• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlim ve en yakın arkadasim midem bulaniyor

Nisanlinla arkadasini bas basa o eve niye gonderiyorsun, gece kaliyolar beraber. Hayret yani. Anladik "medeni"siniz de bu kadar da rahat olmayin ya hu. Ben nisanliniza inandim ama emin olamazsiniz bence. Atesle barut.

Ha bir de ben böyle bir şey yaşayacağım ortalığı ayağa kaldırır im, kadını silerim bu bir, nisanlima basarim tekmeyi bu iki, kadının kocasına anlatırım her şeyi bu üç. Yemisim Halikarnas in balığını, senin yeminler odada yemişler halti icmisler sigarayı, pişman olup oturma odasında seni kandırma senaryosu yazarken yine icmisler sigarayı :KK53: valla bu hhikayeyi 20 günlük yigenime anlatsam kahkahalarla güler

Allah aşkına ya böyle bir şey mümkün mü, resmen yatmislar ya kızı yiyorlar
Yatsalar ne olacak? Dedim ya sineye cekeceksin ya terkedeceksin.

Ayrica gozumle gormeden iddia edemem. Konu sahibi daha iyi tanir nisanlisini.

Ben kocam yapmadim derse inanirim mesela. Kocami taniyorum cunku.

Eğer korkuosan cekyati aciyim demiş yok yanında yatsam demiş ve yatmış. :KK53: Her korkanın yanına yatacaksa ohooo..aklıma bu olay geldi :KK59:
554885_376767472445764_822567454_n-600x410.webp

Son düzenleme:
Birlikte olup üstüne sigara tüttürmüşler.:KK14::KK14::KK14: Senaryo yazmışlar sonra da.
Bu kadının kocası karısının nişanlınızla aynı evde kaldığını biliyor mu? Nasıl bir koca da buna müsaade ediyor?

Yatsalar ne olacak? Dedim ya sineye cekeceksin ya terkedeceksin.

Ayrica gozumle gormeden iddia edemem. Konu sahibi daha iyi tanir nisanlisini.

Ben kocam yapmadim derse inanirim mesela. Kocami taniyorum cunku.

Valla ben aynı ortamda bulundurmazdim eşim olacak insanda böyle bir saçmalıkta bulunmaz di zaten, ben o kadar da medeni değilim. Ama böyle bir olay da sineye çekilmez hatta yıkılır ortalık. Hadi yatmadilar diyelim hangi ara En yakın arkadaşımız nisanlimizla korktuğu için yan yana yatacak rahatlikta bir millet olduk. Yatmamis olsalar bile sadece bu masum 10 dakikalık yatmayla bile yikardim dünyayı başına

Valla ben aynı ortamda bulundurmazdim eşim olacak insanda böyle bir saçmalıkta bulunmaz di zaten, ben o kadar da medeni değilim. Ama böyle bir olay da sineye çekilmez hatta yıkılır ortalık. Hadi yatmadilar diyelim hangi ara En yakın arkadaşımız nisanlimizla korktuğu için yan yana yatacak rahatlikta bir millet olduk. Yatmamis olsalar bile sadece bu masum 10 dakikalık yatmayla bile yikardim dünyayı başına
Herkes sen ben degil. Cogu kadin adim cikmasin diye boyle seyleri sineye cekiyor. Sen nasil medeni ya da rahatlik gibi kelimelerle igneliyorsan digeride normal degil. Sineye cekmek de. Uc noktalar bunlar ama her gun olan seyler.

Ustte biri yazmis hani marjinal bizdik diye.

Valla biz de 3 ay bi kiz kaldi is yerinden arkadasimizdi hic de aklima grlmedi. Kocami taniyirum cunku o okuzlukle bakmaz. Aptalliga tahammulu yoktur. Bilirim cunku.

Bende evde bir erkek kalmak zorunda olsa yatmam mesela.

Karsilikl bir guvenin sonucudur bu. guven yoksa zaten ne isin var orada?

Ama korkuyorum beraber 10 dk yatalim kismi medeniyet ya da rahatlik degil. Piskin bir terbiyesizligin tezahuru.

Bana bunu soylese ama sevismedik dese o an biter bende. Ayni evde kalmakla yan yana yatmak ayni sey degil

Herkes sen ben degil. Cogu kadin adim cikmasin diye boyle seyleri sineye cekiyor. Sen nasil medeni ya da rahatlik gibi kelimelerle igneliyorsan digeride normal degil. Sineye cekmek de. Uc noktalar bunlar ama her gun olan seyler.

Ustte biri yazmis hani marjinal bizdik diye.

Valla biz de 3 ay bi kiz kaldi is yerinden arkadasimizdi hic de aklima grlmedi. Kocami taniyirum cunku o okuzlukle bakmaz. Aptalliga tahammulu yoktur. Bilirim cunku.

Bende evde bir erkek kalmak zorunda olsa yatmam mesela.

Karsilikl bir guvenin sonucudur bu. guven yoksa zaten ne isin var orada?

Ama korkuyorum beraber 10 dk yatalim kismi medeniyet ya da rahatlik degil. Piskin bir terbiyesizligin tezahuru.

Bana bunu soylese ama sevismedik dese o an biter bende. Ayni evde kalmakla yan yana yatmak ayni sey degil

Ignelemiyorum yine söylüyorum ben bu olayda ki gibi medeni değilim . Ben asla benim olmadığım yerde eşimi bir bayanla bırakmam, eşim olacak insanda da beni yabancı bir erkekle bırakmaz. Bu demek değil ki yabancı erkekle aynı evde kalsam yatarım, ya da eşim yatar. Güvensizlik hiç değil. İnanç, Yaşam Tarzı bunlar, kimseyi elestirmiyorum sadece diyorum benim hayatımda böyle bir olay olmaz. O yüzden konu sahibinin yerine koyarak cevap veriyorum, senaryo yazmışlar inanma bunlara

Back
X