Nisanlim ve en yakın arkadasim midem bulaniyor

Ne olursa olsun dogru değil. Bunu evlendikten sonra mı öğrendiniz? Ne yapacaksınız peki?
Hayır bn 1agustosta nbetciydim düğün 2aguststaydi. Olay bir agustosta olmuş bugün nisanlimla o arkadasm yüzünden kavga ederken bana bunu bugün söyledi beynimden vurulmusa döndüm

Hep bn aldatliyorum bundan önce 3sene gorustum biriyle sen çok iyisin ddi ayrıldı.smdide bu...
kimseyi kendiniz gibi görmeyin.. herkesi kendin gbi görürsen işin iş. önemli olan farknda olup ayni hatayi bdaha yapmaman. senin arkadsnda normal olsa zaten nisanlmda evde gelrsen kal dedgnde tamam demezdi.

Hayır bn 1agustosta nbetciydim düğün 2aguststaydi. Olay bir agustosta olmuş bugün nisanlimla o arkadasm yüzünden kavga ederken bana bunu bugün söyledi beynimden vurulmusa döndüm

Canım izinli olman gerekmiyor mu? Düğün arefesi çalışıyordun öyle mi?
Anlamadım ben. Arkadaşın nerden nereye geldi?

Bunlara takılma kendinde sorun arama ama lütfen ayrıl ve o F.h.ş Arkadaşının kocasına da söyle bunları
Nasıl diyim 1yasinda kızı var.o kadar tatliki ayrılsalar çocuk ziyan olcak.hem zaten onlar boşanır ortak arkadasmz çok adımın öyle bi fiyaskoyla cikmasini istemiorm.belasını başka yerden bulsun ki bulur zaten

Ateş barut ve arkadaşın tam bi yilan hemen o arkadaşından kurtul. Ve nisanlina gelince masum değiller bence olayı durustce anlatmamış sakladığı şeyler var bi o odaya bi diğerine yok msj at falan bu ne sacmalik.
Aynı evde tek başlarına kalmalarını bırak ben yanlarında olsam dahi musade etmedim aynı ortamda bulunmalarına. Sevgilim le kız arkadasimi çok gerekmedikce ayni masaya oturtmam bile bu devirde kız kardeş bile eşini ayartiyo nasıl guvenirsin.
Hata hata hata...

Oraya gecmisler sigara icmisler buraya gecmisler sigara icmisler... Evdeki kokudan bile bulanirdi mideniz. O degil de "korkansan mesaj at" yahu niye korksun essek kadar insanlar. Yabanci herifle yatmak mi daha guvenli? Oburu de korkuyorum diye mesaj atmis. Bak sen. Herif mesaj at demese aklina bile gelmeyecek. Ayni odada yatmak da kesmiyor illa ayni yatakta yatacak.

Arkadasim bana gore bunlar isi pisirmis. Ikisi de soyleyemiyor iste. Inan bana ikisi de eve alinacak insan degil. Disaridan bak daha iyi anlarsin.

Nasıl diyim 1yasinda kızı var.o kadar tatliki ayrılsalar çocuk ziyan olcak.hem zaten onlar boşanır ortak arkadasmz çok adımın öyle bi fiyaskoyla cikmasini istemiorm.belasını başka yerden bulsun ki bulur zaten
Zaten 1 Yaşında Bebeğini bırakıp bekar gibi takılıp şehirdışı yolculuğa çıkması belli ediyor halini tavrını iğrenç şey

Evet öyle.nişanlim olacak denyo neymiş bnm yatagimda yattıkları için içi rhat etmemiş 10dk snra kalkmış başka yere gitmiş.isteseydim zaten yapardım dio

Ve sonrasında sabah gittim ikiside hiçbisi demdi arkdsm seni çok sewio aldatmz asla dedi demekki denemiş basaramams
Bence senin arkadaşın dolanmış çocuğun etrafında nisanlin kendine dur diyebilmis erkek nefsi bu sonuçta ikisi aynı evde herşey olabilirdi. Eğer olay anlattigin gibiyse kıza goster gününü

Bence senin arkadaşın dolanmış çocuğun etrafında nisanlin kendine dur diyebilmis erkek nefsi bu sonuçta ikisi aynı evde herşey olabilirdi. Eğer olay anlattigin gibiyse kıza goster gününü
Kendini zaten nişanlim bn isteseydim yapardım diyerek savunuor. İyde o kız yanına geldiğinde defol diemedimi yada bni arasaydi

Nefret ediyorum ikisindende

4+1 diyosunda isterse saray olsun ateşle barutu koyarsan böyle baş başa bir yere illa birleşirler ortak noktada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…