ahahahah kahkaha arttırdın banaleblebi boğazıma kactı senin yüzünden
Dikkat elmayra sen bize lazımsın
Pardon , gitmiş evet defalarca ama niye oktayla gidiyor nişanlısını karısını alıp gitmiyor o kısmını çözemedim.
Öyle alem yapmaya falan gidiyorlar galiba periyodik olarak.
konu sahibi nisanlisinin arkadasiyla niye konusuyor ki nisanlisi konussaydi ya.bide benim anlamadigim ikiside isitme engelliyse nasil bir birileriyle anlasiyorlarki nasil konusuyorlar
bende konu sahibi neden konuyu oktayla konusuyor nisanlisi olan altana soylemiyor git yada gitme diye orayi anlamadim :26:
Oktay'ın burcu belli değil bu yüzden yorum yapamayacağım.
bende konu sahibi neden konuyu oktayla konusuyor nisanlisi olan altana soylemiyor git yada gitme diye orayi anlamadim :26:
Allah beni/bizi nazarlardan korusun
Karısı olamamış henüz akrepli altan, nişanlısı.
Aslında en önemli sorun bu bence. Bilseydik belki çözebilirdik, Elmayra Ç olabilirdim ben de
Rezervasyonu Oktay yapıyor sanırım.
İptali de Oktay yapmış,öyle yazmış konu sahibi.
Hani "yenge izin veriyorsan program yapalım" demiş herhalde...
akrep olan konu sahibI altan basak burcu:44::44:
Ben şahsen Akrepliyim,yükselim de Altan'ın burcundan o yüzden bu konuya hakimim tam olarak.
Oktay bana bu uçarı tavırlarından sebep oğlak erkeği gibi geldi ?
Siz ne dersiniz sayın Elmayra Ç ?
Ben senin akrepli olduğunu bilmiyordum, kendini Altanın yerine koyarak neden Estonyaya gitmek istediğini söyleyebilirsin belki, acaba vize mi yok oraya
Geçen tartıştığım bir üye tahmin etti benim akrepli olduğumu o kadar belli oluyormuş maalesef
Şimdi Akrepli biri olarak şunu belirtebilirim ki ; cinsel dürtüler bir akrepli erkeğini Baltık Ülkelerine doğru götürebilir.
Baltık ülkeleri hanımlarıyla daha evvel yaşanan heyecanlı (!) hmm aktiviteler bu isteği depreştirebilir.
Pardon geç geldim. Yorumlarınızı okudum anlıyorum siz kafalarınız karışık.Şöyle diyelim ben işitme engelliyim normal gibi konuşurum Altan hiç konuşmaz. Haklısınız nişanlanmadan önce Oktayla konuşup izin vermiştim önce ev arkadaşımın evinde kalacağız sonra otel falan kalacağız derken iyice kafam karışmaya başladı. Altan a izin vermediğimi söyledim. Altan kendı kred kartla ucak biletleri ödemiş. İptal ederken Oktay atlana yarısı 400 lira parası geri vermemıs.Cok zarar gördüğü için hala bana kızgın ve benden 800 lira istiyor boylece odemiş olacak.Yine gitmek istiyor bana senin yüzünden estonya'da arkadaşlarım aramı bozdu .Estonya'da ki Arakdasları olduğu hıc bilmiyordum bana hiç bahsetmediEskiden nişanlım çapkındı.Şimdi devam ediyor mu bilmiyorum.Hele biz ekımde evlenmeyi düşünüyoruz kayınvaildem sürekli hazıranda evlendirelim deyip duruyor.Acele etmeyi düşünmüyorum.Hala şuan altanla konusmuyoruz 3 hafta oldu bosuna mu nişanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?