• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlim ve en yakın arkadasim midem bulaniyor

Doğrusunu-yanlışını, eskisini-artısını siz biliyorsunuz.
Affetmeniz mi daha iyi, terk etmeniz mi, buna göre karar verirsiniz.

Ama arkadaşım şu "kız korkmuş, nişanlım bi şey diyememiş, vicdanı elvermemiş" bi geçin bunları.

Nişanlınızın yerine koydunuz mu kendinizi?
Ben koydum.
Eğer biri yanıma yanaşıyorsa o dakika tepki koyarım, olmadı da yattık mı etkilenmişimdir de ses çıkaramamışımdır.
Ha o kadar da değilse gecenin o vakti ses çıkarmadan bi adamla yatıyorsam en kötü o dakika etkilenmeye başlarım.

Biraz gerçekçi olun, bırakın vicdanlı lafları.

aynen katılıyorum arkadaşa...nişanlının erkek arkadıyla siz evde başbaşa kalıp 5 dk yatakta uzansanız nişanlınız ne yapar dı?

ya Allah aşkına bilmem kaç yıllık kocan mı çocuklarının babası mı
ne bu bu iğrençliği nasıl kabul edip affedersin
bence kadınlara böyle şeyler hak
sakın evlendikten sonra aldatıldım diye konu açma
biz bu kızları nasıl yetiştiriyoruz ya ezik
sen aynı şeyi yapsan nişanlın affedermiydi
kaç yaşındasın bilmiyorum ama sakın evlenme arkadaşım yazık değilmi sana hiçbir zaman ona tam olarak güvenemeyecksin
bunun hamileliği lohsalığı hastalığı bilmem neyi var
eğer o arkadaşların gerçek arkadaç olsaydı sana ayrıl derdi
tabi kadına suç atmak en kolayı ya
zaten sen kararını vermişsin

Hahaha ne
Benim anlamadigim neden 10 dk nisanlinizin yataginda yatıyo baska bir cekyat varken. O 10 dk da neler oldu? Saf saf birbirlerine mi baktilar? :KK47: Birde ne bu canim odada sigara icmisler yatakta sigara icmisler heryerde sigara icmisler. Ikiside karaktersiz birak ne halleri varsa görsünler. 2 paket sigara ver nisanlina. Doya doya icsin arkandan Hahahaha ne güldüm 2 paket yetmez ona

Hadi
Ya bnm hatam.bn nbetcydm gece 1e kdr ynmda kaldılar.arkadasm olck bana ya siz gece iş çıktığında gidiosunz fln dedi bnde nişanlim bnm ewde kalck kocana sor sknti yapmazsa kalabilirsin 4+1 ev dedim.hem orası senin eski evin bn sana güveniyorum normalde kimseye izin vermem ama sen kardesimsin oda bnde olsa kocami aynı ewde senle bırakırım kardeşi ayağı yaptı.eve gttiktn snra msjlarima geç cvp geldi.huylandm fkt uyucm dedi sonrası böyle olmuş.sabah eve girdim kim nerde yattı dedim birbirlerine baktılar nişanlim senin odanda yattm arkdsmda eski odamda kaldm dedi.ama suphelendm konduramadm.düğünden snra ewe geldik nisanlima özellikle yeni tanistigin arkadaslarmi sevdinmi DİE sordum bi kaç isim verdi arkadasmi sordum bilmem iyi gibi dedi nasıl yanı dedim gece sohbet etmisinz cips kola icmissinz eeee nie o zmn bu kadar samimiyet dedim lafı gecistirdi o gün soyleseydi böyle oldu diye yine afedeblrdm :KK43: (nisanlima zaten sonsuz guveniodum.)
Hadi be bide evlendin mi onla yuhh.Size müstahak o zaman. Umarım akillanmissindir. Bir daha bir bayanla yalnız birakmazsın erkegini tabi ki seviyorsan!

Sen bu kafayla daha co
Nasıl diyim 1yasinda kızı var.o kadar tatliki ayrılsalar çocuk ziyan olcak.hem zaten onlar boşanır ortak arkadasmz çok adımın öyle bi fiyaskoyla cikmasini istemiorm.belasını başka yerden bulsun ki bulur zaten[/QUOTE sen bu kafayla daha çooook aldatilirsin o zaman. Sana acimayana acıma enayi olma

Siz 'hadi eve gidin' diye hem de gece 1de yalniz ikisini eve gonderecek kadar genişsiniz. Nisanliniz da birlikte yatacak kadar geniş davranmıs. Ikinize de diyecek söz bulamiyorum.

ay şaka olsun bu...
bu devirde babana bile güvenmeyeceksin derler.
ne diye 2 sini aynı eve gönderirsin ki.
ne bekliyordun hem?
korkarsan mesaj atlar beraber yatakta uzanmalar ohooo işi pişirmişler. ateş barut.
konu nereye vardı bakamadım.
dilerim 2 sinden de kurtulup fazla iyi niyetten arındırmışsındır kendini.

Konuyu senin su DIE kelimelerin yüzünden okuyamadim konsantrem bozuldu valla ..hipnoz etti beni bide ingilizce anlami ölüm oldugu icin baya bir tirstim :110:

Back
X