Nişanlım ve avrupa problem..

ahahahah kahkaha arttırdın bana leblebi boğazıma kactı senin yüzünden

Dikkat elmayra sen bize lazımsın

Pardon , gitmiş evet defalarca ama niye oktayla gidiyor nişanlısını karısını alıp gitmiyor o kısmını çözemedim.
Öyle alem yapmaya falan gidiyorlar galiba periyodik olarak.

Allah beni/bizi nazarlardan korusun

Karısı olamamış henüz akrepli altan, nişanlısı.

bende konu sahibi neden konuyu oktayla konusuyor nisanlisi olan altana soylemiyor git yada gitme diye orayi anlamadim :26:

Evet ya...Neden Estonya ?

Bu kadar Estonya'ya gideceğine,İtalya'da balayı yapın mesela ?

Avrupa deyince aklıma en son Estonya gelirdi sanırım.

konu sahibi nisanlisinin arkadasiyla niye konusuyor ki nisanlisi konussaydi ya.bide benim anlamadigim ikiside isitme engelliyse nasil bir birileriyle anlasiyorlarki nasil konusuyorlar

Messengerda konuşuyorlar ve bir de işaret dili var

konu sahibi nisanlisinin arkadasiyla niye konusuyor ki nisanlisi konussaydi ya.bide benim anlamadigim ikiside isitme engelliyse nasil bir birileriyle anlasiyorlarki nasil konusuyorlar

Son düzenleme:
bende konu sahibi neden konuyu oktayla konusuyor nisanlisi olan altana soylemiyor git yada gitme diye orayi anlamadim :26:

Rezervasyonu Oktay yapıyor sanırım.

İptali de Oktay yapmış,öyle yazmış konu sahibi.

Hani "yenge izin veriyorsan program yapalım" demiş herhalde...

başak ile akrep uyuşmaz
çok çekişmeli geçer
bakınız ben
olan başak a olur

benım anlamadıgım herseyı masallah nısanlınızın arkadası sıze soyluyor.nıye yapıyor tum bunları onu bır arastırmak lazım gıbı.avrupa olayına gelınce evlendıkten sonrada gıtmek ısterse devamlı hos olmaz.en ıyısı sız oturup bır dusunun sonucta nısanlınızı sız daha ıyı tanıyosunuz.ızın verırım evlenıncede gezer tozar yurt dısında bensız yada benlı dıyosanız evlenın.yok yapamam dıyosanız evlenmeyın.kım ne desın sımdı sızekı evlen desek bır dert evlenme desek bır dert sız karar vereceksınız.ha benım esım yurt dısındayken vegasa gıdecem arkadasım var dedı kı arkadasını tanıyorum.tabıkı hayatım gıt gez selam soyle dedım bu bırazda guvenle ılgılı galıba.tabı yurt dısındaydı gıdecek mesafedeydı turkıyede otururken hadı bana bay bay vegasa gıdıyorum dese ınatlassa once mahkemeye sonra vegasa gıderdı.hayat sızın ıcınızden ne gelıyosa oyle yapın sıze koca cok nısanlınızada es cok sonucta.

Aslında en önemli sorun bu bence. Bilseydik belki çözebilirdik, Elmayra Ç olabilirdim ben de

Ben şahsen Akrepliyim,yükselim de Altan'ın burcundan o yüzden bu konuya hakimim tam olarak.
Oktay bana bu uçarı tavırlarından sebep oğlak erkeği gibi geldi ?
Siz ne dersiniz sayın Elmayra Ç ?

Rezervasyonu Oktay yapıyor sanırım.

İptali de Oktay yapmış,öyle yazmış konu sahibi.

Hani "yenge izin veriyorsan program yapalım" demiş herhalde...

Evet bence de öyle olmuş
Biraz inatlaşma olmuş sanki çiftin arasında
Üzerinden biraz süre geçse olay soğur gibi geldi bana

akrep olan konu sahibI altan basak burcu:44::44:

Altan başak acaba yükseleni terazi mi :44:

Ben şahsen Akrepliyim,yükselim de Altan'ın burcundan o yüzden bu konuya hakimim tam olarak.
Oktay bana bu uçarı tavırlarından sebep oğlak erkeği gibi geldi ?
Siz ne dersiniz sayın Elmayra Ç ?

Nedense bana da ikizlermiş gibi geldi. Çok rahat oktay, ortalığı karıştıracak gibi bir his verdi bana.

Ben senin akrepli olduğunu bilmiyordum, kendini Altanın yerine koyarak neden Estonyaya gitmek istediğini söyleyebilirsin belki, acaba vize mi yok oraya

Ben senin akrepli olduğunu bilmiyordum, kendini Altanın yerine koyarak neden Estonyaya gitmek istediğini söyleyebilirsin belki, acaba vize mi yok oraya

Geçen tartıştığım bir üye tahmin etti benim akrepli olduğumu o kadar belli oluyormuş maalesef
Şimdi Akrepli biri olarak şunu belirtebilirim ki ; cinsel dürtüler bir akrepli erkeğini Baltık Ülkelerine doğru götürebilir.
Baltık ülkeleri hanımlarıyla daha evvel yaşanan heyecanlı (!) hmm aktiviteler bu isteği depreştirebilir.

İlişki çok derin yara almış akrepli derins. Bu dürtüler taaa oralara kadar sürüklediyse altanı işi zor konu sahibinin.

Pardon geç geldim. Yorumlarınızı okudum anlıyorum siz kafalarınız karışık.Şöyle diyelim ben işitme engelliyim normal gibi konuşurum Altan hiç konuşmaz. Haklısınız nişanlanmadan önce Oktay’la konuşup izin vermiştim önce ev arkadaşımın evinde kalacağız sonra otel falan kalacağız derken iyice kafam karışmaya başladı. Altan a izin vermediğimi söyledim. Altan kendı kred kartla ucak biletleri ödemiş. İptal ederken Oktay atlana yarısı 400 lira parası geri vermemıs.Cok zarar gördüğü için hala bana kızgın ve benden 800 lira istiyor boylece odemiş olacak.Yine gitmek istiyor bana senin yüzünden estonya'da arkadaşlarım aramı bozdu .Estonya'da ki Arakdasları olduğu hıc bilmiyordum bana hiç bahsetmedi Eskiden nişanlım çapkındı.Şimdi devam ediyor mu bilmiyorum.Hele biz ekımde evlenmeyi düşünüyoruz kayınvaildem sürekli hazıranda evlendirelim deyip duruyor.Acele etmeyi düşünmüyorum.Hala şuan altanla konusmuyoruz 3 hafta oldu bosuna mu nişanlandım…

canim sen bu altanla evlenme isini ciddi ciddi düsün derim, evlendikten sonrada estonyaya gidicem diye inatlasirsa mutsuz olursunuz. demek arkadaslari senden daha önemli
hem ne var bur estonyada zirt pirt gidiyo
hani ayda yilda bir olsa esim cok heveslense cok istese belki izin verirdim bende ama devamlida olmazki
normalde bir erkegin bukadar estonyaya gidicem diye diretmesi normal degil , hemde biraz cocukca geldi nisanlin bana :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…