Nişanlım ile onun işi olmadı için aramız çok kötü.Sürekli sen parayı sevdiğin için evlenmiyorsun diyor bana.Şimdi Allah var benim gözümde de işi olmayan adam eşittir sorunlu ya da sorun çıkarmaya elverişli adam.Olaya gelelim.Daha önce benim yüksek lisans olayından dolayı nişanlım ya eğitim ya ben dedi ben kabul etmeyince günlerce telefonda bağırdı çağırdı bana.Neyse kayıt yaptıracağım gün beni aramış beş altı defa ben de telefonun sesini kısmıştım.Cidden telefonun sesinden bile geriliyorum artık.Şartlandım resmen.Sonra mesaj atmış"tamam kaydını yaptır,çünkü ben seni çok seviyorum "diye.Bu tavrı da benim sinirimi bozdu.İlla o izin vermiş gibi olsun istiyor her şeyi.Beni köyüne çağırdı.Ben gelmem seninle konuşmaya dedi,Ben de gittim annemle artık.Surat beş karış,doğru düzgün hoşgeldin bile demedi bana.Ben de geri dönünce "daha da seni görmek için köye falan gelmem ben;anne-babanı görmeye giderim,senin için gelmem dedim.
Son olay ise şöyle patlak verdi.Telefonda bana bir yıl önceki olaylar için bağırıyor.Olaylarda benimle alakalı değil;anne babamı kötü görüyor hala;ona destek olmamış.o bağırırken kayınvalidem girdi odaya kızdı ona.ben de telefona annesini istedim(çünkü çok bağırıyordu;bunaldım ben de)Anne biraz sakinleşsin öyle arasın beni cidden ben de bunalıyorum dedim.Tama kızım dedi benimki arkadan hala sen para için evlenmiyorsun bilmem ne devam ediyor.İki gün konuşmadık.Sonra kayınvalidem aradı.Kızım kusura bakma ben o gün kavganıza karışmış gibi oldum,aranıza girmek istemem,o da işssizlik yüzünden çok bunaldı ondan böyle davranıyor dedi.Kadıncağız o kadar üzülmüş dert etmiş bunu.Ben de anne olur mu hiç ben çağırdım sizi telefona, kötüye gidiyordu her şey ,belki susarsa sakinleşir dedim.Kendimi de kötü hissettim.Kayınvalidemi çok severim çünkü.Sağolsun ne bi ters laf eder,bir şey olsa konuşur,öyle halleder.Şimdi nişanlıma kızmadan edemiyorum yaa.Gücüm yetse suratının ortasına bir tane patlatasım bile var.Hadi beni üzdün niye her tartışmamızda evdekileri de üzüyorsun.
Bir de benim ailemede taktı.sen onlara yardım ediyorsun ama para yüzünden evlenmiyorsun benimle diyor.Kafayı yemek üzerim artık.İşi olsa da benimle ve ailemle uğraşma diyorum.
Adam sinyal değil, selektör yapmış. Hala ne işiniz var öyle bir insanla?
Adam sinyal değil, selektör yapmış. Hala ne işiniz var öyle bir insanla?
Çünkü her insanın kötü bir zamanı vardır.Bir erkek içinde işşizlik bunlardan biri.Şimdi o işsiz diye ona sırtımı dönsem belki de en büyük vefasızlığı ben yapmış olacağım.Tabi bir yandan da bu durumun kalıcı olacağından da korkuyorum.
Çünkü her insanın kötü bir zamanı vardır.Bir erkek içinde işşizlik bunlardan biri.Şimdi o işsiz diye ona sırtımı dönsem belki de en büyük vefasızlığı ben yapmış olacağım.Tabi bir yandan da bu durumun kalıcı olacağından da korkuyorum.
Bende zamanında evlenince düzelir diyordum... Nişanlıyken.
Bağırması, olaylara tepkileri ne yaşarsa yaşasın onu haklı çıkarmaz...
İş bulduğunda da çok farklı bir insan olacağını düşünmüyorum arkadaşım.
Çok severek evlendim, hala seviyorum ama şu an annemin evindeyim ve hamileyim...
Anlatabiliyor muyum?
Boşanmak nişandan ayrılmaya benzemez...
Lütfen LÜTFEN iyi düşün...
işsiz olmak isteyen adam evlenmek ister mi ablacım ? :44: taksitler şunlar bunlar
işte bundan da korkuyorum.şimdi işi oldu evlendik diyelim adım gibi eminim bu seferde çocuk diye tutturacak.mızmızlanacak.hey allahım cidden bunalıyorum ben
işte bundan da korkuyorum.şimdi işi oldu evlendik diyelim adım gibi eminim bu seferde çocuk diye tutturacak.mızmızlanacak.hey allahım cidden bunalıyorum ben
ondan vazgeçmiyorsan, ona kendi sınırlarını tam anlamıyla belli et.
senin prensiplerin onun inadı yüzünden yerle bir olmasın. konuşmak istiyorsa o gelsin sen gitme köye.
ayrıca aklında ki tüm soruları nişanlınla paylaşmanı öneririm. mesela çocuk için en az şu kadar zaman beklerim diyorsan açıkça bunu ona söyle. eğer baskı yaparsan da bu iş yürümez vs falan de. yani o muhakkak evlendikten sonra ki planları yapmıştır sen şimdiden kendini savun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?