- 14 Şubat 2012
- 195
- 28
- 123
Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. aralık 7 de düğünüm var.Nişanlımla 2 yıl önce çıkmaya başladığımızda facebook hesabını dondurmuştu. dün telefonundan internete girerken şeytan dürttü ve arama geçmişine baktım ağustosta facebokunu aktif yapmış 3-4 kişinin profilini bakmış bunlardan biride eski nişanlısı. hemen sonrasında yine dondurmuş hesabını. Benim geçmişe baktığımı görünce tedirgin oldu ve tlfnu elimden almak istedi bende göreceğimi görmüş bulundum tlfnu fırlattım çıktım evden ( bu olay onların evinde oluyo) peşimden geldi yalvardı yakardı dinlemem için herhangi bi sebepten bakmadan oylesine baktım falan dedi ben dinlemedim tabi bağırdım çağırdım eve geldim. aradı msj attı cvp vermedim yalvarıyo yakarıyo sen beni bırakıcaksın yazmış sürekli gitme falanlar... tamam bende aklıma geldikçe bakarım facebooktan bişey hissettiğimden özlediğimden değil ama merak işte bakarım. Aynı şeyi yapmış oluyoruz ama art niyet yok bende içimi kemiren şey neden baktı özledidemi baktı bilmiyorum işte çokta kafamı toparlayamıyorum düşünmekten uyuştum ....gitsem herşey hazır gelinliğime kadar bu kadar köprüyü yıkabilirmiyim sonuçları ne olur... kalsam bu şüphe beni kemirip bitirirmi bilemiyorum Bi fikir verin bana nolur