- 25 Aralık 2012
- 286
- 33
- 68
- Konu Sahibi 1seniseviyorum
-
Hayır bn 1agustosta nbetciydim düğün 2aguststaydi. Olay bir agustosta olmuş bugün nisanlimla o arkadasm yüzünden kavga ederken bana bunu bugün söyledi beynimden vurulmusa döndümNe olursa olsun dogru değil. Bunu evlendikten sonra mı öğrendiniz? Ne yapacaksınız peki?
Ben olsam Yabancı erkekle aynı yatakta yatmaya korkardıııım
Niyeti belliymis kadinin yani o gece orda kalmasaydi bile bi sekilde adami ayartacakti bence uygun bi zamnda hadi erkeklerin akli hep .....larinda gerci simdi azitmis olan kadinlar erkekleri solliycak gibiBen olsam Yabancı erkekle aynı yatakta yatmaya korkardıııım
Ben de buraya takıldım. Hadi siz bir şey dememişsiniz bir de kadın evli eşi de mi bir şey demiyor? Bu saatten sonra ikisine de güvenme.
Bunlara takılma kendinde sorun arama ama lütfen ayrıl ve o F.h.ş Arkadaşının kocasına da söyle bunlarıHep bn aldatliyorum bundan önce 3sene gorustum biriyle sen çok iyisin ddi ayrıldı.smdide bu...
kimseyi kendiniz gibi görmeyin.. herkesi kendin gbi görürsen işin iş. önemli olan farknda olup ayni hatayi bdaha yapmaman. senin arkadsnda normal olsa zaten nisanlmda evde gelrsen kal dedgnde tamam demezdi.Hep bn aldatliyorum bundan önce 3sene gorustum biriyle sen çok iyisin ddi ayrıldı.smdide bu...
Hayır bn 1agustosta nbetciydim düğün 2aguststaydi. Olay bir agustosta olmuş bugün nisanlimla o arkadasm yüzünden kavga ederken bana bunu bugün söyledi beynimden vurulmusa döndüm
Nasıl diyim 1yasinda kızı var.o kadar tatliki ayrılsalar çocuk ziyan olcak.hem zaten onlar boşanır ortak arkadasmz çok adımın öyle bi fiyaskoyla cikmasini istemiorm.belasını başka yerden bulsun ki bulur zatenBunlara takılma kendinde sorun arama ama lütfen ayrıl ve o F.h.ş Arkadaşının kocasına da söyle bunları
Sanirm okurken ilk yazdigimda atlamissinz.ortak bi arkasmn düğünü biz hala nisanliydkk evli degilm.iş arkadasm düğünü vardiCanım izinli olman gerekmiyor mu? Düğün arefesi çalışıyordun öyle mi?
Anlamadım ben. Arkadaşın nerden nereye geldi?
Zaten 1 Yaşında Bebeğini bırakıp bekar gibi takılıp şehirdışı yolculuğa çıkması belli ediyor halini tavrını iğrenç şeyNasıl diyim 1yasinda kızı var.o kadar tatliki ayrılsalar çocuk ziyan olcak.hem zaten onlar boşanır ortak arkadasmz çok adımın öyle bi fiyaskoyla cikmasini istemiorm.belasını başka yerden bulsun ki bulur zaten
Evet öyle.nişanlim olacak denyo neymiş bnm yatagimda yattıkları için içi rhat etmemiş 10dk snra kalkmış başka yere gitmiş.isteseydim zaten yapardım dioAteş barut ve arkadaşın tam bi yilan hemen o arkadaşından kurtul. Ve nisanlina gelince masum değiller bence olayı durustce anlatmamış sakladığı şeyler var bi o odaya bi diğerine yok msj at falan bu ne sacmalik.
Aynı evde tek başlarına kalmalarını bırak ben yanlarında olsam dahi musade etmedim aynı ortamda bulunmalarına. Sevgilim le kız arkadasimi çok gerekmedikce ayni masaya oturtmam bile bu devirde kız kardeş bile eşini ayartiyo nasıl guvenirsin.
Hata hata hata...
Bence senin arkadaşın dolanmış çocuğun etrafında nisanlin kendine dur diyebilmis erkek nefsi bu sonuçta ikisi aynı evde herşey olabilirdi. Eğer olay anlattigin gibiyse kıza goster gününüVe sonrasında sabah gittim ikiside hiçbisi demdi arkdsm seni çok sewio aldatmz asla dedi demekki denemiş basaramams
Kendini zaten nişanlim bn isteseydim yapardım diyerek savunuor. İyde o kız yanına geldiğinde defol diemedimi yada bni arasaydiBence senin arkadaşın dolanmış çocuğun etrafında nisanlin kendine dur diyebilmis erkek nefsi bu sonuçta ikisi aynı evde herşey olabilirdi. Eğer olay anlattigin gibiyse kıza goster gününü
Nefret ediyorum ikisindendeOraya gecmisler sigara icmisler buraya gecmisler sigara icmisler... Evdeki kokudan bile bulanirdi mideniz. O degil de "korkansan mesaj at" yahu niye korksun essek kadar insanlar. Yabanci herifle yatmak mi daha guvenli? Oburu de korkuyorum diye mesaj atmis. Bak sen. Herif mesaj at demese aklina bile gelmeyecek. Ayni odada yatmak da kesmiyor illa ayni yatakta yatacak.
Arkadasim bana gore bunlar isi pisirmis. Ikisi de soyleyemiyor iste. Inan bana ikisi de eve alinacak insan degil. Disaridan bak daha iyi anlarsin.
Sanirm okurken ilk yazdigimda atlamissinz.ortak bi arkasmn düğünü biz hala nisanliydkk evli degilm.iş arkadasm düğünü vardi
Nisanlini en iyi sen taniyosun canım muhattab olan tanıyan sensin yanı ne niyetle yaptığını en iyi sen biliyosun ailene danismalisin benceKendini zaten nişanlim bn isteseydim yapardım diyerek savunuor. İyde o kız yanına geldiğinde defol diemedimi yada bni arasaydi
4+1 diyosunda isterse saray olsun ateşle barutu koyarsan böyle baş başa bir yere illa birleşirler ortak noktadaHaklisin ani bi geliş oldu planda yoktu arkadasm normalde düğünde goruscektk seni ozledm dedi çıkageldi.da önce onun evinde kalmisligim var.otele göndermeyi gönlüm el vermedi koçan bisey demzse ev 4+1bi odada sen kalirsin bi odada nişanlim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?