlar,ne farkeder ki ?
Ev daha kötü aslına bakarsan.
Biletler yanıp seyahat iptal olunca kim olsa üzülür,bozulur,kızar bence.

Ben anladım biraz
Şimdi bu kız nişanlı,
Nişanlısının avrupaya gitmesine önce izin veriyor sonra vaz geçiyor falan ama bu arada bilet alınmış oluyor
Sonra estonyaya gitmekten vazgeçiyor nişanlısı, kız istemedi diye, ama bu arada kavgalar oluyor
Nişanlısı avrupaya çok sık gidiyor, kız bundan şikayetçi
Bir daha gitmeyeceksin falan diyor,inatlaşıyorlar
Ayrılmayı düşünüyo ama nişanlısının annesi bayılıyor üzüntüsünden ve ayrılmaktan vaz geçiyor

tebrik ederim

bence hayat kendi hayati sonucta o kisiyle kendisi yasiyacak ayrilmayi dusunuyorsa ayrilsin,
onemli olan kendisi annesi nasil olsa alisir...

konuyu yazan arkadasta isitme engelliymis galiba diger konusunda yazmis bunu...

Hayır bence hiç gitmemiş başak burcu Altan,gidememiş.
Ama evlendikten sonra gideceğim diye inat ediyormuş.

tebrik ederim

bence hayat kendi hayati sonucta o kisiyle kendisi yasiyacak ayrilmayi dusunuyorsa ayrilsin,
onemli olan kendisi annesi nasil olsa alisir...

Teşekkür ederim:))

Gitmiş gitmiş
Senelerdir Avrupa'ya gidip geliyor yazmış

Son düzenleme:

ahahahah kahkaha arttırdın bana leblebi boğazıma kactı senin yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…