Nişanlım ve eski aşkım arasında kaldım.Yardım edin

anlatis tarzina bakarak konusuyorum; konunun gercekligine inanmadim :KK51:
Bana da bir seyler garip geldi ama.
Konu dogruysa sevgili konu sahibi, bir derede iki kere yikanilmaz. Eski sevgilinde is olsa birakmazdin. Sana ulasinca bu kadar etkilenmen.nisanlini cok da sevemedigin anlamina geliyor.
Sevmis olsan digerine acaba bile demezdin.
Eski sevgiliyi yine sil, gorusme dusunme.
Nisanlin icin de devam et bakalim sevecek misin? Yoksa onu da birak evlilik zaten zor icinde sevgi ask uyandirmayan biriyle evlenilmez.
Nisanlini aldatiyorsun demiycem insaniz her sey basa gelebilir ama evlilik oldugu an geri donusu yok.

kararın nedir anlamadım
eskisimi nişanlınmı
bu kadar yazılandan sonra bişey belirmiştir umarım kafanda

Tabii ki.. benim bulunduğum noktaya gelip kararlarını veren insanlar olduğunu anladım burada.. ve birsey daha anlıyorum ki insanlar sadece kalbiyle hareket etmemesi gerektiğini öğreniyor hayatta.. Bazen sadece bir sınav için bunları yaşıyoruz.. Belki de bu zor anlardaki seçimlerimiz (vicdan ve dürüstlükten ayrılmadan yapabiliyorsak ne mutlu ) bizim hayatta mutluluk derecemızı belirliyor.. yani kimi seçtiği değil, bu durumda insanlık adına hangi duygularla yol alabildiğim belirliyor.. Böyle düşünüyorum. Allah kimseyi sasirtmasin. Nefsimize yenik düşürmesin.

Ayni durumu yasadim.Ama aileden saklamadim.Çünkü benimki daha fenaydi.Evimin kapisina kadar geliyordu.Aksama kadar calistigim yerin önünde bekledi.Düğün gününe kadar beni vazgeçirmeye calisti.Ama hic aklima onunla tekrar olmak nisanlimi bırakmak gibi bisey gelmedi.Simdi şükür esimle evlendigim için çok mutluyum.Demem oki bu hataya sakin düşme.Nisanlinla yoluna devam et.

Ayni durumu yasadim.Ama aileden saklamadim.Çünkü benimki daha fenaydi.Evimin kapisina kadar geliyordu.Aksama kadar calistigim yerin önünde bekledi.Düğün gününe kadar beni vazgeçirmeye calisti.Ama hic aklima onunla tekrar olmak nisanlimi bırakmak gibi bisey gelmedi.Simdi şükür esimle evlendigim için çok mutluyum.Demem oki bu hataya sakin düşme.Nisanlinla yoluna devam et.

Peki siz de büyük bir aşk besliyor muydunuz birlikte oldugunuz zamanlar? Nasıl kayıtsız kalabildiniz? Ger ekten tebrik ediyorum

Sevdigin erkege git.

Ask kolay bulunan bir sey degil ki. Tamam , nisanlina da yazik ama 1 uzulur, 2 uzulur tekrar sever, baskasiyla evlenip mutlu olur. Baskasina asik biriyle evlenmek onun icin haksizlik, evlenirsen her gun yalan soyleyip aldatmis olacaksin.

Nisanlin uzulmesin yazik diye hayatini sevmedigin biriyle mi gecireceksin yani? Sevdigin erkege git. Hayati tekrar yasamicaksin, mutlu olacagin sekilde yasa derim ben.

Senin yerine koymaya calistim kendimi ve tum sayfalari okudum.
Sunu farkettim.
Sen herseyi hesaba katmadan dusunuyorsun.
Eski sevgili/ nisanli arasinda kaldigini dusunuyorsun.
Halbuki sana lazim olan eski sevgiliyi olan askin yada nisanlina olan sevgin degil.
Sen mutlumu olmak istiyorsun?
O zman kisilikleri olcup tartman lazim sevgini degil.
Cunku artik kabul edin evlendik sonra en faxla 5 sene sonra erkekte yavas yavas o sevgi bitiyor.
Ve sen kisilikleriyle bas baska kaliyorsun.

Bi kavgada eski sevgilin nasil davranirdi ve nisanli nasl davraniyor?
Senin goruslerine en cok hangisi saydi gosteriyor(du)?
gibi gibi..

Ben 6 yıllık periyodik biçimde biten ve başlayan bir ilişkimden sonra,bu yılan hikayesine bir son vermek adına , beni çok isteyen, son derece ahlak ve karakter sahibi,düzgün bir işe sahip,bana, aileme uygun biriyle nişanlandım. 2 yıldır tanıdığım ve 6 aylık nişanlım bana gözü gibi bakıyor ve beni çok seviyor. Ben de onu seviyorum ancak, eski sevgilim bana ulaştı ve yalvarıyor evlenmemem için. Düğünüme 2 ay var ama deli gibi aşığım. Ayrılma sebeplerimiz evliliğe hazır hissetmemesiydi. Ama ayrıldıktan 1-2 ay sonra tekrar arardı ve birbirimizi çok özlediğimiz için barışırdık. Hiç kavgamız olmadı son derece saygı ve aşkla bağlıydık birbirimize. Ama artık dayanamıyordum bu şekilde belirsiz devam eden bir ilişkiye.. Ve beni çok seven vefakar nişanlımı seçmiştim.. Herşeyi unutacaktım ve unutmuştum da.. ama şimdi dayanamıyorum onun beni isteyişine.. elimde değil, onun sesini duymak bile başımı döndürüyor. Lütfen elimi bırakma diyor. Senden başkasını sevemem, kaybetmeyelim birbirimizi diyor ve gerçekten büyük aşkla bağlıydık.. Öte yandan nişanlıma kıyamıyorum. Onu da cok seviyorum, onun üzülmesine dayanamam. Allahım öyle zor bir durumdayım ki, lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle

Eski sevgilimi de çok seviyorum nişanlımı da çok seviyorum ikisiylede evlensem olur mu şeklinde yazsaydın başlığını şaşırmazdım

ben ne seni nede eski sevgilini düşünüyorum eger gerçekten nişanlını üzmek istemiyorsan ayrıl ondan çünki aklında başka biri var nişanlını sevdiğinden şüphe ettim sevsen diğer adamın aramasından çok huzursuz olursun korkarsın bişeylerin bozulmasından ama hala onla konuşuyor fikirlerini dinliyorsun ayrıl nişanlından oda kendi gibi bi kız bulsun

Sunu farkettim.
Halbuki sana lazim olan eski sevgiliyi olan askin yada nisanlina olan sevgin degil.
Cunku artik kabul edin evlendik sonra en faxla 5 sene sonra erkekte yavas yavas o sevgi bitiyor.

gibi gibi..

Cok teşekkür ederim yorumunuz için.. farklı bir açıdan bakmam sagladiniz siz de.. Ve gerçekten düşündüm ikisinin de karakterlerini ayrı ayrı.. aslında beni zorlayanin da bu olduğunu anladım.. ben çok şanssız ya da çok şanslı biri gibi görünüyorum.. şanslı olma sebebim, gerçekten karşıma çıkan iki kişinin de karakterlerinin düzgün olmasi. Olaylar karşısında agirbaşli ve olgun davranabilmeleri.. her ikisinin de aile ilişkileri çok kuvvetli. Yani saygı ve sevgi ile büyümüşler. Ikisi de kültürlü ve bilgiye herzaman açık geleceği olan insan ilişkileri kuvvetli insanlar.. Aile onların ikisi için de çok kıymetli bir kavram..
Bunları düşününce çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Insanlar ne garip insanlarla tanışıyor. Dayak alkol küfür hakaret dolu ilişkiler yaşayabiliyor... Bu anlamda çok şanslı ama bir seçim yapmak zorundayım.. ve biri yıllarca aşk beslediğim ama beni defalarca kararsızlığı yüzünden yarı yolda bırakmış , ancak ve ancak ben nişanlıninca aklı başına gelmiş biri, diğeri ise pürüzsüz bir yol gibi..
Soluğu burada alıp yaşanmış hayat hikayelerini dinleyerek destek almak istememi anlıyorsunuz değil mi?

Eski sevgilinşzle konuşmanızın seyrini bilmiyorum fakat siz en baştanişanlı olduğunuzu söylediğini halse yapma etme evlenme dediyse sandığınız gibi karakterli biri değil. Oracıkta telefonu kapaması gerekirdi.ki ben insan ilikilerininde bir karakteri olduğunu düşünürüm eski sevgilinizle olan ilişkinizin karakterininde iyi olmadıı açık. Seçim sizin elbette ama eskiye dönerseniz pürüLü yolda ilerleyen nir hayatınız olacak neticede bu adama defalrca dönmüş hatta onun için mişanlısından dahi ayrılmış bir insan olacaksınız.3-5 sene sonrada belki dahaakısa sürede konu açarsınız buraya çok pişmanım filan diye. Nedense hayata dair bazı kurallar, olaylar böyle takır takır işler...

kararsızlığı yüzünden yarıyolda birakan adam,sen istediğinle ilişkiye gir beni bağlamaz diyen adamdır
sen ayrılık sürecinde başka biriyle cinsel ilişkide yaşamış olabilirdin,evlenmiş de olabilirdin
bu adam bu süreçte sen ne yedin içtin onu sordumu sana hiç
sıkıntını derdini?
üzüntülerini
ne halin varsa gör dedi sana
sen psikolojik bunalımla intiharda edebilirdin belki?

Ben de çok ağladım onun her gidişinde.. Beni ağlarken eve bırakıyordu. Seni çok seviyorum ama evliliğe hazır hissetmiyorum dediğinde bitirelim o zaman diyordum ve bitiriyorduk.. 2 ay ölüp ölüp diriliyordum, sonra o beni arıyordu tekrar başlayalım lütfen diye.. Yıllarca böyle sürdü.. Tabiki yaşattıklarını düşünüyorum.. Unutabilir miyim..
Istedigi zaman git istedigi zaman "seni cok seviyorum,ozledim,bla bla bla" gel oyle mi?
Onun icin seni gercekten seven saygi duyan ve sorunsuz bi insani birakmak??
Gorunen koy kilavuz istemez derler... cok iyi dusunmeniz lazim

Sunu farkettim.

gibi gibi..

Cok teşekkür ederim yorumunuz için.. farklı bir açıdan bakmam sagladiniz siz de.. Ve gerçekten düşündüm ikisinin de karakterlerini ayrı ayrı.. aslında beni zorlayanin da bu olduğunu anladım.. ben çok şanssız ya da çok şanslı biri gibi görünüyorum.. şanslı olma sebebim, gerçekten karşıma çıkan iki kişinin de karakterlerinin düzgün olmasi. Olaylar karşısında agirbaşli ve olgun davranabilmeleri.. her ikisinin de aile ilişkileri çok kuvvetli. Yani saygı ve sevgi ile büyümüşler. Ikisi de kültürlü ve bilgiye herzaman açık geleceği olan insan ilişkileri kuvvetli insanlar.. Aile onların ikisi için de çok kıymetli bir kavram..
Bunları düşününce çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Insanlar ne garip insanlarla tanışıyor. Dayak alkol küfür hakaret dolu ilişkiler yaşayabiliyor... Bu anlamda çok şanslı ama bir seçim yapmak zorundayım.. ve biri yıllarca aşk beslediğim ama beni defalarca kararsızlığı yüzünden yarı yolda bırakmış , ancak ve ancak ben nişanlıninca aklı başına gelmiş biri, diğeri ise pürüzsüz bir yol gibi..
Soluğu burada alıp yaşanmış hayat hikayelerini dinleyerek destek almak istememi anlıyorsunuz değil mi?

Tabiki ama şöyle ddüşündüm.Beni terkeden oydu.Beni yalnizligimla ve gozyaslarimla başbaşa birakip;ardina bakmadan terketti.Ve bu ilk değildi.7 yilimi verdim.Defalarca beni terkedip geri dondu.Ve bende ona olan askimdan hep kabul ettim.Arada aklima gelmiyor değil ama onunla evlenseydim çok mutsuz olurdum.Ve o benim hala peşimde ve ben 2.cocuguma hamileyim üstelik.Evet ilk askimdi ama en son ayrilisimizda bana git baskasiyla evlen çocukların olsun demiş insan;ne kadar aci degilmi.Bende onun dediğini yaptim ama çok mutluyum.Bana bunlari diyen insan;nisanlandigimi duyar duymaz düştü peşime.Son pismanlik fayda etmedi;deli gibi seven aldatmasina bile göz yuman ben;o sözünden sonra hayatimdan cikardim onu.ilk askimdi ama haketmedi sevgili hicbizaman.

Tabiki ama şöyle ddüşündüm.Beni terkeden oydu.Beni yalnizligimla ve gozyaslarimla başbaşa birakip;ardina bakmadan terketti.Ve bu ilk değildi.7 yilimi verdim.Defalarca beni terkedip geri dondu.Ve bende ona olan askimdan hep kabul ettim.Arada aklima gelmiyor değil ama onunla evlenseydim çok mutsuz olurdum.Ve o benim hala peşimde ve ben 2.cocuguma hamileyim üstelik.Evet ilk askimdi ama en son ayrilisimizda bana git baskasiyla evlen çocukların olsun demiş insan;ne kadar aci degilmi.Bende onun dediğini yaptim ama çok mutluyum.Bana bunlari diyen insan;nisanlandigimi duyar duymaz düştü peşime.Son pismanlik fayda etmedi;deli gibi seven aldatmasina bile göz yuman ben;o sözünden sonra hayatimdan cikardim onu.ilk askimdi ama haketmedi sevgili hicbizaman.

işte anlaşılan aynı şeyleri yaşamışız.. en son yurtdışına giderken havaalanından aradı beni ve ölüm olmadıkça bu yaz geldiğimde yüzük takacağiz , yıl sonuna kadar da resmi işlemlerimızı hallederiz. Seneye benim yanimdasin dedi.. Buna rağmen yazın geldiğinde "gerçekten canım, denedim.. seni kaybetmek istemiyorum ama yapamayacağım. Evlilik beni çok korkutuyor" dedi.. ben de onun boyle bir sözüne rağmen vazgeçmesinden sonra hayatıma farklı bir yön vermiştim.. aynen sizin dediğiniz gibi nisanlandigimi öğrendiği an aramış bulmuş beni

Ben 6 yıllık periyodik biçimde biten ve başlayan bir ilişkimden sonra,bu yılan hikayesine bir son vermek adına , beni çok isteyen, son derece ahlak ve karakter sahibi,düzgün bir işe sahip,bana, aileme uygun biriyle nişanlandım. 2 yıldır tanıdığım ve 6 aylık nişanlım bana gözü gibi bakıyor ve beni çok seviyor. Ben de onu seviyorum ancak, eski sevgilim bana ulaştı ve yalvarıyor evlenmemem için. Düğünüme 2 ay var ama deli gibi aşığım. Ayrılma sebeplerimiz evliliğe hazır hissetmemesiydi. Ama ayrıldıktan 1-2 ay sonra tekrar arardı ve birbirimizi çok özlediğimiz için barışırdık. Hiç kavgamız olmadı son derece saygı ve aşkla bağlıydık birbirimize. Ama artık dayanamıyordum bu şekilde belirsiz devam eden bir ilişkiye.. Ve beni çok seven vefakar nişanlımı seçmiştim.. Herşeyi unutacaktım ve unutmuştum da.. ama şimdi dayanamıyorum onun beni isteyişine.. elimde değil, onun sesini duymak bile başımı döndürüyor. Lütfen elimi bırakma diyor. Senden başkasını sevemem, kaybetmeyelim birbirimizi diyor ve gerçekten büyük aşkla bağlıydık.. Öte yandan nişanlıma kıyamıyorum. Onu da cok seviyorum, onun üzülmesine dayanamam. Allahım öyle zor bir durumdayım ki, lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle

Nisanlini sevseydin eski sevgilinle ikisinin arasinda kalmazdin zaten. Ikisinide bosvermeni diliyorum.

Back
X