- Konu Sahibi Alevdi Gozleri Kor Etti
Tamam nisanliniza da yazık ta sonuçta dünyaya bi kere geliyoruz aşk da bir kere oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da bir seyler garip geldi ama.anlatis tarzina bakarak konusuyorum; konunun gercekligine inanmadim![]()
kararın nedir anlamadım
eskisimi nişanlınmı
bu kadar yazılandan sonra bişey belirmiştir umarım kafanda
Ayni durumu yasadim.Ama aileden saklamadim.Çünkü benimki daha fenaydi.Evimin kapisina kadar geliyordu.Aksama kadar calistigim yerin önünde bekledi.Düğün gününe kadar beni vazgeçirmeye calisti.Ama hic aklima onunla tekrar olmak nisanlimi bırakmak gibi bisey gelmedi.Simdi şükür esimle evlendigim için çok mutluyum.Demem oki bu hataya sakin düşme.Nisanlinla yoluna devam et.
Ben 6 yıllık periyodik biçimde biten ve başlayan bir ilişkimden sonra,bu yılan hikayesine bir son vermek adına , beni çok isteyen, son derece ahlak ve karakter sahibi,düzgün bir işe sahip,bana, aileme uygun biriyle nişanlandım. 2 yıldır tanıdığım ve 6 aylık nişanlım bana gözü gibi bakıyor ve beni çok seviyor. Ben de onu seviyorum ancak, eski sevgilim bana ulaştı ve yalvarıyor evlenmemem için. Düğünüme 2 ay var ama deli gibi aşığım. Ayrılma sebeplerimiz evliliğe hazır hissetmemesiydi. Ama ayrıldıktan 1-2 ay sonra tekrar arardı ve birbirimizi çok özlediğimiz için barışırdık. Hiç kavgamız olmadı son derece saygı ve aşkla bağlıydık birbirimize. Ama artık dayanamıyordum bu şekilde belirsiz devam eden bir ilişkiye.. Ve beni çok seven vefakar nişanlımı seçmiştim.. Herşeyi unutacaktım ve unutmuştum da.. ama şimdi dayanamıyorum onun beni isteyişine.. elimde değil, onun sesini duymak bile başımı döndürüyor. Lütfen elimi bırakma diyor. Senden başkasını sevemem, kaybetmeyelim birbirimizi diyor ve gerçekten büyük aşkla bağlıydık.. Öte yandan nişanlıma kıyamıyorum. Onu da cok seviyorum, onun üzülmesine dayanamam. Allahım öyle zor bir durumdayım ki, lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle
Senin yerine koymaya calistim kendimi ve tum sayfalari okudum.
Sunu farkettim.
Sen herseyi hesaba katmadan dusunuyorsun.
Eski sevgili/ nisanli arasinda kaldigini dusunuyorsun.
Halbuki sana lazim olan eski sevgiliyi olan askin yada nisanlina olan sevgin degil.
Sen mutlumu olmak istiyorsun?
O zman kisilikleri olcup tartman lazim sevgini degil.
Cunku artik kabul edin evlendik sonra en faxla 5 sene sonra erkekte yavas yavas o sevgi bitiyor.
Ve sen kisilikleriyle bas baska kaliyorsun.
Bi kavgada eski sevgilin nasil davranirdi ve nisanli nasl davraniyor?
Senin goruslerine en cok hangisi saydi gosteriyor(du)?
gibi gibi..
Istedigi zaman git istedigi zaman "seni cok seviyorum,ozledim,bla bla bla" gel oyle mi?Ben de çok ağladım onun her gidişinde.. Beni ağlarken eve bırakıyordu. Seni çok seviyorum ama evliliğe hazır hissetmiyorum dediğinde bitirelim o zaman diyordum ve bitiriyorduk.. 2 ay ölüp ölüp diriliyordum, sonra o beni arıyordu tekrar başlayalım lütfen diye.. Yıllarca böyle sürdü.. Tabiki yaşattıklarını düşünüyorum.. Unutabilir miyim..
Senin yerine koymaya calistim kendimi ve tum sayfalari okudum.
Sunu farkettim.
Sen herseyi hesaba katmadan dusunuyorsun.
Eski sevgili/ nisanli arasinda kaldigini dusunuyorsun.
Halbuki sana lazim olan eski sevgiliyi olan askin yada nisanlina olan sevgin degil.
Sen mutlumu olmak istiyorsun?
O zman kisilikleri olcup tartman lazim sevgini degil.
Cunku artik kabul edin evlendik sonra en faxla 5 sene sonra erkekte yavas yavas o sevgi bitiyor.
Ve sen kisilikleriyle bas baska kaliyorsun.
Bi kavgada eski sevgilin nasil davranirdi ve nisanli nasl davraniyor?
Senin goruslerine en cok hangisi saydi gosteriyor(du)?
gibi gibi..
Tabiki ama şöyle ddüşündüm.Beni terkeden oydu.Beni yalnizligimla ve gozyaslarimla başbaşa birakip;ardina bakmadan terketti.Ve bu ilk değildi.7 yilimi verdim.Defalarca beni terkedip geri dondu.Ve bende ona olan askimdan hep kabul ettim.Arada aklima gelmiyor değil ama onunla evlenseydim çok mutsuz olurdum.Ve o benim hala peşimde ve ben 2.cocuguma hamileyim üstelik.Evet ilk askimdi ama en son ayrilisimizda bana git baskasiyla evlen çocukların olsun demiş insan;ne kadar aci degilmi.Bende onun dediğini yaptim ama çok mutluyum.Bana bunlari diyen insan;nisanlandigimi duyar duymaz düştü peşime.Son pismanlik fayda etmedi;deli gibi seven aldatmasina bile göz yuman ben;o sözünden sonra hayatimdan cikardim onu.ilk askimdi ama haketmedi sevgili hicbizaman.
Ben 6 yıllık periyodik biçimde biten ve başlayan bir ilişkimden sonra,bu yılan hikayesine bir son vermek adına , beni çok isteyen, son derece ahlak ve karakter sahibi,düzgün bir işe sahip,bana, aileme uygun biriyle nişanlandım. 2 yıldır tanıdığım ve 6 aylık nişanlım bana gözü gibi bakıyor ve beni çok seviyor. Ben de onu seviyorum ancak, eski sevgilim bana ulaştı ve yalvarıyor evlenmemem için. Düğünüme 2 ay var ama deli gibi aşığım. Ayrılma sebeplerimiz evliliğe hazır hissetmemesiydi. Ama ayrıldıktan 1-2 ay sonra tekrar arardı ve birbirimizi çok özlediğimiz için barışırdık. Hiç kavgamız olmadı son derece saygı ve aşkla bağlıydık birbirimize. Ama artık dayanamıyordum bu şekilde belirsiz devam eden bir ilişkiye.. Ve beni çok seven vefakar nişanlımı seçmiştim.. Herşeyi unutacaktım ve unutmuştum da.. ama şimdi dayanamıyorum onun beni isteyişine.. elimde değil, onun sesini duymak bile başımı döndürüyor. Lütfen elimi bırakma diyor. Senden başkasını sevemem, kaybetmeyelim birbirimizi diyor ve gerçekten büyük aşkla bağlıydık.. Öte yandan nişanlıma kıyamıyorum. Onu da cok seviyorum, onun üzülmesine dayanamam. Allahım öyle zor bir durumdayım ki, lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle