• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***Nişanlım ve facebook sorunu yardım****

relug

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
195
28
123
Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. aralık 7 de düğünüm var.Nişanlımla 2 yıl önce çıkmaya başladığımızda facebook hesabını dondurmuştu. dün telefonundan internete girerken şeytan dürttü ve arama geçmişine baktım ağustosta facebokunu aktif yapmış 3-4 kişinin profilini bakmış bunlardan biride eski nişanlısı. hemen sonrasında yine dondurmuş hesabını. Benim geçmişe baktığımı görünce tedirgin oldu ve tlfnu elimden almak istedi bende göreceğimi görmüş bulundum tlfnu fırlattım çıktım evden ( bu olay onların evinde oluyo) peşimden geldi yalvardı yakardı dinlemem için herhangi bi sebepten bakmadan oylesine baktım falan dedi ben dinlemedim tabi bağırdım çağırdım eve geldim. aradı msj attı cvp vermedim yalvarıyo yakarıyo sen beni bırakıcaksın yazmış sürekli gitme falanlar... tamam bende aklıma geldikçe bakarım facebooktan bişey hissettiğimden özlediğimden değil ama merak işte bakarım. Aynı şeyi yapmış oluyoruz ama art niyet yok bende içimi kemiren şey neden baktı özledidemi baktı bilmiyorum işte çokta kafamı toparlayamıyorum düşünmekten uyuştum ....gitsem herşey hazır gelinliğime kadar bu kadar köprüyü yıkabilirmiyim sonuçları ne olur... kalsam bu şüphe beni kemirip bitirirmi bilemiyorum Bi fikir verin bana nolur :KK12:

Sende bakiyormussun o da bakmış neden sorun oldu ki ?? Senin baktığını nişanlın biliyor mu

Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. aralık 7 de düğünüm var.Nişanlımla 2 yıl önce çıkmaya başladığımızda facebook hesabını dondurmuştu. dün telefonundan internete girerken şeytan dürttü ve arama geçmişine baktım ağustosta facebokunu aktif yapmış 3-4 kişinin profilini bakmış bunlardan biride eski nişanlısı. hemen sonrasında yine dondurmuş hesabını. Benim geçmişe baktığımı görünce tedirgin oldu ve tlfnu elimden almak istedi bende göreceğimi görmüş bulundum tlfnu fırlattım çıktım evden ( bu olay onların evinde oluyo) peşimden geldi yalvardı yakardı dinlemem için herhangi bi sebepten bakmadan oylesine baktım falan dedi ben dinlemedim tabi bağırdım çağırdım eve geldim. aradı msj attı cvp vermedim yalvarıyo yakarıyo sen beni bırakıcaksın yazmış sürekli gitme falanlar... tamam bende aklıma geldikçe bakarım facebooktan bişey hissettiğimden özlediğimden değil ama merak işte bakarım. Aynı şeyi yapmış oluyoruz ama art niyet yok bende içimi kemiren şey neden baktı özledidemi baktı bilmiyorum işte çokta kafamı toparlayamıyorum düşünmekten uyuştum ....gitsem herşey hazır gelinliğime kadar bu kadar köprüyü yıkabilirmiyim sonuçları ne olur... kalsam bu şüphe beni kemirip bitirirmi bilemiyorum Bi fikir verin bana nolur :KK12:

bu kadar tepki göstermene gerek yoktu bence, illaki özlediğinden baktı diye bişey yok, bence herkes, eski sevgilisine nişanlısına bakabilir, öylesine bakar gereksiz bi merak işte
bence aşırı tepki göstermişsin, tekrar ararsa daha yumuşak konuş tatlıya bağlayın derim

yani öylesine bakmıştır bişey hissettiğinden değil, sonuçta sizde bakıyorsunuz,herkes bakıyordur...

canım bunu kımse bılemez sevıyo mu ozledı mı ,merak mı ?
sen anlayabılırsın
oncekı ılıskısı neden bıtmıs,kım bırakmıs
haklısın kafanda bazı soru ısaretlerı var
bu facebook oyle bır ıllet kı merak duygusunu arttırıyo

Kapanmış hesabını aktif hale getirerek bakmış.

Niyeti daha fazlası olsaydı yeni hat alır, yeni hesap açar yapacağını yapardı.
:ssz:

Mark zaten bu arama geçmişini çiftler kavga etsin diye yapmış herhalde ne gereksiz bi eklenti

o sana yapsa aynını vay eski sevgiline nasıl bakarsın diye esse gürlese, kadınlar bu durumda da kendini haklı çıkartır herhalde valla, sonunda özür diyelen yine adam olur

Bir dinleyin, büyütmeyin.. Biz kadınlar geçmişi kurcalmaktan çok hoşlanırız.. Ve bunu en çok biz yaparız.. Şimdi karşı cins öylesine bakıyorsa sorun yok bence.. Bir dinleyin...

canım bunu kımse bılemez sevıyo mu ozledı mı ,merak mı ?
sen anlayabılırsın
oncekı ılıskısı neden bıtmıs,kım bırakmıs
haklısın kafanda bazı soru ısaretlerı var
bu facebook oyle bır ıllet kı merak duygusunu arttırıyo
önceki ilişkisi detaylarını bilemiyorum tabi ama anlaşamıyorlarmış genel olarak. Eski nişanlı bunlar ayrıldıktan çok kısa bi süre sonra başka biriyle evlenmiş ve çocuğu var şuan. Evet bazen şu facebook hiç olmasaymış diyorum

Bu korku ona yetecektir siz de abartmayın kendim de bakıyorum diyorsunuz adamda merak etmiştir. Burnunu sürtmşsünüz daha cesaret edemez zaten affedin yazık

Bir de madem şeytan dürtüyor ve açığını buluyorsunuz...

Yüzgöz olmasaydınız, renk vermeseydiniz de merak mı fazlası mı anlasaydınız.

Güvenmediğim insanla nişanlanmam ama...

Olur da nişanlıma güvenmeyeceğim tutarsa neyin ne olduğunu anladıktan sonra patlatırdım bombayı... :KK59:

Bir dinleyin, büyütmeyin.. Biz kadınlar geçmişi kurcalmaktan çok hoşlanırız.. Ve bunu en çok biz yaparız.. Şimdi karşı cins öylesine bakıyorsa sorun yok bence.. Bir dinleyin...
sindiremiyorum şuan herşeyi düşünüyorum yüzüğü atsam altından kalkabilirmiyim bu yükün bilemiyorum

Aslında cevabı konunun içinde.Merak yani.Nolmuş bakmışsa.Bu facebook olayını ne kadar ciddiye alıyorsunuz ya.Evlilik,evlilikteki ilişkiler bu kadar basit değil olmamalı.Telefonu fırlatmalar,çıkıp gitmeler.Konuşarak anlaşmak dururken,bağırmalar,karşısındakini dinlememeler.Evlilikte daha büyük probblemlere de aynı yaklaşımı sergilersen,emin ol bugün yalvaran nişanlın,yarın kocan olduğunda yalvarmayacak.

Hayır da kendiniz bakıp nişanlınız bakınca neden abartıyorsunuz?
O da sonuçta sizin ne için baktığınızı bilemez.

onda da art niyet yoktur, insanız canım sonucta tabiki merak edip bakılır , bence böyle tepki yerine düzgünce konuşmayı denesen nasıl olur, nısanlında aklı basındaysa zaten senı işkillendirecek birşey yapmaz . seni bırakıp ona mı dönecek yani . herkesin bir geçmişi var özlerde merakte eder bence konuş tavır yapma canım yinede sen bilirsin tabii.

hayır nişanlın neden altta kalmış bu kadar, sonuçta onun özeline müdehale ediyorsun, özel eşyalarını karıştırıyorsun, bence o da üste çıkabilirdi bu yüzden,
çıkmamış bi de özür dilemiş, daha neyin hırsı ki bu, bence gereksiz kıskançlık

Bir de madem şeytan dürtüyor ve açığını buluyorsunuz...

Yüzgöz olmasaydınız, renk vermeseydiniz de merak mı fazlası mı anlasaydınız.

Güvenmediğim insanla nişanlanmam ama...

Olur da nişanlıma güvenmeyeceğim tutarsa neyin ne olduğunu anladıktan sonra patlatırdım bombayı... :KK59:
inceledim zaten bütün geçmişi sadece o gün girmiş bakmış gri çıkmış.. kendisi teknoloji özürlü bi insan olduğu için arama geçmişini bile silememiş uğraşmış.

Back
X