Nisanlim ve balayi mevzusu!!!!

Sizi temin ederm pariste balayi , balayi topicine yazilmis pek cok otelden cok daha hesapli. Hem icinde ucak bileti de var.

Doğrudur biz kıytırık bi otele ne kadar para verdik. Eminim o parayla parise rahat bi şekilde gidip dönebilirdik. Ama adı Paris işte insanda bi vaavvv duygusu uyandırıyor

bizde ekim ayında evleneceğiz... arada sırada balayı muhabbetlerimiz oluyor ama ona gelene kadar çözmemiz gereken okadar çok şey var ki tartışmaya bile vakit ayıramıyoruz herşeyi en baştan konuşan insanlara da bayılmıyor değilim

dediğin yerlere bende gitmek istiyorum ama balayı için tercih etmem sanırım... biz ilk başta herkese balayına gidiyoruz diyelim ama yeni evimizde 1 hafta keyif çatalım diyorduk a planımız bu yani b planımızda daha sakin bir balayı ama ege ve akdenizde değil araştırıyoruz belki bir yunan adasına çıkartma yaparız ya da yurdumun en nadide mutfağına sahip illerinde keyfimize bakarız bilemiyorum antep adana urfa gibi

şimdi gelelim sana erkekler maalesef detaylara inmeden konuşuyorlar ve isteklerinide hep sinirli şekilde ve laflarının nereye gittiğini bilmeden konuşuyorlar onun için o tehditi çok umursama eminim sende sinirlendiğin zaman ağzından istemediğin şeyler çıkıyordur

sadece onunkeyifli olduğu bir gün istediğin yerlerin araştırmasını yap... gezilcek yer mesafe masraflar hepsini çıkar :) sonrada yurtiçinden istediğin bir yeri çıkar ve sun ona artık karar verelim hayatım çok geçolmadan filan de zorlama yani şu ayı geçirirsek ücretler bu olcak gibi teklifleride söle tabi

mesela ben senelerdir didimde kalem adasına gidicem balayına diyordum ama fiyatları görünce vazgeçtim değmez çünkü en azından düğün üstü... ilerki senelerede ilk tatil yerim orası

biraz erkeklerede anlayış göstermek gerek şu evlilik sürecinde farkında değiliz ama en çok yük onların üstüne biniyor çok fevri davranmamak lazım...

aman Allah ım hiç senin gibi biri balayını türkiyede hele hele konyada geçirebilirmi ayyy inanamıyorum.
burnu kafdağında olan doktorcuklara thy bedava yurtdışı bileti veriyor ama tek yön........

nişanlınada hastalara davrandığın gibi davranıyorsan adama muhtemelen ayrılma çabalarında.diğer konunu okuduktam sonra sana karşı hiç iyi niyetli değilim...

Dediğiniz iki yetede tatil amaçlı gitmiş biri olarak size soyle bir tavsiye vermek istiyorum. Balayı hic yasamadım. Ama benim ablamlar bu sekilde balayina gittiler. Hatta bir tanesi daha da uzağa uzak doğuya gitti. Boyle yerlerin ortak noktası gercekten kafanız sakinken çıkılması. Ve siz o an yeni evli olduğunuz icin birbirinizle alışma uğraşma sürecinde o guzel yerlerin tadını çıkaramıyorsunuz inanın.
Eger evlenmeden once es adayınızla tatile çıkmış biriyseniz yurt dişini zorlayın cunku ilk olmaz sizin icin onunla basbasa tatil. Bu yuzden birbirinizden cok etrafa odaklanabilirsiniz.
Ama çıkamadıysanız ve bu ilkse size Antalya'da ki balayı otelini tavsiye ediyorum. Buradan isim yazmam dogru mu bilmem isterseniz özelden de yazarım

Aslında size katılıyorum ama bazen de insanlar o yerlere balayı için para ayırsalar da normal tatil için çok gelebiliyor. Benim arkadaşım uzak doğuya gitme hayalini balayında değil de daha sonra gerçekleştireyim dedi ama o daha sonra hiç gelmedi. Çünkü balayı için 8-10 bini gözden çıkarabilsen de evlilik telaşında o parayı bir daha bir tatile vermek istemeyebiliyorsun.

Konu sahibi arkadaşım, eğer yazın evleniyorsan ki öyle görünüyor deniz güneş kum süper olur. Ama avrupaya balayında gittim gittim bir daha gidemeyebilirim diyorsan bence gitmelisin.

Bana biraz şımarıkça geldi bu tavır. İlla Paris yada Viyana istiyorum falan... Ben nişanlın yerinde olsam ananın karnından Paris'te mi çıktın derdim. Çünkü onun böyle sudan bir sebep yüzünden ayrılmakla tehdit etmesi ne kadar çirkinse senin "ayy Paris'e gidemezsem nasıl yaşarım ben :18:" tavırların da bir o kadar çirkin.

Neticede karşılıklı bir paylaşım, bir ilişki söz konusu. Sen bundan nasıl şikayet ediyorsan o da illa Türkiye'de kalmak istiyorum diyebilir. Bu da onun tercihi. Saygı duymak zorundasın. Güzellikle orta yolu bulmak şart.

bence sizin derdiniz balayına paris için nişanlınızı ikna etmektense, bu kadar küçük bir olay için sizi ayrılmakla tehdit eden nişanlınızın davranışları olmalıydı..Kusura bakmayın ama bana komik geldi, adam sizi el üstünde tutması gereken bi dönemde tehditler savuruyor siz de bu adam evlenince nasıl bir eş olacak diye düşünmektense " kadınlığımı kullanayım da ikna edeyim" yazmışsınız bi yorumunuzda..

sizin ilişkiniz için ben de nişanlınız gibi düşünüyorum sizin çift olarak paris e ya da konya ya gitmeniz hiç bişey farkettirmez..

Son düzenleyen: Moderatör:

İşte bu laf yenilir yutulur değil. Arkadaş nişanlısının kendisini oraya götürmesini istemiyor ki. Zaten masraflarına da ortak olacağı bir balayının yeri konusunda fikir belirtiyor. Bütün kadınlar düğünüm balayım mükemmel olsun diye çabalar. Sitenin balayı ile ilgili kısımlarına bir bakın isterseniz. Bütün herkes mi şımarıklık yapıyor. Deniz istiyorum, her şey dahil istiyorum nasıl bir yaklaşımsa Avrupaya gitmek istiyorum da öyle bir yaklaşım. İnsan kendi balayında da gönlünden geçen yere gitmek isteyemeyecek mi anlamadım. İlla Belek olsun, illa Çeşme olsun neyse illa Avrupa olsun da aynı.

Balayini yatakta gecirecek haliniz yok, bence de yurtdisina imkan varken cikmak guzel fikir. Bunun icin ayrilmakla tehdit etmesi zirvalik.

Arkadaş çok güzel ifade etmiş. Ben de şahsen balayında kültür turu tercih etmem ama madem ha Konya ha Paris farketmiyorsa sevdiğimi mutlu edecek yere gitmek isterim. Bir de üstüne tehdit çok saçma olmuş.

Son düzenleme:
yeni evlenen insanlar için farklı güzel bir mekan yeterli olabiliyor. ama şimdi yurt dışı konaklama fırsatları olsun, gemiyle yunan adaları alternatifleri yurt içiyle neredeyse aynı fiyata geliyor...
ilk tatil için olabilir neden olmasın.. hatta gemiyle yunan adalarını da değerlendirebilirsin. harika bir oda... denizin üstündesin sürekli... ultra lüks her şey...

Masraf kısmına yorum yapmadım ben. İlla orası olacak diye tutturması çok manasız geldi ve evet bana göre çok şımarıkça. Tekrar ediyorum; karşılıklı bir paylaşım söz konusu olduğu için iki tarafın da gönlünün olması ve orta yolun bulunması gerek. Adam gitmek istemiyorum diyorsa illa benim dediğim olacak demek gibi bir hakkı yok karşı tarafın. Nişanlısı illa benim dediğim olacak dediği için bu durumdalar şu an farkındaysanız. Hoş mu bu tavır?

Ayrıca ben balayının düğününün mükemmel geçmesini isteyen kadınlara hiçbir şey söylemedim. Avrupa olması gereksiz, bence Türkiye olmalı da demedim. Karşı taraf istemiyorsa diretmek, böyle küçük bir konuyu devlet meselesi haline getirmek şımarıklık dedim.

Anlıyorum, çok istiyor olabilir ama güzellikle ikna etmeye çalışması gerek. Dallandırıp budaklandırmak hoş değil.

Yazdıklarımdan karşı tarafı haklı bulduğum da anlaşılmasın bu arada. Onun yaptığının da farkı yok benim açımdan. Diktatörlük oluyor illa benim dediğim olacak demek.

Konu sahibinin nişanlısı ben balayında gezmek istemiyorum daha çok deniz sahil güneş üçlüsünün olacağı bir tatil istiyorum dese ben desteklerim. Orta yolu bulun derim. Ama nişanlısı için Konya da Paris de bir ise neden sevdiği insanın istediği yer olmasın diyorum. Eğer taraflardan biri için farketmiyorsa diğerinin istediğinin olması şımarıklık değil bence.

Ayrıca annenin karnından şöyle mi oldun lafı benim bozulduğum laftır. Ben bir kaç erkek akrabamdan duymuştum bunu eşlerine karşı: "Babanın evinde sanki şöyle miydi" gibi. Hayatımda duyduğum en kötü laflardan biridir.

Son düzenleme:

Olabilir. Saygı duyarım. Bazen erkek mantığında düşündüğüm de doğrudur, inkar etmiyorum.

Babanın evinde sanki şöyle miydi manasında değil aslında söylediğim laf. Bahsi geçen şey Paris'te balayı değil de her insanın yaptığı alelade bir şey olsa yine söylerdim. Çünkü evet, hiç kimse anasının karnından herhangi bir şeyle doğmadı. Demek istiyorum ki; vazgeçilmez, olmazsa olmaz değildir hiçbir şey.

Öncelikle Allah Mutlu Etsin ...

Benimde 3 ay sonra dugunum var , ve okadar stresli bir donemki inan bende yurt disi tatilini red ederdim.

Tabiki nisanliniz , Ayrilikla tehtit etmis diyosun .
bu hic dogru degil yapilmamasi gereken birsey ...
Ama sirf o balayina gideceksiniz , diyede tadinizi bozmayin
Tartismalar sonucu gitseniz bile tadi tuzu olmaz ...

bence nişanliniz hakli balayi ciftler icin ozel evet ama ben gezdim cok tura katildim venedikte bile buraya balayi icin gelinmez dedim bir kez o kadar cok yorgun oluyorsun ki ve otelde cok cok az vakit geciriyorsun bence bu tarz tatillere balayi amacli degilde kulturel gezi amacli gidilmeli balayı mantigi daha farkli.Guzel nezih bir otele:)ayrica avrupada otel kulturu turkiye kadar gelişmiş degil balayi için gidilecek tarzda oteller degil.

vıyanaya gitmiş biri olarak orası balayına gıtmeye degmez bence.. kulturel bı yer vııyana cokda gezılcek yerler var ama ıstanbuldan kucuk..balayılık bi yer diil bana gore..paris'i bılemıyorum gıtmedm.. arkadasım gtmıstı orası balayına uygun olabilir ama eger otelde gecırmek ıstemıyorum gezmek ıstıyoruz dıye dusunuorsanız paris derimm

Son düzenleme:
boşuna cevaplar vermişiniz ya, geyik yapmak için açtığı konulardan biri işte
hem nişanlın haklı bencede Konya ya gidin, Paris in Eyfel i varsa Konya nın da Kule sitesi var son katına çıkar cama yapışıp manzara seyredersiniz

Vıyana da yasayan bırı olarak söyluyorum asla buraya balayına gelmeye degmez denız yok bısey yok ve yedıncı ayda bıle kalorıfer yaktıgımızı bılırım,hava cok degisken ve basik insanin ruhu daraliyo,bence yunan adalarina git tv den gordugum kadariyla super,parisede esim gitmisti is dolayisiyla burayla ayni hatta pis,vıyananın parısın adı var kızlar tr gıbısı yok bayılıyo burdakıler ben gormedım burdakı yabancıların tr de gorduklerı yerlerı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…