- 23 Temmuz 2015
- 3.088
- 2.884
Arkadaşlar kısaca anlatıcam lutfen yardimci olur musunuz. Dokuz aydır nişanlıyım görücü usulu oldu ama tamamen kendi istegimle zorlama olmadi. Daha önce baska birini sevdim beş yil boyunca ve sonunda sebepsiz yere beni terk etti. Anladm görücü usulu daha uygun bana gore.. Nisanlimi sevdim kısa zamanda yani sevmeye calistim ve çokta romantik ince dusunceye sahip olan bir kızım.. Nisanlm çok duzgun bi insan.. Onu mutlu etmek icin elimden geleni yaptim.. Beni sevdigini soyluyor flan flan. Dusuncelide ama benimle konuşmak istemiyor. Yani msjlasmayi sevmiyor hiç.. Bi kac gunde bir msj atp hal hatr soruyor.. Yogun biraz anliyorum ama insan her gun bi saatini ayiramaz mi nisanlisina. Ve hep kisa kesiyor yani bi konu bulup dogru duzgn muhabbet etmiyor. Bazen msjmi goruyor cevap vermiyo . Sonra bi iki gun sonra hic birsey olmamış gibi msj atıyorr. İlgiyi seven bir bayanım bu durum çok canmı sıkıyor.. Bir ay sonra evlenicez ama ben evlendikten sonra herseyin daha kotuye gidecrginden korkuyorum.. Sizce beni sevmiyor mu?