Sizi temin ederm pariste balayi , balayi topicine yazilmis pek cok otelden cok daha hesapli. Hem icinde ucak bileti de var.
Arkadaslar ben 25 yasindayim kismetse bu yaz nisanlimla evlenecegiz. Ama balayi konusunds tartismalarimiz oldu ve nisanlim beni ayrilmakla tehdit etti!!!!! Ben viyana veya parise gidelim istiyorum o da sanki balayinda napicaz, gezecek miyiz konya bile olur diyor((( cok sacma degilmi kizlar ne yani butun gun yatakta mi durucaZ??? Nasil davranip onu ikna etmeliyim sizce??
Dediğiniz iki yetede tatil amaçlı gitmiş biri olarak size soyle bir tavsiye vermek istiyorum. Balayı hic yasamadım. Ama benim ablamlar bu sekilde balayina gittiler. Hatta bir tanesi daha da uzağa uzak doğuya gitti. Boyle yerlerin ortak noktası gercekten kafanız sakinken çıkılması. Ve siz o an yeni evli olduğunuz icin birbirinizle alışma uğraşma sürecinde o guzel yerlerin tadını çıkaramıyorsunuz inanın.
Eger evlenmeden once es adayınızla tatile çıkmış biriyseniz yurt dişini zorlayın cunku ilk olmaz sizin icin onunla basbasa tatil. Bu yuzden birbirinizden cok etrafa odaklanabilirsiniz.
Ama çıkamadıysanız ve bu ilkse size Antalya'da ki balayı otelini tavsiye ediyorum. Buradan isim yazmam dogru mu bilmem isterseniz özelden de yazarım
Bana biraz şımarıkça geldi bu tavır. İlla Paris yada Viyana istiyorum falan... Ben nişanlın yerinde olsam ananın karnından Paris'te mi çıktın derdim. Çünkü onun böyle sudan bir sebep yüzünden ayrılmakla tehdit etmesi ne kadar çirkinse senin "ayy Paris'e gidemezsem nasıl yaşarım ben :18:" tavırların da bir o kadar çirkin.
Neticede karşılıklı bir paylaşım, bir ilişki söz konusu. Sen bundan nasıl şikayet ediyorsan o da illa Türkiye'de kalmak istiyorum diyebilir. Bu da onun tercihi. Saygı duymak zorundasın. Güzellikle orta yolu bulmak şart.
bence sizin derdiniz balayına paris için nişanlınızı ikna etmektense, bu kadar küçük bir olay için sizi ayrılmakla tehdit eden nişanlınızın davranışları olmalıydı..Kusura bakmayın ama bana komik geldi, adam sizi el üstünde tutması gereken bi dönemde tehditler savuruyor siz de bu adam evlenince nasıl bir eş olacak diye düşünmektense " kadınlığımı kullanayım da ikna edeyim" yazmışsınız bi yorumunuzda..
sizin ilişkiniz için ben de nişanlınız gibi düşünüyorum sizin çift olarak paris e ya da konya ya gitmeniz hiç bişey farkettirmez..
İşte bu laf yenilir yutulur değil. Arkadaş nişanlısının kendisini oraya götürmesini istemiyor ki. Zaten masraflarına da ortak olacağı bir balayının yeri konusunda fikir belirtiyor. Bütün kadınlar düğünüm balayım mükemmel olsun diye çabalar. Sitenin balayı ile ilgili kısımlarına bir bakın isterseniz. Bütün herkes mi şımarıklık yapıyor. Deniz istiyorum, her şey dahil istiyorum nasıl bir yaklaşımsa Avrupaya gitmek istiyorum da öyle bir yaklaşım. İnsan kendi balayında da gönlünden geçen yere gitmek isteyemeyecek mi anlamadım. İlla Belek olsun, illa Çeşme olsun neyse illa Avrupa olsun da aynı.
Masraf kısmına yorum yapmadım ben. İlla orası olacak diye tutturması çok manasız geldi ve evet bana göre çok şımarıkça. Tekrar ediyorum; karşılıklı bir paylaşım söz konusu olduğu için iki tarafın da gönlünün olması ve orta yolun bulunması gerek. Adam gitmek istemiyorum diyorsa illa benim dediğim olacak demek gibi bir hakkı yok karşı tarafın. Nişanlısı illa benim dediğim olacak dediği için bu durumdalar şu an farkındaysanız. Hoş mu bu tavır?
Ayrıca ben balayının düğününün mükemmel geçmesini isteyen kadınlara hiçbir şey söylemedim. Avrupa olması gereksiz, bence Türkiye olmalı da demedim. Karşı taraf istemiyorsa diretmek, böyle küçük bir konuyu devlet meselesi haline getirmek şımarıklık dedim.
Anlıyorum, çok istiyor olabilir ama güzellikle ikna etmeye çalışması gerek. Dallandırıp budaklandırmak hoş değil.
Yazdıklarımdan karşı tarafı haklı bulduğum da anlaşılmasın bu arada. Onun yaptığının da farkı yok benim açımdan. Diktatörlük oluyor illa benim dediğim olacak demek.
Konu sahibinin nişanlısı ben balayında gezmek istemiyorum daha çok deniz sahil güneş üçlüsünün olacağı bir tatil istiyorum dese ben desteklerim. Orta yolu bulun derim. Ama nişanlısı için Konya da Paris de bir ise neden sevdiği insanın istediği yer olmasın diyorum. Eğer taraflardan biri için farketmiyorsa diğerinin istediğinin olması şımarıklık değil bence.
Ayrıca annenin karnından şöyle mi oldun lafı benim bozulduğum laftır. Ben bir kaç erkek akrabamdan duymuştum bunu eşlerine karşı: "Babanın evinde sanki şöyle miydi" gibi. Hayatımda duyduğum en kötü laflardan biridir.
Arkadaslar ben 25 yasindayim kismetse bu yaz nisanlimla evlenecegiz. Ama balayi konusunds tartismalarimiz oldu ve nisanlim beni ayrilmakla tehdit etti!!!!! Ben viyana veya parise gidelim istiyorum o da sanki balayinda napicaz, gezecek miyiz konya bile olur diyor((( cok sacma degilmi kizlar ne yani butun gun yatakta mi durucaZ??? Nasil davranip onu ikna etmeliyim sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?