- 25 Eylül 2019
- 135
- 685
- 18
- Konu Sahibi portakalfidani
-
Şimdi bazıları çıkıp diyecek ki “neden nişanlına güvenmemeni gerektirecek birşey mi oldu” ama ben seni anladım sanırım karşı cinsin bu kadar çok olduğu ortamda karşı cinsten dolayı rahatsızlık duyuyorsun bazen banada oluyorHerkese huzurlu geceler.
Benimde kendimce bir derdim var. Nişanlım yeni bir işe girdi. Bir tekstil fabrikası. Nişanlımın yanında da birçok kadın çalışıyor, yan yanalar sürekli, doğal olarak da muhabbet halindeler, akranlar zaten çoğuyla. Keza fabrikada zaten çoook kadın çalışan var tekstil olduğu için. Bu sebeple içim hiç rahat değil. Herhangi bir hoşlantı, samimi muhabbet vs olur diye o kadar korkuyorum ki. Muhabbet etmeleri bile beni üzüyor, garip. Nişanlımın cıvık cıvık çok samimi muhabbetlere gireceğini düşünmüyorum ama..bilemiyorum. 2 yıl önce babam annemi iş arkadaşıyla aldattı, 6 senedir de ilişkileri varmış. Biz yeni öğrendik. Öyle kötü zamanlar geçirdik ki öğrendikten sonra, başta annem olmak üzere. Aklıma hep bu geliyor.Galiba o yüzden çok güvensizim.. Sizce çok mu yanlış düşünüyorum ya da bu düşünceyi nasıl aşabilirim? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Butun karsı cinsler sızın nısanlılarınızı veya kocalarıızı beklemiyor, gelselerde bastan cıkarsak diyeŞimdi bazıları çıkıp diyecek ki “neden nişanlına güvenmemeni gerektirecek birşey mi oldu” ama ben seni anladım sanırım karşı cinsin bu kadar çok olduğu ortamda karşı cinsten dolayı rahatsızlık duyuyorsun bazen banada oluyor
Butun karsı cinsler sızın nısanlılarınızı veya kocalarıızı beklemiyor, gelselerde bastan cıkarsak diye
Aldatan adamlarla empati yapıp aldatırsa korkusu duymaktansa, kendinizle empati yapıp kimsenin kocası ve nısanlısıyla ısım yok emınım calısan ların da yoktur deseniz daha az yorucu olmaz mı?
Burda sanki sadece erkekler aldatırmış gibi konuşmuşsunuz ama bu durum böyle olmuyor. Eşiniz, nişanlınız veya sevgiliniz böyle bir insan olmayabilir ama karşı tarafın ona karşı duyduğu ilgi (tek taraflı) bile beni rahatsız eder anlatmak istediğim buydu yorumunuz için teşekkürler.Butun karsı cinsler sızın nısanlılarınızı veya kocalarıızı beklemiyor, gelselerde bastan cıkarsak diye
Aldatan adamlarla empati yapıp aldatırsa korkusu duymaktansa, kendinizle empati yapıp kimsenin kocası ve nısanlısıyla ısım yok emınım calısan ların da yoktur deseniz daha az yorucu olmaz mı?
Çok güzel bir yorumu okuyup anlamamışsınız.Burda sanki sadece erkekler aldatırmış gibi konuşmuşsunuz ama bu durum böyle olmuyor. Eşiniz, nişanlınız veya sevgiliniz böyle bir insan olmayabilir ama karşı tarafın ona karşı duyduğu ilgi (tek taraflı) bile beni rahatsız eder anlatmak istediğim buydu yorumunuz için teşekkürler.
Annenizle babanız ne yaptı?Herkese huzurlu geceler.
Benimde kendimce bir derdim var. Nişanlım yeni bir işe girdi. Bir tekstil fabrikası. Nişanlımın yanında da birçok kadın çalışıyor, yan yanalar sürekli, doğal olarak da muhabbet halindeler, akranlar zaten çoğuyla. Keza fabrikada zaten çoook kadın çalışan var tekstil olduğu için. Bu sebeple içim hiç rahat değil. Herhangi bir hoşlantı, samimi muhabbet vs olur diye o kadar korkuyorum ki. Muhabbet etmeleri bile beni üzüyor, garip. Nişanlımın cıvık cıvık çok samimi muhabbetlere gireceğini düşünmüyorum ama..bilemiyorum. 2 yıl önce babam annemi iş arkadaşıyla aldattı, 6 senedir de ilişkileri varmış. Biz yeni öğrendik. Öyle kötü zamanlar geçirdik ki öğrendikten sonra, başta annem olmak üzere. Aklıma hep bu geliyor.Galiba o yüzden çok güvensizim.. Sizce çok mu yanlış düşünüyorum ya da bu düşünceyi nasıl aşabilirim? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Zaten bende kendinizle empati yapın, Kımsenın kocası nısanlısıyla ısım olmaz calısan kızlarında olmaz diye dusunun dedım. Sızın dedıgınızın tam aksine yanı.Burda sanki sadece erkekler aldatırmış gibi konuşmuşsunuz ama bu durum böyle olmuyor. Eşiniz, nişanlınız veya sevgiliniz böyle bir insan olmayabilir ama karşı tarafın ona karşı duyduğu ilgi (tek taraflı) bile beni rahatsız eder anlatmak istediğim buydu yorumunuz için teşekkürler.
Çok güzel bir yorumu okuyup anlamamışsınız.
Empati yapın denmiş. Sadece erkekler üzerinden gidilmemiş.
üstelik erkekle de aldatabilir ki evlerden ırakNişanlınız iş dışında toplum içine çıkıp halkın arasına karışıyorsa ve aldatmak istiyorsa zaten aldatır. Bir tabur erkeğin arasında çalışsa da fark etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?