• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlim ve en yakın arkadasim midem bulaniyor

Canım bu hayat boyu unutulacak bişey değil o_O Bence kız arkadaşına suç atıp sevgilini haklı görüyormuş gibi yap ve kızmıcam lütfen dürüst ol diyerek itiraf ettir erkek arkadaşına.. Çünkü muhtemelen bişiler yaşanmıştır.. İtiraf ettirmenin amacı içini iyice rahatlatmak.. Sonrasında da yol ver ikisine de lazım değil böyleleri...:KK20:

tebrik ediyorum bu konuyu okuyabilenleri, kafkanin aforizmalari bundan kolaydi yeah

Ya Allah askina birbirlerini hayatinda kac kere gördu bu insanlar ki hemen kardes ayagina ayni evde kalmayi kabul ettiler. Bir kere ortada bazi durtuler var. Eee yani hayvan degiliz o durtuleri kontrol edemeyecek kadar diyebilirler ama kontrol mekanizmasini zayiflatacak durtuleri baskin getirecek ortam saglanmis. Gece yarisi evde bir kadin bir erkek sohbet cips kola sigara...

Size olayin tamami bile anlatilmamis olabilir. Ne desem bilemedim simdi.

Bn toz. Kondurmuyo değilim ki :KK43: sadece ailemi akrabalarimi cewremi dusunuyorm.herkes askerdeyken kız terketti dicek kime nasıl anlatym ki baabm sen buldun dicek dost görünümlü dusman arkdslarm ayrilmamiza seveincek

O zaman affedin
Çevre sizden daha önemli madem
Kızı da nikah şahidiniz yaparsınız

Şaka bi yana
Ben hiç acımam böylelerine
Bir yaşındaki çocuğuna bile acımam kocasına söyleridm
Hatta ailesine mahallesine bakkalına herkese
Namus cinayetine kurban gitse zerre vicdanım sızlamaz
Hatta kocası nişanlıma bişi yapar mı diye de zerre korkmazdım

Bende buna üzülüyorum.bi üç yıllık iliskim vardı sırf çok iymisim DİE ayrıldı.snra bu çıkageldi işte dedim bu öyle bi nişan yaptimki okadar çok masraf su bu şimdi yine hevesim kursağında kaldı.

Sadece merakran soruyorum
Her postta sadece DİE büyük harfle yazılmış.
Neden ?

O zaman affedin
Çevre sizden daha önemli madem
Kızı da nikah şahidiniz yaparsınız

Şaka bi yana
Ben hiç acımam böylelerine
Bir yaşındaki çocuğuna bile acımam kocasına söyleridm
Hatta ailesine mahallesine bakkalına herkese
Namus cinayetine kurban gitse zerre vicdanım sızlamaz
Hatta kocası nişanlıma bişi yapar mı diye de zerre korkmazdım

Sadece merakran soruyorum
Her postta sadece DİE büyük harfle yazılmış.
Neden ?
Klavye otomatik öyle cikariyor

Canım bu hayat boyu unutulacak bişey değil o_O Bence kız arkadaşına suç atıp sevgilini haklı görüyormuş gibi yap ve kızmıcam lütfen dürüst ol diyerek itiraf ettir erkek arkadaşına.. Çünkü muhtemelen bişiler yaşanmıştır.. İtiraf ettirmenin amacı içini iyice rahatlatmak.. Sonrasında da yol ver ikisine de lazım değil böyleleri...:KK20:
Soylemezki çok dışı kitlidir onuda sinirle ağzından kacirdi

Ya Allah askina birbirlerini hayatinda kac kere gördu bu insanlar ki hemen kardes ayagina ayni evde kalmayi kabul ettiler. Bir kere ortada bazi durtuler var. Eee yani hayvan degiliz o durtuleri kontrol edemeyecek kadar diyebilirler ama kontrol mekanizmasini zayiflatacak durtuleri baskin getirecek ortam saglanmis. Gece yarisi evde bir kadin bir erkek sohbet cips kola sigara...

Size olayin tamami bile anlatilmamis olabilir. Ne desem bilemedim simdi.
:( bnde dicek bisi bulamiyrmki

Kusucam galibao_O
Ateşle barut yan yana durmaz diye boşuna demiyorlar.
Birşeyi anlamadım. Olay 15 gün önce olmuş, nişanlınız neden şimdi gündeme getirdi. SİZ yalan mı söylediniz, bişeyler yazmışsınız ama anlamadım.

Ay hala midem bulanıyor, bu ne ya!!:KK12:

Bikiyormusun ilk defa bugün güldüm yorumun güldürdü hakikaten her yerde içmişler bok icsinler pislikler...şuan kahkahaya bogdun beni çok emi sen :)

saol cnm gulmene sevındım,ama cok komık ben de okurken koptum her odada bı sıgara,sonra baska yere gecıp bırlesıp yıne sıgara:):)

Siz aynı evde kalmalarina nden izin verdiniz atesle barut.
Nişanı atın evlenirsenz mutsuz olursunuz.
Bu unutulccak bsey değil, guven kaybı oldu sizde birdaha yerine gelmez.
Siz onun arkadasyla 2 dkda olsa ayni yatakta yatsaydniz o şahıs ne yapardı?

Back
X