Tabiiii rencide edici şekilde sonuçta ben orda ona içimden geldi jest gibi yaptımÇok mu sert bir şekilde söyledi bunu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiiii rencide edici şekilde sonuçta ben orda ona içimden geldi jest gibi yaptımÇok mu sert bir şekilde söyledi bunu?
O kadar sert olmaması gerekirdi. Ama genel tavrı önemli olan, arasıra olur böyle şeyler. Birbirinizi tanıma aşamasındasınız neticede..Tabiiii rencide edici şekilde sonuçta ben orda ona içimden geldi jest gibi yaptım
Bide biz nişanlıyız en güzel zamanlarımız olmalı hiç romantizm Yok zaten sahiplenme de Yok kıskanma sıfır 6 ay içinde hiç kıskandığınu bilmem hiçbir sosyal hesabı Yok face Twitter vs ama ben kullanıyorum daha benım telefonumu eline almış İnsan değildirAfedersiniz de tam bir ö..üz müş.bu tarz hareketler bence çok önemli ilerinin de habercisi. Siz öğretmeyeceksiniz herseyi içinde olmalı ruhunda nezaket yok adamin bence.sevgilisi olmasıyla olmamasıyla bir ilgisi yok
Sonrasında trip yapıp uzatması,hem de arkadaşının yanında uygun olmamış bence.bnce gayet kibar bir şekilde dile getirmiş.
masaya vurup istemiyrum leen deseydi kaba olurdu. yada elini ittirip çek agzımdan elini deseydi.
Telini eline alip karistirmasi seni kıskandığını degil sana GUVENMEDIGINI gosterir.Bide biz nişanlıyız en güzel zamanlarımız olmalı hiç romantizm Yok zaten sahiplenme de Yok kıskanma sıfır 6 ay içinde hiç kıskandığınu bilmem hiçbir sosyal hesabı Yok face Twitter vs ama ben kullanıyorum daha benım telefonumu eline almış İnsan değildir
O yapıcı konuştu Zaten ama ortada kötü bişey Yok öyle tepki göstermesine kızdı oda gayet ben tebessüm ederek hoş bir şekilde uzattımSiz liseli sevgili misiniz nisanli mi ?
Hadi seni tersledi diyelim yanindaki kiz arkd ne oluyorda karisip yorum yapiyor ne kadar sacma bir hareket. Benim yanimda bu mevzu olsa aralari gerilmesin diye ilk is konuyu degistirirdim.
azda olsa sahiplenme duygusu olması gerekmiyor muTelini eline alip karistirmasi seni kıskandığını degil sana GUVENMEDIGINI gosterir.
Bak anlamiyorsun canim arkadisinin yapici konusmasina araya girmesine gerek bir durum yok. Nisanlin hoslanmiyorum dedikten sonra onun yorum yapma hakki kalmaz. Yaparsada patavatsiz olur.O yapıcı konuştu Zaten ama ortada kötü bişey Yok öyle tepki göstermesine kızdı oda gayet ben tebessüm ederek hoş bir şekilde uzattım
Merhaba;
Öncelikle ben yaklaşık 6 aydır nişanlıyım nişanlım ile ilk günler cok mutluyduk cok sessiz, sakin,bir dediğimi iki etmeyen birisiydi.Geçen gün cafeteryada oturuyorduk yanımızda benım cok samimi olduğum arkadasım vardı garson geldi ne içersiniz diye sordu hepimiz türk kahvesi istedik velhasıl kahveler geldi yanında kuş lokumuda vardı lokum benım yan tarafımdaydı o kahvesinden iki yudum aldıktan sonra bana lokumu uzatır mısın dedi bende elimle yedirmek istedim o an içimden geldi lokumu alıp ağzına doğru uzattım oda onun ardından hemen bana böyle hareketler yapma ben bunlardan hoşlanmıyorum diyerek bozup attı ben tabi buna cok kırıldım arkadasımda nolcak sanki yeseydin diye çıkıştı oda ben hoşlanmıyorum böyle şeylerden yapmasın dedi.Ordan cıktık baska bir yere oturmaya gittik arabayı park ettikten sonra arabadan indi ne elimi tuttu ne de yürürken beni bekledi bu hareketi her seferinde yapıyor ama sadece o güne mahsus değil bu zamana kadar da 2 tane kız arkadası olmuş sadece oda kısa süreli ve ben bana olan sevgisinden şüphe duyuyorum...Fikirlerinize ihtiyacım var kızlarrrr
iki taraf içnde aynı. biri kız. ark. getiyor ve lokum veriyor. almayınca da üzülüyor.Sonrasında trip yapıp uzatması,hem de arkadaşının yanında uygun olmamış bence.
3.Şahısların yanında belli edilmemeli bu durumlar,bu yüzden de ayrıca hoşuma gitmedi..